SDN Forum Üst Çubuk

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TEGİN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TEGİN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
92
Bu bir öneridir.

Bildiğiniz gibi forumun en üstünde siyah bir üst çubuk var. Bu çubukta bildirimlerimiz, profilimiz, üye kontrol paneli vb. bağlantılar var. Fakat bu çubuk biz sayfayı aşağı indirdiğimizde yukarıda kalıyor. Benim önerilerim:

- O çubuğun isteğe göre tepeye sabitlenebilmesi ve biz sayfayı aşağı indirsek te sürekli görünür olması.

- Aynı çubuğa yine o çubuğun altında bulanan menülerin de(ana sayfa, what''s new, forum vs) eklenmesi.

- Eğer üsttekiler yapılırsa bir de üst çubuğa yukarı çık özelliğinin eklenmesi. Sayfayı aşağı indirdiğimizde çubuğa tıklayarak sayfanın en üstüne çıkılabilmesi.

TEGİN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
92
Reklama giriyor mu bilmiyorum http://www.arifhangisi.com/ bunun gibi birşey istiyorsun sanırım aşağı inince kenarda yukarı çıkma oku ve top bar çıkıyor.
Öyle bir düğme de olabilir ama benim istediğim üst çubuğun yukarı sabitlenmesi(isteğe bağlı olarak) ve örneğin sayfanın aşağılarına indiğimizde o üst çubuktaki boş bir alana tıkladığımızda bizi üstte çıkarması yani o yukarı butonunun işlevini görmesi.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
İsteğe bağlı olacaksa olabilir aslında. Bunu bir konuşalım bakalım. :)

TEGİN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
92
İsteğe bağlı olacaksa olabilir aslında. Bunu bir konuşalım bakalım. :)
Misal üst çubuğun bi yerinde tutturma butonu olur. Tıkladığımızda çubuk sabitlenir, tekrar tıkladığımız da sabitlik kaldırılır.

TEGİN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
92
Ayrıca üst çubuktaki gelen bildirimlere tıkladığımızda bildirimler sayfasına değil de doğrudan ilgili sayfaya gitsek daha iyi olmaz mı? Bildirimlere tıkladığımız da açılır menüden gelen bildirimleri görür istediğimize tıklar ve doğrudan ilgili yere gideriz. Şu anki haliyle zaman kaybı.