Sdn jenerasyonları

The Bisküvi

Asistan
Reaksiyon puanı
132
Bizler sdn kullanıcısıyız... doğru mu? Peki kaç yıllık. Internettne birşey araştırıyorum sdn başlığı çıkıyor ama hiçbir kullanıcı tanıdık değil çünkü onları sdn jenerasyonu bitti ve bizimki başladı. Bundan 1 yıl önce açilan konudaki cevaplar hiç tanidik isimlerden değil. Yazdıklarından ne kadar rahat oldukları anlasiliyor... Bu da forum yönetiminin/denetiminin şimdiki kadar sert olmadığını gösterir. Acaba bu sert yönetime siyaset başliğı tartişmasi mi yol açtı? Bilinmiyor... peki neden önceki jenerasyon burayı hemen terketti?
(Sn. æsir bey... bu yazıda çok fazla I/İ hatası yaptım düzelt!)

Reaksiyon puanı
5,163
Hiçbir şey bilmedem eskiyi çok iyi biliyormuş gibi konuşuyorsunuz, hakkımıza giriyorsunuz. O eski dediğiniz üyelerin %40ı banlı %40 ı ise görevden alındı. Sebep ne mi? Siyasi içerik paylaşımı ve taraf tutma haksız banlama ve moderasyon ekibi arası kavga.

Bu forumda kimi banlamışız en son? Kimin özgürlüğünü kısıtlamış kime müdahil olmuşuz?

Ayrıca Aeisr hocama karşı olan tavrın hiç hoş değil. Moderatörler bu forumda kimsenin uşağı değil.

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,807
Bak hiç bir üyeye demem bunu. Sana özel bu sözüm. Beğenmiyorsan gidersin...

Kural neyse onu uyguluyoruz. Siyaset yasaksa yasak. Israrcı olursan sert karşılanırsın. Anlama kıtlığın yoksa kurallarını tek seferde anlarsın. Geçmiş yönetimi bilmeden böyle konuşmak büyük komiklik. Davulun sesi uzaktan hoş.

Ve babanın uşağı yok bireylerin sana dil öğretememişse, terbiye öğretmemişse benim sana yapacak bir şeyim yok. Emir kipi ile konuşamazsın.

The Bisküvi

Asistan
Reaksiyon puanı
132
Bak hiç bir üyeye demem bunu. Sana özel bu sözüm. Beğenmiyorsan gidersin...

Kural neyse onu uyguluyoruz. Siyaset yasaksa yasak. Israrcı olursan sert karşılanırsın. Anlama kıtlığın yoksa kurallarını tek seferde anlarsın. Geçmiş yönetimi bilmeden böyle konuşmak büyük komiklik. Davulun sesi uzaktan hoş.

Ve babanın uşağı yok bireylerin sana dil öğretememişse, terbiye öğretmemişse benim sana yapacak bir şeyim yok. Emir kipi ile konuşamazsın.
Eh o zaman da zırt-pırt konularımı düzenlemeyeceksin

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Şimdiki moderatörler ve üst düzey yetkililer bence gayet iyi. shiftbot'u gördü bu gözler gelene Ban gidene Ban atıyordu. Zamanında çoğu kişi onun yüzüne hesabını kapattırdı,kendini banlattırdı. Eğer onlar olsaydı SDN şuan kendi uçağını yapıyor olurdu.

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,863
Eski bir tane s mod vardı hatta o ceza puanlarını yazan o da s modluktan alınmış demek ki eski sürekli değişyor ve herkes gidiyor ve biz de gideceğiz demek ki ama sadece adminler aynı ? ? ? ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

7-8 kişi var eskiden kalma ama forumda aktif üye sayısı 15-20 kişi diğerleri konu aç kaç...

Faradaysch

Asistan
Reaksiyon puanı
72
Son düzenleme:

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,863
Şimdiki moderatörler ve üst düzey yetkililer bence gayet iyi. shiftbot'u gördü bu gözler gelene Ban gidene Ban atıyordu. Zamanında çoğu kişi onun yüzüne hesabını kapattırdı,kendini banlattırdı. Eğer onlar olsaydı SDN şuan kendi uçağını yapıyor olurdu.
shiftbot dediğin bir mod mu?

Son düzenleme:

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,863
eski mesajlara baktım gereksiz biriymiş burayı technopattan da beter edecek biri ve bu kötü bir şey her kelimeye sebepsiz yere ban atmaktan zevk duyan birine benziyor heralde şuan admin değildir inş?
Mesaj otomatik birleştirildi:

? ?

Reaksiyon puanı
191
Ayrıntılı bilmiyorum fakat eronis'in moderasyon sorunlarından ayrıldığını görünce üzüldüm. Sık sık gördüğüm birisiydi.

Bir de, hocam hala forumda fakat eskisi gibi sık yazmıyor. Profil fotoğrafı aklımdadır.

CBA2D605-CB1A-4761-901D-3B0A416F6B55.jpeg

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,863
söyle rahatlada sayfa 7000'den sonrasına bakın shift bot yok :D