sdn forum hakkında düsüncelerim.

TeamSnow Pro

Asistan
Reaksiyon puanı
54
sdn forum sakin, toxic , küfür,argo kullanan insanlar yok. temiz bi forum ama... tek sorun hesabımda durmadan cıkıs yapıyor. sayfayı yeniliyorum gelmio 2 3 kere yeniledikten sonra hesaba tekrar giriyor. yeni kon aç a bastıgım zaman
konu gitmiyor 2 3 4 kerede anca oluyor. downloadım 20 uplaodım 7.14

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
sdn forum sakin, toxic , küfür,argo kullanan insanlar yok. temiz bi forum ama... tek sorun hesabımda durmadan cıkıs yapıyor. sayfayı yeniliyorum gelmio 2 3 kere yeniledikten sonra hesaba tekrar giriyor. yeni kon aç a bastıgım zaman
Evet doğru diyorsun.Böyle forumların olması çok iyi böylece herkes sorduğu sorunun cevabını buluyor.Hemen bir konuda yardım ediyorlar.

qqqqqqqqqqq

Doçent
Reaksiyon puanı
876
Forumda bu aralar çok sıkıntı var. Bazen konulara bile yorum atılmıyor. Şu andaki sorun ben ara kısmına bir şey yazdığımda çıkmıyor.

hovojim503

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Şimdi bişey demezler umarım bizene senin forum düşüncelerinden kişiden kişiye değişir forum hakkındaki dusunceler

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,408
Hangi browseri kulanıyorsun?

DOG SANS

Doçent
Reaksiyon puanı
1,554
Toxic tıp dilinde zehir anlamına geliyor... Da, arkadışımız ne niyetle kullanmış anlayamadım.
Oyunlarda da kullanıldığı gibi, herhangi birşeyi sabote etmeye çalışan ve oyunbozanlık yapan kişilere denir. Arkadaş da o şekilde kullanmış olmalı.

TeamSnow Pro

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Forumda bu aralar çok sıkıntı var. Bazen konulara bile yorum atılmıyor. Şu andaki sorun ben ara kısmına bir şey yazdığımda çıkmıyor.
dogru.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Küfürbaz, öfkeli ve gıcık kişilere denir.
toxic küfürbaz değil. genelde kanser tipler ve öfkeli. ayrıca bazen forum actıgımda acılmamıs gözüküyor. bundan 2 tane forum acctım :D

Hangi browseri kulanıyorsun?
orjinal google chrome.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,408
Yandex'teyim daha öyle bir sorun çıkmadı.

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,169
Bu sorunlar forumla alakalı. Çok yakında çözülmüş olcak. Sabrınız için teşekkürler.

TeamSnow Pro

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Yandex'teyim daha öyle bir sorun çıkmadı.
forum acaba googlyi doğrulamadı mı dicem. ama illaha doğrulamıslardır. bilmiyom dağlık bi yer diye olabilir. ama bu sefer sacma oluyor. neyse telefon geldikten sonra pc eyi alcam.

Bu sorunlar forumla alakalı. Çok yakında çözülmüş olcak. Sabrınız için teşekkürler.
biz teşşekür ederiz :)

benefe

Profesör
Discord Yetkilisi
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,680
1 ay önceye kadar evet sorulara yorum dahi atılmazdı şu bir kaç gündür daha iyi olmaya başladı

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,169
Siz yine de giriş yaparken "beni hatırla" kısmını seçtiğinizden emin olun.