SDN Fenerbahçe Kulübü

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Eyvallah hocam :) [MENTION=158637]angel75[/MENTION]

Çay simit var, olur mu :) [MENTION=70615]erjan[/MENTION]

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
@angel75, bi tanesin be abisi.
bilsen sabah sabah kendimi nasıl da iyi hissettim. :)

şu yazınız bilseniz beni ne kadar mutlu etti... insanları iyi hissettirmek benim için çok farklı birşey... bu yaşıma kadar hep bunun için uğraştım.. demek ki başarabiliyorum...

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
günaydın dostlar

- - - Updated - - -

günaydın dostlar

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
arkadaşlar mesajlar 2 kere gidiyor farkında mısınız? fark edip düzelttiklerimin sayısını bilemedim şimdi :)

günaydın [MENTION=74929]korpe[/MENTION]....

Reaksiyon puanı
10,315
şu yazınız bilseniz beni ne kadar mutlu etti... insanları iyi hissettirmek benim için çok farklı birşey... bu yaşıma kadar hep bunun için uğraştım.. demek ki başarabiliyorum...

buna sinerji diyorlar [MENTION=158637]angel75[/MENTION],
kalbiniz iyilikle dolu olunca hem başkaları mutlu oluyor, bu aynı zamanda bir bumerang etkisiyle size dönüyor ve mutluluk simetrik olarak yayılıyor, çoğalıyor...

iyiler olmasaydı yaşam çekilmez olurdu... şükür ki iyiler hep var ve yaşamı yaşanmaya değer kılıyor! :)

Reaksiyon puanı
10,315
ve çok önemli not:
ilk sayfada yer alan yönetim kurulu ile ilgili bilgiler, kulübün muhtelif alanlardaki çalışanları ile bilgiler güncellemeye muhtaç. bu bilgileri bir arkadaşımız şayet mümkünse yeniden derleyip güncelleyerek bir mod arkadaşa havale edebilirse çok güzel olacak.

arkadaşlar daha evvel yazdığım ama kaynayıp giden bu mevzuyu bir kez daha hatırlatmak istedim.
ilk sayfamız yeni bir güncelleme istiyor.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
arkadaşlar daha evvel yazdığım ama kaynayıp giden bu mevzuyu bir kez daha hatırlatmak istedim.
ilk sayfamız yeni bir güncelleme istiyor.

ilgilenelim hemen...

tüm 12 Numaraya ve konumuza gelen Galatasaray' lı arkadaşlarımıza benden bir kahve :)

6pv8t.jpg

@REDFOKS; yönetim kurulumuzu düzenlemiş arkadaşlar...

teşekkürler REDFOKS...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
6pv8t.jpg

güzelmiş üzerine adımın yazanından yaptırsammı napsam acaba :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
kupa benden isim yazdırma senden olsun o zaman Sayın [MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] :)

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
İnsanın Galatasaraylı, Fenerbahçeli vb olması asla dostluğu bozmaz deatmania.
Çevrem rengarenk, kızdırırız birbirimizi ama tadında.
Güler, geçeriz.
Bir tatlı anı olur.
Keşke benim gibi omuz omuza beraber maç izlenen günleri yaşabilseydi herkes, şimdinin ne abuk olduğunu anlardı.
Her zaman bekleriz.

Bu arada benim PC'ye bir yanıt yazmadın.
Nasıl sileceğiz XP'yi?

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Günaydın Fenerbahçeli arkadaşlar ,günaydın SDN ailesi….

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
"UEFA bir daha ceza veremez!"

Ali Koç kendinden emin konuştu: "UEFA'nın bize ceza verme hakkı yok, biz cezamızı geçen sene çektik. Bundan sonrası kötü niyet, art niyettir"! Ali Koç, CNBC-e'de katıldığı programda UEFA'dan ceza aldıkları süreci de eleştirirken, Şenes Erzik'e de sitemkar bir tavırla seslendi...

alkocs_BM8N4.jpg

Fenerbahçe'nin eski Asbaşkanı Ali Koç, "Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne alınacak mıyız?" diye merak eden camiaya umut aşıladı! UEFA'nın çok fazla kamuoyu baskısı altında kaldığını vurgulayan Koç, "ceza verme hakkı yok, biz cezamızı geçen sene çektik. Bundan sonrası kötü niyet, art niyettir" dedi.

Şenes Erzik'e de sitemkar bir şekilde çağrıda bulunan Ali Koç, "İnşallah Şenes Bey ilk defa Türkiye adına bu kadar önemli bir konuda ciddi bir katkı sağlar. Çünkü Şenes Bey'e 2020 Türkiye'ye verilecek dendi. Bırakın 2020'nin Türkiye'ye verilmesini, Mart kongresinde Türkiye'ye aday çıktı. Bir de süre uzatıldı, sanki daha yeni adaylar çıksın diye. Dolayısıyla burada Şenes Bey'e de çok büyük iş düşüyor, federasyonumuza da çok büyük iş düşüyor. Federasyonumuzun UEFA'yı ikna etmesi gerekiyor. Ki kendisinden evvelki federasyon çok art niyetle bu konuya yaklaştı. Biliyor musunuz, bütün resmi bilgilendirmeler Fenerbahçe üzerinden yapılmış UEFA'ya" dedi.

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[TABLE="width: 560, align: center"]
[TR]
[TD][TABLE="width: 540, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]
title_printlogo.gif
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TR]
[TD="align: center"]www.fenerbahce.org[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]25 Mayıs 2012 Cuma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][TABLE="width: 540"]
[TR]
[TD="colspan: 2, align: center"]
2012-05-25_eminehatun446.jpg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2, align: center"][TABLE="width: 520"]
[TR]
[TD]Milli Atletimiz Emine Hatun Tuna 25 yıllık rekoru kırdı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ukrayna’nın Yalta kentinde devam eden Uluslararası Gençlik Üçlü Turnuva Atletizm Yarışları’nda, Fenerbahçeli milli atletimiz Emine Hatun Tuna, 1.500 metrede 4:23.05 ile birinci olurken, Yıldız Bayanlar Türkiye Rekorunu da kırdı. 25 yıldır kırılamayan rekor daha önce, 4:23.09 ile Sevgül Torbalı’ya aitti.

Ayrıca yarışlarda Fenerbahçeli milli atletlerden bayanlar sırıkla atlamada Demet Parlak 3.70 metreyle ikinci olurken; bayanlar disk atmada Emel Dereli 42.96 metreyle, bayanlar yüksek atlamada Kadriye Aydın 1.70 metreyle ve erkekler disk atmada da Osman Can Özdeveci 55.37 metreyle üçüncü oldu.

Türkiye, Ukrayna ve Beyaz Rusya arasında yapılmakta olan turnuva, 25 Mayıs Cuma günü yapılacak yarışlarla sona erecek. Bu yarışlarda da bayanlar 800 metrede Emine Hatun Tuna ve gülle atmada Emel Dereli, erkekler de ise çekiç atmada Tolgahan Yavuz, üç adım atlamada İbrahim Halil Sağlam ve gülle atmada Osman Can Özdeveci mücadele edecek.

Baki Aydın /İSTANBUL
http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=29385[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]