SDN Forum Yenileşme Hareketi.

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Fikrim geldi. :)

Şimdi şöyle bir şey düşündüm, bu forumu değerli yapan, üyeleridir.
Bence foruma üyelik sistemi davetiyeye dönüştürülmeli, bununla birlikte forumda açılan konular daha çok ürün inceleme ve en sık karşılaşılan sorunları çözme amaçlı olursa forum daha popüler, ve değerli hale gelecektir.
Her üyenin en fazla 3 davet hakkı olmalı.

Herkes sadece kullandığı telefonun/tabletin/laptopın/smart tv'nin/oyun konsolunun/oyunun bile incelemesini yapsa yeter aslında. :)

Kendi adıma konuşayım, böyle bir şey olursa sonuna kadar destek çıkarım.

Ne dersiniz, mantıklı değil mi?

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Daha önce davetiye sistemi mevcuttu ancak pekde düşünüldüğü gibi olmadı ve ziyaretçilerinde mesaj yazabileceği bi sistem getirildi.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Deja Vu :) Nedense hep yeni üyeler böyle bir konu açıyor. Foruma üye olduktan sonra musluk kapansın isteniyor.
Çözemedim gitti...

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Davetiyeye gerek yok. Yine de siz davet etmek isterseniz sitemizin linkini paylaşabilir tanıtabilirsiniz arkadaşlarınıza. Bundan da onur duyarız. Ayrıca isteyen herkes zaten kolayca üye olabiliyor. Üye olmak istemeyen de Okur olarak düşüncelerini paylaşabiliyor.

İnceleme ve konu açma meselesine gelirsek. Tabiki olur. İsteyen konu açıp incelemesini yayınlayabilir. Bu tür girişimleri memnuniyetle karşılarız.

İnceleme hakkında da herkes iki fikir söylese, derya deniz bilgi kaynağı olur.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Davetiye düşünülebilir inceleme konusunda her üye konu açarak inceleme videosu koyabilir bu yasak değil diye biliyorum.

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Daha önce davetiye sistemi mevcuttu ancak pekde düşünüldüğü gibi olmadı ve ziyaretçilerinde mesaj yazabileceği bi sistem getirildi.
Nasıl oldu?
Deja Vu :) Nedense hep yeni üyeler böyle bir konu açıyor. Foruma üye olduktan sonra musluk kapansın isteniyor.
Çözemedim gitti...
Yeni değilim, yıllardır takip ediyorum, sadece yeni üye oldum..
Davetiyeye gerek yok. Yine de siz davet etmek isterseniz sitemizin linkini paylaşabilir tanıtabilirsiniz arkadaşlarınıza. Bundan da onur duyarız. Ayrıca isteyen herkes zaten kolayca üye olabiliyor. Üye olmak istemeyen de Okur olarak düşüncelerini paylaşabiliyor.

İnceleme ve konu açma meselesine gelirsek. Tabiki olur. İsteyen konu açıp incelemesini yayınlayabilir. Bu tür girişimleri memnuniyetle karşılarız.

İnceleme hakkında da herkes iki fikir söylese, derya deniz bilgi kaynağı olur.
Davetiyedeki amacım, forumun değerini ve kalitesini arttırmaktı..

Yani, özellikle inceleme olayı çok önemli bence.. Çünkü en basitinden Donanımhaber'i örnek vereyim, her türlü ürünün sorunu-incelemesi Google'da neredeyse her zaman aramalarda ilk sıralarda..

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Nasıl oldu?

Yani, özellikle inceleme olayı çok önemli bence.. Çünkü en basitinden Donanımhaber'i örnek vereyim, her türlü ürünün sorunu-incelemesi Google'da neredeyse her zaman aramalarda ilk sıralarda..

Yapılan inceleme ve bununla ilgili açılan konu sayısı arttıkça, bahsettiğiniz bu durum zaman içinde değişir ve yapılan aramalarda aranan ile ilgili sitemiz de ön plana çıkar. Bu olan bir durumdur.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bahsettiğin konu burada oldukça tartışıldı. Yönetim ve üyeler görüşlerini açık açık yazdılar. Okumanı tavsiye ederim.

http://forum.shiftdelete.net/sdne-onerileriniz/232376-uye-alimi-kapanmali.html

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Yapılan inceleme ve bununla ilgili açılan konu sayısı arttıkça, bahsettiğiniz bu durum zaman içinde değişir ve yapılan aramalarda aranan ile ilgili sitemiz de ön plana çıkar. Bu olan bir durumdur.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bahsettiğin konu burada oldukça tartışıldı. Yönetim ve üyeler görüşlerini açık açık yazdılar. Okumanı tavsiye ederim.

http://forum.shiftdelete.net/sdne-onerileriniz/232376-uye-alimi-kapanmali.html
Aslında söylemek istediğim, forum üyelerinin birlik halinde inceleme konuları açması..

Linkini verdiğiniz konuda büyük çoğunluk davetiye sistemini istemiş ancak bi' değişen olmamış galiba..

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Konular açıldıkça ve rağbet gördükçe, diğer üyelerin de istekli olacağını "Dur ben de bir tane yazayım, inceleme nasıl yapılır görsünler" şeklinde düşüncelere kapılabileceği düşüncesindeyim.

Tatlı bir rekabet ortamı olur.

Peki sen herhangi bir ürün ile ilgili bir inceleme yazısı veya videosu hazırlayarak, böyle bir oluşuma ön ayak olmak istemez misin?

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Konular açıldıkça ve rağbet gördükçe, diğer üyelerin de istekli olacağını "Dur ben de bir tane yazayım, inceleme nasıl yapılır görsünler" şeklinde düşüncelere kapılabileceği düşüncesindeyim.

Tatlı bir rekabet ortamı olur.

Peki sen herhangi bir ürün ile ilgili bir inceleme yazısı veya videosu hazırlayarak, böyle bir oluşuma ön ayak olmak istemez misin?
Tabi o da doğru aslında..

Olur neden olmasın. :)
Aslında bu konuyu açmamın sebeplerinden biri de, bunu yapmaya istekli olanların olup olamdığını merak ediyor oluşumdu..

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Bekliyoruz o zaman :)

Hatta yalnızca senden değil. Konuya ilgi duyan tüm üyelerimizin de katılımını bekliyoruz. Bence ortaya çok güzel işler çıkacak.

Öyle stüdyoda inceleme yapılan ürünü överek değil. Gerçek hayatta kullanımı ve karşılaşılan güzellikleri, eksiklikleri ve hatalarını öyle herkesin gözü önüne, tabiri caizse gözüne sokarak. :) Gerçek kullanıcı incelemeleri.

Kulağa hoş geliyor. Hazırlamak isteyenlere şimdiden kolay gelsin. Ben sabırsızlıkla bekliyorum.

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bekliyoruz o zaman :)

Hatta yalnızca senden değil. Konuya ilgi duyan tüm üyelerimizin de katılımını bekliyoruz. Bence ortaya çok güzel işler çıkacak.

Öyle stüdyoda inceleme yapılan ürünü överek değil. Gerçek hayatta kullanımı ve karşılaşılan güzellikleri, eksiklikleri ve hatalarını öyle herkesin gözü önüne, tabiri caizse gözüne sokarak. :) Gerçek kullanıcı incelemeleri.

Kulağa hoş geliyor. Hazırlamak isteyenlere şimdiden kolay gelsin. Ben sabırsızlıkla bekliyorum.
Aynen, ben de öyle düşündüm, gerçekten çok güzel şeyler çıkacak.

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Google Reader'a SDN'nin 2004-05 haberlerinden 110 tane geldi okunmamış diye. SDN tabanlı bir sorun mu acaba?