SDN İstanbul Buluşması!!!

sdn istanbul buluşması olsa katılır mısınız?

• Kullanılan toplam oy
    20

apotaha

Asistan
Reaksiyon puanı
1
2010dan beri takip ediyorum.. mesaj sayıma bakıp da yargılamayın :) ben hep forumdaydım sitedeydim hep takip içerisindeydim.

onceki sdn buluşmalarına katılmayı çok istedim ama kocaelinde olduğum için ve de okul vs. gibi nedenlerden oturu katılamadım hiç..

Artık istanbuldayım :)

Şoyle büyük bir SDN İSTANBUL buluşması yapsak nasıl olur? sevgili editörler çalışanlar çok yoğunlar biliyorum. başlarını kaldıramıyorlardır buna eminim. Ama uzun süredir bir buluşma organizasyonu olmadı

İstanbul buluşması yapalım şoyle kelli felli :)

Ne dersiniz??

dgnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
3
olabilir bende aynı şekilde uzun zamandır msj yada konularda yorumda bulunmasam bile hergün sabit olarak sitede bulunmaktayım.Eğer senin de düşündüğün tarzda birşey yaparsa SDN editörleri güzel bir buluşma olacağını düşünüyorum.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Neden olmasın güzel olur hoş olur tabikide :)

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Ben döneyim Eskişehir'e, ondan sonra yapmayı düşünün bunu. Çok spr, byle dvm.s.s

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
tictoctan yazıyorum berkin abi cevap vermiyo :( bi gidemedim şu ofise
Çok yoğunlar ondan dolayı öyle. Ben gitmeden önce çekimdelerdi ancak teknik bi aksaklık yüzünden ara vermişlerdi de öyle görüşmüştüm anca. Çat kapı gideceksin başka çare yok :)

apotaha

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Çok yoğunlar ondan dolayı öyle. Ben gitmeden önce çekimdelerdi ancak teknik bi aksaklık yüzünden ara vermişlerdi de öyle görüşmüştüm anca. Çat kapı gideceksin başka çare yok :)
çat kapı gitsem kim lan bu demiycekler mi :)

apotaha

Asistan
Reaksiyon puanı
1
anket ve buluşma devam ediyor ahali

apotaha

Asistan
Reaksiyon puanı
1
forum ölmüş arkadaşlar :/

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Forum ölmedi kalbimizde yaşıyor !! şaka şaka ölmez bu forum cidden eğer zaten buluşma olursa [MENTION=2]Troy[/MENTION] , [MENTION=299003]berkin[/MENTION]Bozdoğan ve [MENTION=218778]tolgacem[/MENTION] mutlaka olmalı ayrıca ben twitter da beni takip eden [MENTION=365264]Ferhat Verdi[/MENTION] ilede mutlaka görüşmek isterim :D
cidden buluşma olsa süper olur katılımcılardan biri ben mesela :D Bayrampaşa yakın sayılır Levent e bu arada bence buluşma ofiste olsun :D

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Daha önce yaptık, çok güzel oldu. Yine yaparız yine olur (:

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bu ayın ortası istanbuldayim ofise de uğrarım bakarız :)

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Şöyle belirli bi gün seçelim de o gün buluşalım arkadaşlar, ofise yakın bir yerde buluşalım, sonra da ofisi basalım :D Bu işin şakası tabi ama herkes bi şekilde anlaşsın. Ben Eskişehir'de olduğumdan günü belli ederseniz o zamana alırım biletimi gelirim yani :)

Csamet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İstanbul bizim mekan misafir ederim sizi :D D:

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
2010dan beri takip ediyorum.. mesaj sayıma bakıp da yargılamayın :) ben hep forumdaydım sitedeydim hep takip içerisindeydim.

onceki sdn buluşmalarına katılmayı çok istedim ama kocaelinde olduğum için ve de okul vs. gibi nedenlerden oturu katılamadım hiç..

Artık istanbuldayım :)

Şoyle büyük bir SDN İSTANBUL buluşması yapsak nasıl olur? sevgili editörler çalışanlar çok yoğunlar biliyorum. başlarını kaldıramıyorlardır buna eminim. Ama uzun süredir bir buluşma organizasyonu olmadı

İstanbul buluşması yapalım şoyle kelli felli :)

Ne dersiniz??
bende 2011 den beri takip ediyorum biraz geç kaydoldum foruma ama hep takipteydim bende isterim böyle bir organizasyon ama ben ankaradayım maalesef... :(

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Şöyle belirli bi gün seçelim de o gün buluşalım arkadaşlar, ofise yakın bir yerde buluşalım, sonra da ofisi basalım :D Bu işin şakası tabi ama herkes bi şekilde anlaşsın. Ben Eskişehir'de olduğumdan günü belli ederseniz o zamana alırım biletimi gelirim yani :)

Güzel fikir ofise hakki abiye de haber verip günü secelim ofisi bastığımızda orda olsun :D

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Güzel fikir ofise hakki abiye de haber verip günü secelim ofisi bastığımızda orda olsun :D
Hakkı Abiye haber vermek kolay, önemli olan hepsini ofiste yakalamak. Malum önümüzde MWC var. Hepsi Barcelona'da olacak. Geldikleri zaman yapabilsek güzel olur yani :D