SDN Forumlarında Sürekli Çevrimiçi Olmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fubiku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fubiku

Asistan
Reaksiyon puanı
0
SDN forumlarında sürekli çevrimiçi olmak için bir ayar, bir yöntem var mı ?

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
Sürekli forumda olursan sürekli çevirim içi olmuş olursun.:) Profilden görünmez ol seçeneğini seçmezsen tabi.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Orda çevrimiçi yazarsa ne oluyor? Puan falan veriyorlar mı?

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Firefoxun otomatik sayfa yenileme özelliği vardı onu açarsın birde forumun ana sayfasını açarsın sürekli online olursun. Tabii bilgisayarının sürekli açık olması gerekir ;)

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Ne yapıcaksın bende merak ettim :)

Fubiku

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Niye Sordunki Bunuu
Bazen SDN forumlarında çevrimiçi iken başka sitelerde işim oluyor veya kısa süreli bir işim oluyor. SDN forumlarına geri döndüğümde çevrimdışı kalmış oluyorum. Her defasında nick parola yaz can sıkıcı oluyor. Gerçi Firefox parola hatırlama özelliği var ama ben şu an IE kullanıyorum. Yani SDN forumda böyle özellik varsa bilmek istedim. İş olsuna sormadım niye sordun, ne yapacan ne saçma cevaplar bunlar...

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Dediğine göre sürekli online olmak değilde siteye girdiğinde kullanıcı ismiyle otomatik giriş yapmak istiyosun galiba onun içinde " Beni hatırla " yı işaretlemen yeterli.

Fubiku

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Firefoxun otomatik sayfa yenileme özelliği vardı onu açarsın birde forumun ana sayfasını açarsın sürekli online olursun. Tabii bilgisayarının sürekli açık olması gerekir ;)
Bilgi için teşekkür ederim, biliyorum ama ben forum üzerinden böyle bir özellik var mı onu bilmek istedim. Bu arada bilgisayar elektirik kesilmediği sürece kapanmıyor gerçi elektirik kesintisi uzun sürerse kapanıyor. O da şarjı biterse...

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
beni hatırla seçeneğini tıklamanız yeterli olacaktır.