SDN Kaynak Butonu

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Merhaba arkadaşlar bir öneri ile daha karşınızdayım. Bir önceki önerimin kabul edilmesinin ardından Sdn'de eksik bulduğum birşeyi daha belirtmek istedim :) Aslında eksik sayılmaz. Arkadaşlar yeni forum sistemine geçtiğimizden dolayı bildiğiniz gibi konu açarken gülücük koyunca resim ekleyince yazıya boyut renk vs verdiğimizde anında yaptığımız değişiklikler aktif oluyor. Resimlerimiz direk önizleme yapmaksızın gözüküyor.

Bu sistem bence çoğu kullanıcı için kolaylık sağlarken çoğu kullanıcı içinse dert oluyor. Misal kendimden örnek vereyim. Bol resimli+yazılı bir konu açmak istediğimde resim eklemek tam dert oluyor benim için. SDN'den isteğim yine bu özellikler kalsın ama benim gibi düşünenler için bir kaynak butonu eklense nasıl olur acaba ? Diğer arkadaşlarında önerilerini bekliyorum :)

1007.ozel_5F00_sayfa00002.jpg

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Şu sol köşede A/A butonu var ya ona basınca resimler falan direk eklenmez not defterine yazar gibi yazarsın. İstediğin buydu sanırım.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Eskiden de vardı aslında, yani eski yazım editöründe de vardı ama chrome da çalışmıyordu ve senin istediğin şekilde oluyordu, yeni şekliyle chromeda da çalışıyor, chrome kullanıyorsun sanırım :) ya da firefox kullanmıyorsun diyim daha kesin :D

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Eskiden de vardı aslında, yani eski yazım editöründe de vardı ama chrome da çalışmıyordu ve senin istediğin şekilde oluyordu, yeni şekliyle chromeda da çalışıyor, chrome kullanıyorsun sanırım :) ya da firefox kullanmıyorsun diyim daha kesin :D

:D Evet Chrome kullanıyorum çalışıyormuş farkettim. Sağol :)