SDN nın giderek CHIP leşmesi

brainiac

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar teknolojı editörlüğü giderek populerleşen bi meslek ve bu bağlamda "tekno" yazarlar giderek artmakta benim sikayetim ve endişem şu
hepimiz teknolojı geçmişimizde çoğu bilgileri özellikle benim yaşıtlarım CHıp Dergisinden öğrenirdik ve eğlenirdikte konunun özü şu
chıp online chıp dergisinden ne kadar uzak ve saçmaysa SDN de giderek chıp onlıneye benzemekte yılların bırıkımıne sahıp olan bu sitenın bu durumu benı uzdugu ıcın bunları yazdım yoksa bırak rahvan gıtsın.. hepımız chıp onlınedekı haberlerı bılırız "20 adımda pc hızlandırma" "iphone 5 te kullanılan gizli materyal "
"teknolojıde bunuda gorduk" gibi başlıklar ne kadar andavalsa içi boşsa sırf "tık" peşinde harcanan başlıklarsa SDN de giderek bu yola girmeye başladı en basıtınden anasayfadakı haberı foruma konu olarak acmak ve detaylar ıcın tekrar anasayfaya yonlendırmek Ya KARDEŞİM zaten anasayfadan foruma gelıyoruz nedır bu TIK kovalama sevdası.
inşallah teknolojı haberı okumak ısteyen okurların hevesını "TIK" ugruna daha fazla kırmazsınız ve kaliteli editörlerle çalışırsınız (kimseye kalitesiz demek istemem ama herşeyin bi çitası vardır) teşekkürler. (sdn sever tekno sever)