SDN Forum'a canlı sohbet?

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Sayın sdn editör, moderetör, adminleri. Forumumuz gayet güzel hızlı ve pratik olmasına ve üyeler arasında sıcak bir ortam bulunmasına rağmen sohbet bölümü olmaması 1 haftadır ilgimi çekmeye başladı. Tamam biliyorum forum sitelerinde sohbet olmuyor genelde ama bizde olsa bir farkımız olsa fena olmaz mı? Örneğin çok küçük bir soru için bile hemen sohbete yazabiliriz. Atıyorum samsungun şu ayarı nasıl yapılır diye. Önerimi lütfen değerlendirin. :) Saygılarımla... :) :thumbup1::thumbup1:

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Iyi geceler [MENTION=329714]ozantabas[/MENTION] konuyla ilgili bir cok kulüp ve söyle rahatla bolumumuz mevcut :)
Dedigin sohbet paneli olsa forum kalitesi duser diye düşünüyorum

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Mesela şöyle düşünelim: Benim LG G2 kapandı açılmıyor ve bunu Sohpet paneline yazdım sorunuda 2 dakikada çözdük hallettik. Aynı sorunu yaşayan farklı bir üye googleye '' LG G2 kapandı açılmıyor '' yazdığı zaman bizim forum çıkmayacak :) eğer ben sohpet paneline sormak yerine konu açsaydım veya mesaj yazsaydım o arkadaşta googleye yazınca karşısına konu çıkıcaktı ve çözebilecekti :) böyle böyle forum yaygınlaşıyor işte :).

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Canlı sohbeti olan bir kaç foruma üyeliğim var, pek işlevsel olmadığı gibi görsele de pek hitap etmiyor.

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Mesela şöyle düşünelim: Benim LG G2 kapandı açılmıyor ve bunu Sohpet paneline yazdım sorunuda 2 dakikada çözdük hallettik. Aynı sorunu yaşayan farklı bir üye googleye '' LG G2 kapandı açılmıyor '' yazdığı zaman bizim forum çıkmayacak :) eğer ben sohpet paneline sormak yerine konu açsaydım veya mesaj yazsaydım o arkadaşta googleye yazınca karşısına konu çıkıcaktı ve çözebilecekti :) böyle böyle forum yaygınlaşıyor işte :).
çok iyi açıkladın üstat. :)

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Mesajlar zaten her 8 saniyede bir otomatik yenileniyor.

Yavaş bir internet bağlantısı ile canlı sohbet gibi zaten :D

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
+ konu dışı bölümünde söhle rahatla konusunda bazı küçük soruları sormak mümkün

Pilot Kalem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Forumdaki canlı sohbet, forumun canlılığını düşürür. :)

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
8 saniyede bir mesajların yenilenmesi olayı çok iyi oldu.Bende onu düşünmüştüm hep.Facebook gibi olsa.Haber akışı canlı olarak güncellense sayfa yenile yapmak zorunda kalmasak diye.İyi oldu.Sohbet ilk başta düşününce güzel geliyorda sonradan sıkar gibi.