SDN Fenerbahçe Kulübü

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
günaydın @deatmania; [MENTION=167111]PcMühendisi[/MENTION] kaderde ne varsa deme... hayatı kendimiz zorlaştırırız... o yüzden bazı şeyler senin elinde...

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
tabi o da var ama bazen de elimizden birşey gelmiyor. [MENTION=158637]angel75[/MENTION]

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
İyi valla akşam okulun bahar şenlikleri kapsamında Manga konseri vardı coştukça coştuk :P
Şimdi geriye kalan onun yorgunluğu :)

Manga'yı severim bende.Fakat bize bu yıl güzel sanatçı gelmedi.

Bu bahar şenliklerinden fazla keyif alamadım.Boşa gitti bu yıl :D

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Manga'yı severim bende.Fakat bize bu yıl güzel sanatçı gelmedi.

Bu bahar şenliklerinden fazla keyif alamadım.Boşa gitti bu yıl :D

5 6 sene önce canlı performanslarını görmüştüm ama rezaletti resmen. Çok geliştirmişler kendilerini. Birde öğrencilerin enerjisini alınca coşku iyice tavan :P

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
5 6 sene önce canlı performanslarını görmüştüm ama rezaletti resmen. Çok geliştirmişler kendilerini. Birde öğrencilerin enerjisini alınca coşku iyice tavan :P

Bahar şenlikleri olmasa hiç çekilmez okul :) Finallerden önce çoşuyor millet, sonra moraller dibe vuruyor sınavlarda :D

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar haftasonu açıköğretim sınavım var dua ederseniz sevinirim.

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Günaydın diyecek bir moderatörümüz bile yok. [MENTION=84327]deatmania[/MENTION] bunu görmüş ki bize günaydın diyor.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
lugano bugunmu geliyor? fikri olan varmi

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
takımın moderatörü olmaz

Ben daha önce SDN Fenerbahçe form moderatörü cobra11 diye gördüm diye hatırlıyorum. Böyle bir sistem yokmuş demek ki ..ben de yanlış biliyormuşum..:) Öğrenmenin yaşı yok :)

Mod Kim olursa olsun , Objektif ve saygılı olsun yeter …

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Fenerbahçe'nin yeni onbiri

165998_418245918215301_813447367_n.jpg

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
@ CuMaAli Arkadaşlar haftasonu açıköğretim sınavım var dua ederseniz sevinirim.

Hımm hafta sonu okul çevreleri kalabalık olur , ona göre vakitli yola çıkmak lazım….
Dualarımız tüm AO 'lu SDN ailesi üyelerine ...

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Ben daha önce SDN Fenerbahçe form moderatörü cobra11 diye gördüm diye hatırlıyorum. Böyle bir sistem yokmuş demek ki ..ben de yanlış biliyormuşum..:) Öğrenmenin yaşı yok :)

Mod Kim olursa olsun , Objektif ve saygılı olsun yeter …

yok ben hiç moderatör olmadım :) Rütbelerim Üyecik den başladı şimdide Profesörüz yeter bu kadar :)

Reaksiyon puanı
10,315
[h=2][h=1]Tarihi davada 19. duruşma[/h]
''Futbolda şike'' iddialarına ilişkin görülen davanın 19. duruşması bugün Çağlayan'daki Adalet Sarayı'nda görülüyor. Tahliye taleplerinin alınacağı duruşmanın ardından mahkemenin vereceği karar merakla bekleniyor...[/h]Tutuklu bulunan sanıklar için tahliye talepleri alındıktan sonra savcılık makamı da mütalaasını verecek ve bunun ardından mahkeme heyeti, kararını açıklayacak. Sağlık sorunları nedeniyle salı günü hasteneye sevk edilenFenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bugün de mahkeme salonundaki yerini alamadı. Yapılan çapraz sorgulamalar sona erdi ve duruşmaya ara verildi. Yaklaşık 1 saatlik aranın ardından çapraz sorgulara yeniden başlandı. Sorgunun bitmesiyle birlikte tahliye taleplerinin de alınması bekleniyor.

Fenerbahçe şike davasına müdahil oldu
'Şike' davasında Fenerbahçe'nin müdahillik talebi kabul edildi. FB avukatlarının müdahillik talebinin ardından duruşmaya kısa bir ara veren mahkeme, verilen aradan sonra kararlarını açıkladı. Mahkeme başkanı, Fenerbahçe'nin kulüp olarak müdahillik talebinin kabul edildiğini belirtti.

Bazı avukatların dosyadaki ses kayıtlarının tamamının kendilerine verilmesi talebi üzerine, Mahkeme Başkanı taraflara görüşlerini sordu. Sanıkların bir kısmı ses kayıtlarının verilmesini istemedi. Bunun üzerine ses kayıtlarını isteyen avukatlar, özel görüşmelerin temizlenerek iddialarla ilgili tapelerin verilmesini talep etti. Mahkeme Başkanı özel görüşmeler bulunduğu gerekçesiyle bu talebi reddetti.

Yıldırım'ın doktoru Erkan: "Aziz Yıldırım hastanede kalmalı"
Duruşmada dinlenen Aziz Yıldırım'ın doktoru Mustafa Serdar Erkan, pankreas hastalığı olanların mutlaka hastanede kalması gerektiğini söyledi.

Davada tanık olarak ifadesine başvurulan Aziz Yıldırım'ın doktoru Mustafa Serdar Erkan, Yıldırım'ın pankreas iltihabı nedeniyle hastaneye kaldırıldığını, bu rahatsızlığı olanın mutlaka hastanede yatması gerektiğini belirtti.

Yıldırım'ın avukatı, Mustafa Serdar Erkan'ın tanıklığının suçlamalarla ilgili olmadığını, Aziz Yıldırım'ın sağlık durumuyla ilgili olduğunu kaydetti.

Yıldırımın avukatları, "Sanığın durumunu değerlendirilirken her türlü durumu göz önünde bulundurulmalı. Tutuklanmasından itibaren sağlık sorunları var. Özellikle son 10 günde hayatını tehdit eder durumda. Bunu da açıklamasını istiyoruz." dedi.

Erkan, "Yıldırım, pankreas iltihabı nedeniyle hastaneye alındı. Kan şekeri kontrolsüz. Komplike böbrek kisti var. Beyin MR'ı yapılacak." açıklamasını yaptı.

Avukat Şeref Dede, "Cezaevi şartlarında yaşamını devam ettirebilir mi? Tedavisi mümkün mü, ölüm riski var mı?" diye sordu.

Yıldırım'ın doktoru Erkan, "Bu ölümcül bir hastalık zaten. Hastane dışında kalmaması gerekir. Ölüm riski altındadır. Aziz Yıldırım'ın cezaevinde, pazartesiden cumaya kadar yüzde 20 ölüm riski bulunmaktadır"

devamı...

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Arkadaşlar nasılsınız?

Bende finalleri bitirdim çok şükür hayırlısıyla, artık aranızdayım diyecektim ama p.tesi işe başlayacam o yüzden pek buralarda olmasamda arada girip yorumlarınızı okurum :)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Fenerbahçe, Selçuk Şahin ve Cristian Baroni'nin sözleşmelerini 1'er yıl, Gökhan Gönül'ün sözleşmesini ise 2 yıl uzattı.

Haberin devamı için tıklayınız.

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Selçuk Şahin'le 1 yıl daha mı?? Yok yok bu sefer olmaz o sezonu sağ salim bitiremem ben. Buna kalbim dayanmaz :D