??? [ ?.?.? ] °Ⓞ°⊕°Ⓞ°
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 34
SDN forumda nasıl modarator olunur ? Şartları nelerdir ?
alımlar oluyorSDN forumda nasıl modarator olunur ? Şartları nelerdir ?
Hayır, böyle bir şart bulunmamakta. SDN yetkilileri tarafından alımların kapatıldığı ve kendilerinin seçtikleri belirlendi. Evet 2 sene önce alım yapılıyordu. Şu an alımlar kapalı.alımlar oluyor
100 mesajın üstü olma
En az 1 sene tecrübe etmeli bence burayı. Kuralları, ortamı.Mesaj sayından ziyade foruma üyelik tarihin önemli.
Eğer forumda çok uçuk kaçık bilgilere sahip değilsen yeni bir üye sdn de mod olamaz.
Bu benim gözlemim
Özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.@Creative 'e nasıl ulaşabilirim
Az önce bana attığın gibi, aynı şekilde.Ona nasıl özel mesaj atabilirim
Sağ üstteki mektup tuşuna basarak ve yeni konuşma başlat diyerek yapabilirsinizOna nasıl özel mesaj atabilirim
Daha 100 mesajı geçmemişsinizSDN forumda nasıl modarator olunur ? Şartları nelerdir ?
tamam da onun profiline tıklamam gerek ama profilini hiç görmedim ki
Bu süreçte bildiğim kadarıyla forumda tecrübe edinmiş olmak ve düzgün davranışlar moderatörlükte önemseniyor.Daha 100 mesajı geçmemişsiniz
Büyük bir zevkle Spam’a yollarım hatta pisliğine bütün mesajlarını silerim.bu konuya bir sürü nokta atsam banlanırmıyım
Sakin,yavaş...Büyük bir zevkle Spam’a yollarım hatta pisliğine bütün mesajlarını silerim.
Siz de mi öyle mod oldunuz hocam?Bir gece vakti,
Ansızın,
Hiç beklemediğin bir anda,
Issız bir yerde,
Admin sana özel mesaj atar.
Siz de mi öyle mod oldunuz hocam?
Keşke o zamanlarda burada olsam. Aslında burayı 2 yıldır takip ediyorum ama son 1 senedir üyeyim.Ekli dosyayı görüntüle 95149
Benim zamanımda başvuru formu dolar, kurul onayından geçerdi. Onaydan geçen aday olur, denenirdi.
Tam bir şiir gibi. ? ? Önceden başvuru ile yapılıyordu ama denildiği gibi artık rastgele ve tanımış üyelerden birisi alınıyor.Bir gece vakti,
Ansızın,
Hiç beklemediğin bir anda,
Issız bir yerde,
Admin sana özel mesaj atar.
Rastgele mi? ÜzücüTam bir şiir gibi. ? ? Önceden başvuru ile yapılıyordu ama denildiği gibi artık rastgele ve tanımış üyelerden birisi alınıyor.