SDN Fenerbahçe Kulübü

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Günaydıııııın Sarı-Lacivertlerim... gününüz yine iyi olsun.... [MENTION=74929]korpe[/MENTION]; desene yine bir ilke imza attık... [MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION]; vakit bulduğunuzda ben kombinemi size veririm siz gidersiniz maça :)

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
günaydınlar herkeze..
[MENTION=74929]korpe[/MENTION] Tarih bizi sadece 9 branşta değil diğer her alandada yazıyor :)

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Tüm herkeze günaydın.. [MENTION=71554]cobra11[/MENTION] haklısın.

--- Mesaj Güncellendi ---

Tüm herkeze günaydın.. [MENTION=71554]cobra11[/MENTION] haklısın.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Gördüğünüz gibi Fenerbahçe'ye şok başlığında malum kişiler yine dil uzatmışlar.
Ben anlayana gereken yanıtı verdim.
Olaya hiç karışmayın.

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Gördüğünüz gibi Fenerbahçe'ye şok başlığında malum kişiler yine dil uzatmışlar.
Ben anlayana gereken yanıtı verdim.
Olaya hiç karışmayın.

Öyle isimler var ki sürekli amaçları belli olan, ben artık sadece görmezden geliyorum..
Allah akıl fikir versin ne diyelim...

Uğurcan7

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Türkiye'de, Fenerbahçe Cumhuriyeti sağlıklı başarılı ve ilkse bu ülkede her
şey mutlu ve huzurludur. Esnafın yüzü güler, parakendeci ve toptancıların
tezgahında mal kalmaz. Tiyatrolar, sinemalar, sazlar, barlar meyhaneler fuldur.
Stadlar Türkiye'nin her vilayetinde lebaleptir. Fenerbahçe gittiği her kente
kendi ile birlikte büyük bereketini götürür, i...ler diye uğurlanmasına rağmen.

Fenerbahçe Cumhuriyeti ortalıkta yoksa, Türkiye yoktur, futbol yoktur, bolluk
yoktur, insanlar yoktur, canlılar güç nefes alır ve bu ülke kısa süre sonra
yaşayan yer olmaktan çıkıp, mezarlık olur.

Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,adı konamaz... "

İslam Çupi

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Haklısınız @Fantoma.
Bende artık elimden geldiğince kendime hakim olmaya çalışarak,bunlara cevap yazmıyorum.
İçim içimi yiyor amma,şu sözde aklıma geliyor.
'Suskunluğum Asaletimdendir.Her Lafa verilecek cevabım var amma,Bir Lafa bakarım Laf mı diye,Birde söyleyene bakarım Adammı diye'
Cevap alamazlarsa bu çapsız laflarına, kendi kendilerini yiyip duracaklar bencede.

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[TABLE="width: 540, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]
title_printlogo.gif
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="width: 540, align: center"]
[TR]
[TD][TABLE="width: 540, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]www.fenerbahce.org[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]22 Mayıs 2012 Salı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][TABLE="width: 540"]
[TR]
[TD="colspan: 2, align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2, align: center"][TABLE="width: 520"]
[TR]
[TD]KARARIMIZI, GÖRÜŞMELER NETİCESİNDE DUYURACAĞIZ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bayan Voleybol Takımımızın CEV Şampiyonlar Ligi'ne katılım daveti almaması ile ilgili olarak kulübümüz Türkiye Voleybol Federasyonu ve CEV ile görüşmelerini devam ettirmektedir. Bu durumun düzeltilmesi adına yürütülen görüşmelerden alınacak sonuca göre kulübümüz tavrını belirleyecek ve kararını kamuoyu ile en kısa sürede paylaşacaktır.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Neden?,Ne oldu?.
Böyle bir karar alınmış, bir açıklama bekiyorum ben yönetimden.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
[MENTION=47324]mustang[/MENTION] arkadaşım.
En doğrusu bu, çünkü resmen hazımsızlık var ortada.
O tür yazanlara bir yanıt, direkt tartışma demek.
Gerek var mı?

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Merhabalar herkeze,

şu cev olayına çok canım sıkıldı. daha çıkmışlar kendi yönetiminizi eleştirin dediklerine çok şey yazacaktım ama yazmadım.

Şampiyonlar liginin en iyi oyuncusu seçilmiş Kim takımda yok oyuncular milli maçlarında doğal olarak. maçın ertelenmesini istedik sadece maçı hükmen bize verin demedik. yok efendim yöneticileriniz eleştrinmiş bişeymiş. TVF ye bişey diyen yok. zamanında avrupa maçımız var hafta içi deyipde o haftaki diğer maçı ertelettirmek için federasyonlara başvuranlar, ve ertelettirenler bizim bi erteleme olayında yöneticimize suç bulmuşlar...

Chelsea nin seneye Şampiyonlar Ligine direk katılmaması saçma olursa buda o kadar saçma bir karardır zaten. Son 3 senede 1 1.lik 1 2.lik 1 de 3.lük alan takımımızı kutluyorum. katılacakları turnuvalarda kupaları toplayacaklarınada eminim..

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
KARARIMIZI GÖRÜŞMELER NETİCESİNDE DUYURACAĞIZ

Bayan Voleybol Takımımızın CEV Şampiyonlar Ligi'ne katılım daveti almaması ile ilgili olarak kulübümüz Türkiye Voleybol Federasyonu ve CEV ile görüşmelerini devam ettirmektedir. Bu durumun düzeltilmesi adına yürütülen görüşmelerden alınacak sonuca göre kulübümüz tavrını belirleyecek ve kararını kamuoyu ile en kısa sürede paylaşacaktır.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Fenerbahçe Universal ile Naz Aydemir'in yolları ayrıldı

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi takımlarından Fenerbahçe Universal ile oyuncu Naz Aydemir'in yolları ayrıldı.

22-05-naz-aydemir.jpg

Fenerbahçe Universal'in milli voleybolcusu Naz Aydemir, kendisine ait ''www.nazaydemir.com''dan yaptığı açıklamada, ''Dün, kulüp binamızda yaptığım görüşme sonucunda, önümüzdeki sezon itibarıyla aralarında olamayacağımı sayın şube yetkililerine ilettim. Üç yıl önce boş sözleşmeye imza atarak, bugüne kadar fırsat verildikçe gururla hizmet ettiğim kulübümden, benden kaynaklanmayan nedenlerle ayrılma kararımı vermek hiç de kolay olmadı'' ifadelerini kullandı.

http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=22637

Şimdi bu haberi görüp Galatasaraylılar Fenerbahçe yle daha çok ilgileniyo falan demeyin ben her kulübün sayfasına yazıyorum.Açıklamanın linki
http://www.nazaydemir.com/archives/553

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Fenerbahçe Universal ile Naz Aydemir'in yolları ayrıldı

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi takımlarından Fenerbahçe Universal ile oyuncu Naz Aydemir'in yolları ayrıldı.

22-05-naz-aydemir.jpg

Fenerbahçe Universal'in milli voleybolcusu Naz Aydemir, kendisine ait ''www.nazaydemir.com''dan yaptığı açıklamada, ''Dün, kulüp binamızda yaptığım görüşme sonucunda, önümüzdeki sezon itibarıyla aralarında olamayacağımı sayın şube yetkililerine ilettim. Üç yıl önce boş sözleşmeye imza atarak, bugüne kadar fırsat verildikçe gururla hizmet ettiğim kulübümden, benden kaynaklanmayan nedenlerle ayrılma kararımı vermek hiç de kolay olmadı'' ifadelerini kullandı.

http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=22637

Şimdi bu haberi görüp Galatasaraylılar Fenerbahçe yle daha çok ilgileniyo falan demeyin ben her kulübün sayfasına yazıyorum.Açıklamanın linki
http://www.nazaydemir.com/archives/553

Beklediğimiz bir gelişmeydi... Verdiği emekler için teşekkürler. Bundan sonraki spor hayatında da başarılar dileriz...

Reaksiyon puanı
10,315
522253_300289740058754_100002331906524_646525_336861855_n.jpg

bu resmi facebookta gördüm. amerikada yaşayan yunan asıllı müslüman bir kızım var. manevi kızım yani. on yıl önce sanal alemde tanışmıştık. hem Türkçe öğrenmesine, hem islamiyeti öğrenmesine emeklerim geçti. ve tabii manevi bir baba olarak gördüğü kişinin tuttuğu takımının da fanatiği oldu.

amerikada yapılan bu etkinliğe katılmış ve bana da bu resmi göndermiş. sizlerle paylaşmak istedim.

fenerbahçe sevgisinin nerelere uzandığını, amerika gibi bir ülkede bile nasıl bir sevgiyle anıldığını bilemeyenlere ithaf olunur.

başkalarının kıskanması serbesttir! :)

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Naz Aydemir gerçek bir kayıp.
Ama her mevki daha iyileriyle dolabilir.
Profesyoneldir, haklıdır.
Ama aşağıda yazılanlar doğruysa, Hakan Dinçay fazla uçmuş.
Sokolova 600.000 Euro alıyordu, 900.000 Euro istedi, yok Naz şu, öteki bu diye beyanat vermiş, bir de utanmadan
"Bu paralar Gökhan Gönül'ün, Mehmet Topuz'un aldığı paralara yaklaştı." demiş.
Dinçay'a sormak lazım, Gökhan, Mehmet kaç Şampiyonlar Ligi oynadılar, hiç kazandılar mı?
Fenerbahçe'ye bu inanılmaz zaferi yaşatan kızlar, o değindiği salakların üçte biri ücret alıp, bu işleri başarırlarken, hala bu tür bir beyanat verebiliyorsa, demek hıyarın teki.
Okudum, adamdan esef ettim.
Kaynak : http://beta.interpress.com/(S(orky5...NFDG6tY2bCZKFA==&lm=0&madi=1697&kayitsayisi=1

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
günaydııııın Türkiye'nin en büyük takımının en büyük taraftarı...
benim günüm iyi geçecek belli :) sizinde iyi geçsin :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
keyifler süper [MENTION=32823]lord87[/MENTION]... senin nasıl?