Mesajlarına atılan ifadelerin toplamı diyebilirim, herhangi bir işlevi yok.Arkadaşlar forumda var olan reaksiyon puanı özelliği benim ne işime yarıyor?
Mesajlarına atılan ifadelerin toplamı diyebilirim, herhangi bir işlevi yok.Arkadaşlar forumda var olan reaksiyon puanı özelliği benim ne işime yarıyor?
Bende sevinmiştim 794 var diye?.İşlevi yok, alev 5 reaksiyon puanıdır, diğerleri 1. Komik üzgün ve kızgın nötr.
Eyvallah bro.Mesajlarına atılan ifadelerin toplamı diyebilirim, herhangi bir işlevi yok.
Alev 5 miymiş yeni öğrendimİşlevi yok, alev 5 reaksiyon puanıdır, diğerleri 1. Komik üzgün ve kızgın nötr.
Hani sana attım 3 arttıİşlevi yok, alev 5 reaksiyon puanıdır, diğerleri 1. Komik üzgün ve kızgın nötr.
Eskiden 5'di hatta bana akkara söylemişti. Demek değişmiş?Hani sana attım 3 arttı
hocam o reaksiyon puanı ne ya yarısını salsanızaMesajlarına atılan ifadelerin toplamı diyebilirim, herhangi bir işlevi yok.
Mesaj sayısının 3 katı yapmak hedefim. ?hocam o reaksiyon puanı ne ya yarısını salsanıza![]()