Overclocked
Profesör
Yahudilikte sonradan Yahudi olamıyorsun.Elhamdülillah ateistim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hiç kimse o din ile doğmaz, sonradan o dini benimser.
Yahudilikte sonradan Yahudi olamıyorsun.Elhamdülillah ateistim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hiç kimse o din ile doğmaz, sonradan o dini benimser.
Beeh bana ne yahudilikten elhamdülillah ateistim.Yahudilikte sonradan Yahudi olamıyorsun.
Yahudi olarak mı doğmak gerek ? O zaman din yayılamaz ki.Yahudilikte sonradan Yahudi olamıyorsun.
öyle işte.eğer anne ve baba yahudi değilse yahudi olamıyor.eğer biri yahudi diğeri değilse yarım yahudi gibi bir şey diyorlardı.o yüzden dünyada bu kadar az yahudi var zaten.Yahudi olarak mı doğmak gerek ? O zaman din yayılamaz ki.
Hmm , garip. Yarım Yahudi olmak melez olmaya benziyor.öyle işte.eğer anne ve baba yahudi değilse yahudi olamıyor.eğer biri yahudi diğeri değilse yarım yahudi gibi bir şey diyorlardı.o yüzden dünyada bu kadar az yahudi var zaten.
Senin kararın. Kimsenin linçlemek gibi bir hakkı yok. Seni ilgilendirir.İnancım yok. linçleyecek misiniz yoksa![]()
Herkesin inancı veya düşüncesi kendineSenin kararın. Kimsenin linçlemek gibi bir hakkı yok. Seni ilgilendirir.
Dalganı git ötede geç... Bir şey dediğimiz zaman "inanca saygınız" olsun diye ağlamayınElhamdülillah ateistim.
Biz zaten öyle bir şey demiyoruz sana dokunan nedir?Dalganı git ötede geç... Bir şey dediğimiz zaman "inanca saygınız" olsun diye ağlamayın
Elhamdülillah ateistim.
Yaptığınız şu yorumlar insanları kışkırtmayı mı amaçlıyor? Bu yorumları -güya şaka gibi- yaparken başkasının kutsalına laf sallamış oluyorsun, bu da büyük bir tepki toplamak için oldukça yeterli değil mi! Ancak yine de bilmiyorsan öğrenmen için yazıyorum: "Elhamdülillah demek İslam dininde Müslümanların Allah'a şükrünü dile getirdiği 'Şükür Allah'adır.' anlamına gelen sözdür."Beeh bana ne yahudilikten elhamdülillah ateistim.
Hani bana cahilsin dedin ya.Yaptığınız şu yorumlar insanları kışkırtmayı mı amaçlıyor? Bu yorumları -güya şaka gibi- yaparken başkasının kutsalına laf sallamış oluyorsun, bu da büyük bir tepki toplamak için oldukça yeterli değil mi! Ancak yine de bilmiyorsan öğrenmen için yazıyorum: "Elhamdülillah demek İslam dininde Müslümanların Allah'a şükrünü dile getirdiği 'Şükür Allah'adır.' anlamına gelen sözdür."
Bu sözü senin gibi kullanmak ya cahilliktendir ya da hoşgörüsüzlüktendir. Cahilsen umarım artık sana bu kelimenin anlamını açıklamış olduğum için bunun yanlış olduğunu anlamışsındır ancak bunu bilip böyle bir dalga mahiyetinde yorum attıysan yüce Allah'tan sana akıl fikir vermesini ve seni hakikate erdirmesini niyaz ederim.
Yardımcıları olmadan padişah veya bir devlet başkanı ülkeyi nasıl yönetir ? Azametini ve gücünü göstermek için yanında yardımcılar tutmaz mı ? Yardımcıları olmasa padişahın veya devlet başkanının büyüklüğünü nasıl anlayacaksın ?Mesela neden melekler var? Çünkü Tevrat'ta tanrı sonsuz güce sahip değildi.
Unutmadan, bir insan ısrar ediyorsa konu üstüne gerçek cahil ortadadır.O zaman bu videoyu atmalıydın. O adam da cahil sen de cahilsin benim gözümde hâlâ!.. Ben zaten sizin gibi "Ateistim, ne havalıyım ya..." diyenleri ve inanç üstünden mizah yapanları cahil olarak kabul ediyorum, benim için hiçbir şey değişmedi!
Israr eden iki kere o mesajı tekrarlamandan bellidir.Unutmadan, bir insan ısrar ediyorsa konu üstüne gerçek cahil ortadadır.
Sen de 2 kere o mesajı tekrarladın?Israr eden iki kere o mesajı tekrarlamandan bellidir.
Ben sana cevap vermek için tekrarladım. Yani burada da sorun sende demek ki anlayamamışsın anlattıklarımı.Sen de 2 kere o mesajı tekrarladın?
Elhamdulillah nedir?Biz zaten öyle bir şey demiyoruz sana dokunan nedir?![]()