Sdn forum çok fazla reklam var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

grand_master

Profesör
Reaksiyon puanı
707
Merhabalar ben bu konuda çok şikayetçiyim özellikle çok fazla pop-up var ve bir diğeri ise edge diye reklam var kapatıyorum reklam tekrar açılıyor lütfen daha az reklam koyun.

635883

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,503
Siz çoluk çocuk olduğunuz için bilmezsiniz ancak bu site xenforo altyapısıyla hayatını sürdürüyor. Ödemelerini $,€ bazında yapıyorlar. Site hayatının devam etmesi için reklamların olması lazım yapacak bir şey yok.

grand_master

Profesör
Reaksiyon puanı
707
Siz çoluk çocuk olduğunuz için bilmezsiniz ancak bu site xenforo altyapısıyla hayatını sürdürüyor. Ödemelerini $,€ bazında yapıyorlar. Site hayatının devam etmesi için reklamların olması lazım yapacak bir şey yok.
Biliyorum sdn forumun gelir kapısı reklam ve xenforoyu da biliyorum.

benefe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,677
Merhabalar ben bu konuda çok şikayetçiyim özellikle çok fazla pop-up var ve bir diğeri ise edge diye reklam var kapatıyorum reklam tekrar açılıyor lütfen daha az reklam koyun.
Kusura bakmayın ama gerekli bir konu açtığımda cevap veren insan sayısı tek parmağının boğumunun sayısını geçmez böyle saçma bir konuda muhabbet dönmüş allah için bu site su ile mi çalışıyor bedava hizmet alabiliyorsun bir çok kişiye soru sorabiliyorsun reklamlarıda geçiver be kardeşim şu ülkede kimse size yaranamayacak mı

Çay Perisi

Profesör
Reaksiyon puanı
927

grand_master

Profesör
Reaksiyon puanı
707
Kusura bakmayın ama gerekli bir konu açtığımda cevap veren insan sayısı tek parmağının boğumunun sayısını geçmez böyle saçma bir konuda muhabbet dönmüş allah için bu site su ile mi çalışıyor bedava hizmet alabiliyorsun bir çok kişiye soru sorabiliyorsun reklamlarıda geçiver be kardeşim şu ülkede kimse size yaranamayacak mı
Pop up konuların üstünü kaplıyor

Livia sas Junius

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,560
Ben reklamların farkında bile değilim, belki tarayıcı vs problem olabilir. Etiketlersen yetkili abiler gelirler birazdan.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770
Reklam her sitede olduğu gibi sitemizde de mevcut. Rahatsız olanlar ⬇️
Samsung Internet + Adblock Fast = reklam yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...