SDN Magazin Yine Dopdolu

Ecevit BIKTIM

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Her hafta sizler için özel olarak hazırladığımız SDN Magazin'in yedinci sayısı hiçbir yerde bulamayacağınız makaleler ve incelemeler ile dopdolu.

Henüz Windows 7'nin yankıları sürerken, Windows 8'den haberler geldi! Microsoft'un sıradaki işletim sistemi nasıl olacak, merak ediyor musunuz? Yanıtınız "Evet" ise, sayfalarımıza göz atın.
Eski Ekran Kartınızı Çöpe Atmayın

Lucid Hydra ile hem ATI hem NVIDIA aynı kasada! Farklı firmaların ekran kartlarını omuz omuza çalıştıran bu yonga ile performans sorunlarınız ortadan kalkacak.
Bu hafta donanım bölümümüzde ilgi çekici ürünleri masaya yatırdık. 5. Nesil iPod Nano, eklenen kamerasıyla eğlenceyi farklı bir boyuta taşıyor. Samsung F480i ise, 3G için tasarlanmış özellikleriyle, günümüz teknolojilerinden geri kalmak istemeyenler için ideal.
Telefonunuzu Koruma Altına Alın

Cep telefonlarınız güvende mi? Artık virüs tehdidi telefonları da vuruyor! Sizler için cebinizi koruyacak anti virüs yazılımlarını derledik.
Bayram tatilini gezerek değerlendirmek isteyenler, bu hafta tanıttığımız sitelere mutlaka göz atmalı! Bu siteleri atlamayın.
Video oyun dünyasının son zamanlarda en çok konuşulan yapımlarından Brütal Legend, test merkezimizdeydi. Sizler için oyunu enine boyuna inceledik.

SDN Forum üzerinden sitemize üye olan internet kullanıcıları ve "Her şeyden haberim olsun"Â* servisine abone olanlar, bu dergiye ulaştıracak olan bağlantıyı her Cuma e-posta adreslerinde görecekler.

Derginin yedinci sayısı, bugünden itibaren gönderilmeye başlanıyor. O yüzden durmayın ve sayfalarımızı incelemeye başlayın. Hatta internetin olmadığı yerlerde (otobüs, metro, tren v.b.) çıktınızı yanınıza alıp teknolojiyi takip edin, boş zamanınızı değerlendirin.
:: SDN Magazin hakkındaki yorumlarınızı bizimle paylaşın.
Yazan: Ecevit Bıktım
SDN - http://shiftdelete.net

jonjon

Profesör
Reaksiyon puanı
54
Okuyalım bakalım tşkler.. ;)

*Rorschach*

Asistan
Reaksiyon puanı
2
SDN ekibini kutlarım, gerçekten çok kaliteli hem görsel yönden hem de içerik yönünden fazlasıyla doyurucu bir dergi olmuş. Üstünde harcanan emeği rahatlıkla hissedebiliyoruz.

leoni_turk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar ben indirdim ama acamiyorum aceba hangi program gerekiyor?

*Rorschach*

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Brutal Legend ve Samsung F480i incelemeleri harika olmuş. Özellikle Samsung F480i incemesi ürüne olan sempatimi biraz daha artırdı. Lucid Hydra incelemesinden ve Windows 8 ile ilgili bilgilerden bahsetmiyorum bile. Gerçekten buram buram kalite kokan bir dergi olmuş. Tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bu sayıda da güzel incelemeler var. Dergiyi indirmeyen kalmasın. :)

Ottomanzo

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Gayet guzel emegi gecen Tum Shiftdelete.net ekibini tebrik ediyorum.

hyshot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
en azından güncel konuları her hafta takip edebiliyoruz...emeği geçen herkese teşekkürler...

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Teşekkürler . hep derginiz dopdolu inşallah ellimize aldıgımız günlerde gelicek.