SDN Foruma Erişemiyorum

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Evet yanlış okumadanız foruma proxy ile baglanmadan erişemiyorum. D-SmartNET kullanıyorum forum tarafı hiç bi şekilde açılmıyor. Benim gibi dsmart-net kullanıpta bu sorunu yaşayan var mı yoksa sorun pcden mi kaynaklanıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Hata mesajı falan veriyor mu? Ya da engellenmiştir mi yazıyor?

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bağlanma girişimi başarısız 5 denemenin 1 'i. Sunucudaki forum.shiftdelete.net ulaşılamıyor yada yok görünüyor. Site geçici olarak açılamıyor ya da çok meşgul olabilir. Biraz bekleyip yeniden deneyin. Hiçbir sayfayı açmayı başaramıyorsanız bilgisayarınızın ağ bağlantılarını gözden geçirin ve internete bağlı olduğunuzdan emin olun. Bilgisayarınız ya da ağınız güvenlik duvarı ya da vekil sunucu tarafından korunuyorsa, Firefox uygulamasına internete erişmek için gerekli izinlerin verilmiş olduğundan emin olun. Diye çıkıyor proxy kullanıp girdiğimde oluyor

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
valla bende sıkıntı yoq bende ttnet'ciyim ama...farkedermi Bilmem de ttnet ile d-smart'ın bi alakası olmaması gerekiyor...

grezimonk

Profesör
Reaksiyon puanı
261
bu hata avea 3G ilede oluyor? TTNET alt yapısını kullanıyor... heralde sorunun nedeni bu... TURKCELL ile sorunsuz...

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
TTnet kullanıyorum herturlu erısıyorum. Ttnetle alakası yok.

paradox666

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evet bende 1 haftadır erişemiyordum foruma. bende dsmartnet kullanıyorum.

grezimonk

Profesör
Reaksiyon puanı
261
avea 3G ile erişim arada kesiliyor ve düzelmiyor TURKCELL ile kesintisiz erişim varken avea sorunlu 3G hızı için çekmeye değmez...