SDN Forum Standart Versiyon

SDN Forum Standart Versiyon Açılsın Mı?

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Merhaba arkadaşlar. Forumla ilgili bir önerim var. :)

Malumunuz, forumda içerikle ilgili tartışmalar yaşanıyor. Bu tartışmalara "kökten" çözüm olabilmesi için forumun farklı bir versiyonunun açılmasını öneriyorum.

Tıpkı mobil sürüm gibi. İçerik olarak forum ve ana sayfa ile senkronize olacak. Mesajlar eş zamanlı şekilde paylaştırılacak. Ancak içinde teknoloji harici bölümler yer almayacak.

Yani spor, magazin, gibi bölümler olmayacak.

“Adı bilinmeyen hatunlar kaptılsın” diyenler…

“Burası bir teknoloji forumu” diyenler…

“Spor bölümündeki tartışmalardan bıktım” diyenler…

forumun bu sade versiyonuna girecekler. Aksini düşünenler şu anki versiyondan devam edecekler.

Siz bu öneri hakkında ne düşünüyorsunuz?

En önemlisi de yönetim ne düşünür? En başta da [MENTION=2]Troy[/MENTION] :)

Reaksiyon puanı
189
Bir ara ayarlardan bir yerlerden istenmeyen başlıklar kaldırılabiliyordu ama bulamıyorum artık..

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Forum kültürüne ters bence.

Forumda, tüm konular tabi ki olacak.Üye sadece teknoloji ile boğulup kalmasın diye diğer konular var zaten.

Niye böyle söylemler oluyor anlamış değilim.

Forumda sadece "Teknoloji" konuları olsun, herkes sadece konuları bir tek yorum atar çıkar.

Sonra sıkılır, forumdan çıkar.Olay bu kadar basit.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Forum kültürüne ters bence.

Forumda, tüm konular tabi ki olacak.Üye sadece teknoloji ile boğulup kalmasın diye diğer konular var zaten.

Niye böyle söylemler oluyor anlamış değilim.

Forumda sadece "Teknoloji" konuları olsun, herkes sadece konuları bir tek yorum atar çıkar.

Sonra sıkılır, forumdan çıkar.Olay bu kadar basit.
ben de bu tür tartışmaların olmasını akıl karı bulmuyorum. ama sonuçta oluyor. öneriyi de bunun için sundum. :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Ara sıra girdiğim diğer büyük teknoloji forumlarında da teknoloji harici konular var. Bu doğaldır , çünkü insana sırf teknoloji haberi verdiğinizde bir zaman sonra sıkılır ve yeni bölümler arar kendisine. Seçiceği bölüme göre o bölümde bilgi sahibide olabilir, o bölümde eğlenebilirde. Ama bazı arkadaşlarımız o konu kapansın bu konu kapansın diyerek bu bilgi ve eğlence akışını baltalamaya çalışıyor. Ben spordan hiç hoşlanmam ama bir kere bile kapansın demedim sadece spor konularına girmemeye çalıştım. Aynı şekilde adı bilinmeyenler konusuna da diğer arkadaşların aynı hassasiyeti göstermesini isterim .

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Tartışma bir süre sonra kapanır, çözülür.

Ama böyle bir öneride üye sıkılır.Onu anlatmaya çalışıyorum.

Forum, tartışma olacak diye kısıtlanamaz.Tartışma elbette olur.

Forumlarda "mod" denen tabir bu yüzden var zaten.

Tartışma vb karışıklıkları önlemek için.

O yüzden, şuanda bir sorun görmüyorum şahsen.

Ama fikrine saygım var.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Bir ara ayarlardan bir yerlerden istenmeyen başlıklar kaldırılabiliyordu ama bulamıyorum artık..
Ben bunu geçenlerde bir yöneticiye sordum ama şuan ki vbulletin versiyonunda o özellik kaldırılmış bu özellik olsaydı herşey çok rahat olacaktı.İstediğim bölümü açar istediğim bölümü de kapatırdım çok iyi olurdu.

Reaksiyon puanı
189
Ben bunu geçenlerde bir yöneticiye sordum ama şuan ki vbulletin versiyonunda o özellik kaldırılmış bu özellik olsaydı herşey çok rahat olacaktı.İstediğim bölümü açar istediğim bölümü de kapatırdım çok iyi olurdu.

Kesinlikle. Ben istemediğim başlıkları kaldırmıştım ve istemediklerimi görmüyordum. Şimdi ne varsa görünüyor...