SDN Fenerbahçe Kulübü

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bence aradaki fark Türk Bayrağımız,
Tabi bu duruma fazla şaşırmamamız lazım, sonuçta biz Anadolu kulübüyüz.

burası neresi:)
Vay arkadaş biz türkler konuyu hemende nasıl cekiyoruz farklı yerlere ya:D:D
Ya resim cekildikten 1dk sonra sizinkinden daha büyük bayrak asıldıysa:):):)

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
burası neresi:)
Vay arkadaş biz türkler konuyu hemende nasıl cekiyoruz farklı yerlere ya:D:D
Ya resim cekildikten 1dk sonra sizinkinden daha büyük bayrak asıldıysa:):):)

Valla Türk'üz işte ne yapılım, kanımızda var :D
ayrıca ben olasılıklara göre yorum yapmam, gördüğüme göre yorum yaparım :D

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
559556_389088574466973_323673024341862_1065044_1500907978_n.jpg

Samet Güzel ve Adriana Lima
Severim bu ikiliyi :P

Reaksiyon puanı
10,315
2012-2013 Sezonu Kombine Satışları Başladı

2011-06-09_kombine446.jpg

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 2012-13 Sezonu kombine kartlarının satışı başladı…

Kombine kartlar, öncelik sırasında göre; eski hak sahiplerine, Divan Kurulu ve Kongre Üyelerine, Premium Kart sahiplerine, Fenerbahçe Derneklerine ve son olarak da genel satışa sunulacaktır.

Satışlar; eski kombine kart sahipleri için "9 Mayıs Çarşamba-25 Mayıs Cuma", Divan Kurulu ve Kongre üyelerimiz için "28 Mayıs Pazartesi -29 Mayıs Salı", Premium Kart sahipleri için "30 Mayıs Çarşamba", Fenerbahçe Dernekleri için "31 Mayıs Perşembe - 1 Haziran Cuma" tarihlerinde yapılacaktır.

Kombine Kartların Genel Satışına ise 4 Haziran Pazartesi günü itibariyle başlanacaktır…

Kongre Üyelerimiz "5", Premium ve Platinium Kart sahibi taraftarlarımız "5", Gold Kart sahibi taraftarlarımız "3", Klasik Kart sahibi taraftarlarımız ve faturalı Fenercell kullanıcıları "1"er adet Kombine Kart alma hakkına sahiptir.

Taraftarlarımızın, Kombine Kart Merkezimize yapılacak başvurular için "Kimlik fotokopisi ve 1 adet vesikalık fotoğraflarını" yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Kombine Kartlar, kredi kartlarına 8 taksit imkanı ile satışa sunulacak olup, Kulübümüzün anlaşmalı olduğu bankalar aşağıdaki listede belirtilmiştir.

• DENİZ BANK BONUS (FB BONUS KART +4 TAKSİT)
• YAPI KREDİ BANKASI (+4 TAKSİT)
• GARANTİ BANKASI BONUS (+4 TAKSİT)
• AKBANK
• HSBC(+ 5 TAKSİT)
• İŞ BANKASI
• FİNANS BANK
• VAKIFBANK (TÜM VAKIFBANK FENERBAHÇE KARTLAR İÇİN +4 TAKSİT)

Soru ve Bilgi için İrtibat Telefonlarımız:
(0216) 345 16 27 (F.Alt, M.Alt, Türk Telekom için)
(0216) 542 17 82 (M.Üst, F.Üst İçin)
(0216) 542 17 81

2012-05-08_kombineee.jpg

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=29170

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
[video=youtube;49jFRHoxrlA]http://www.youtube.com/watch?v=49jFRHoxrlA[/video]

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Hoşgeldin [MENTION=167111]PcMühendisi[/MENTION] , hep buralarda görmek isteriz senide..

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=167111]PcMühendisi[/MENTION]; hos geldin... hatirlatta birara sana FENERBAHCE kulubu kurallarini yollayayim :) [MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION]; Turk Telekom tribunu beni bekliyor :):)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Nasılsınız Renkdaşlarım,Haliniz Keyfiniz Sağlığınız nasıl?:)
Şükür ben ayağa kalktım bugün,işime gidebildim.Sizlerin Duaları ile.:)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Nasılsınız Renkdaşlarım,Haliniz Keyfiniz Sağlığınız nasıl?:)
Şükür ben ayağa kalktım bugün,işime gidebildim.Sizlerin Duaları ile.:)

sahsen ben iyiyim :) sizinde iyilesmenize sevindim... artik bizim dualarimizda mi yoksa haniminizin iyi bakmasiyla mi ayaga kalktiniz bunu bir tartisalim :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Ali Koç: “Kulübüme hizmet etmeye devam edeceğim”

gopUX.jpg

Asbaşkanlarımızdan Ali Koç, yeni yönetiminde olmamasına rağmen, Fenerbahçe Spor Kulübü’ne hizmet etmeye devam edeceğini söyledi. Bazı ailevi nedenlerden dolayı da, üzülerek bu kararı almak durumunda kaldığının altını çizen Koç, "Elimden geldiği kadar 3 Temmuz’dan sonra olduğu gibi bundan sonra da maddi manevi kulübün yanında olacağım. Bunda değişen bir şey yok. Bu alınması gereken bir karardı. Bu sevda bitmez" dedi.

Aziz Yıldırım’ın başkanlığındaki yeni yönetimde görev almayacak olan Ali Koç, Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Arena’da devam eden oy verme işleminin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Öncelikli olarak kongrenin Fenerbahçe için hayırlı uğurlu olmasını dileyen Ali Koç, yeni yönetimde yer almaması ile ilgili ise şu açıklamalarda bulundu:

"Kongremiz hayırlı uğurlu olsun. Buradan çıkacak netice Fenerbahçemize katkı sağlamaya devam edecek. Şahsım ile ilgili çok fazla spekülasyon oluyor. Speküle edecek bir şey yok. Bazı kararlar tercihen verilir, bazı kararlar mecburen verilir. Bazı kararlarda; gönül önde gider, mantık sonra gelir. Bazı kararlarda tam tersi olur. Burada hepsi karmaşık bir durumdaydı. Bazı ailevi nedenlerden dolayı da, üzülerek de bu kararı almak durumundaydım."

Her zaman kulübüne hizmet etmeye devam edeceğini belirten Koç, "Burada öncelikle Başkanımıza bana anlayış ve kararıma icazet gösterdiği için çok çok teşekkür ediyorum. Burada çok farklı bir durum yok. Benim ismim olmayacak ama cismim kesinlikle burada olacak. Elimden geldiği kadar 3 Temmuz’dan sonra olduğu gibi maddi manevi kulübün yanında olacağım. Bunda değişen bir şey yok. Bu alınması gereken bir karardı. Bu sevda tabi ki bitmez. Başkanımız ve İlhan Ekşioğlu içinden bulundukları durumdan çıkana kadar, Fenerbahçemizin bu yaşadığı sıkıntılar sonuçlanana kadar hepimiz görev bilinci içinde kulübümüze destek vermeye devam edeceğiz. Resmiyette belki benim ismim olmayacak ama diğer taraftan da kulübüme hizmet etmeye devam edeceğim. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Belki bir ay sonra baktığınız zaman Fenerbahçeli olarak söylüyorum, endişe etmeye, üzülmeye gerek olmadığını, inşallah beni yine kulübün içinde görmeye devam edecekler" diye konuştu.

Yaşanan veda havasının doğru olmadığını ifade eden Ali Koç, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

"Arkamda durdukları için, kongre üyelerimize ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Burada bir veda havası var. Ama buna gerek yok. Ben bir yere gitmiyorum. Yeni yönetimimiz hayırlı uğurlu olsun. Fenerbahçe’nin her zaman önü açık olacaktır. İyi günler bizi bekliyor."

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=29329

Valla ben bayağı üzüldüm Ali Koç un yönetimden ayrılmasına.:(
İnşaallah önümüzdeki yıllarda Ali Koç u FENERBAHÇEMİZE Başkan olarak görmeyi çok istiyorum.:)

--- Mesaj Güncellendi ---

sahsen ben iyiyim :) sizinde iyilesmenize sevindim... artik bizim dualarimizda mi yoksa haniminizin iyi bakmasiyla mi ayaga kalktiniz bunu bir tartisalim :)
@angel75 Sağolsun çok iyi baktı bana Eşim.Pervane oldu etrafımda.Allah Ondan Razı Olsun.:flowers:
Ama Dualarınızda bizi ayağa kaldırdı çok şükür.:flowers:
İyi olmanıza sevindim.:)
Şu Dünyada En büyük Hazine Sağlık.:yes:
İnsan bunu Hasta olunca anlıyor ancak işte.:rolleyes:

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
[MENTION=74929]korpe[/MENTION] Sizler Nasılsınız?:)

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
iyi geceler herkeze..

Geceyi bir haberle kapatalım :)

AtcWa3KCMAEZgak.jpg

3 gündür Türkiye gündeminde olan Fenerbahçe Türkiye Cumhuriyeti'dir yeniden dünya gündeminde.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Hayırlı Geceler SDN FENERBAHÇE KULÜBÜ.:flowers:
Allah Rahatlık Versin.:)

Reaksiyon puanı
10,315
@|SeYYaH|; Turk Telekom tribunu beni bekliyor :):)

@angel75, çabuk ol, hemen bitebilir. çünkü en ucuzu orası. maçları izlemeye vaktim müsait olsaydı mutlaka ben de oradan alırdım.

@PcMühendisi hoşgeldin abim, sizi burada gördüğüme sevindim... yalnız,
siz uzun zamandır SDN'de yazıyorsunuz. da, niye böyle geç kaldınız?
diye sorsam?! :)

bu arada abim, bizim ilk sayfada SDN Fenerbahçe kulübü üye listesi var. isminiz orada yok. bunu bir mod arkadaşa bildirerek listeye yazılmanızı öneririm.

ve çok önemli not:
ilk sayfada yer alan yönetim kurulu ile ilgili bilgiler, kulübün muhtelif alanlardaki çalışanları ile bilgiler güncellemeye muhtaç. bu bilgileri bir arkadaşımız şayet mümkünse yeniden derleyip güncelleyerek bir mod arkadaşa havale edebilirse çok güzel olacak.

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
@angel75, çabuk ol, hemen bitebilir. çünkü en ucuzu orası. maçları izlemeye vaktim müsait olsaydı mutlaka ben de oradan alırdım.

@PcMühendisi hoşgeldin abim, sizi burada gördüğüme sevindim... yalnız,
siz uzun zamandır SDN'de yazıyorsunuz. da, niye böyle geç kaldınız?
diye sorsam?! :)

bu arada abim, bizim ilk sayfada SDN Fenerbahçe kulübü üye listesi var. isminiz orada yok. bunu bir mod arkadaşa bildirerek listeye yazılmanızı öneririm.

ve çok önemli not:
ilk sayfada yer alan yönetim kurulu ile ilgili bilgiler, kulübün muhtelif alanlardaki çalışanları ile bilgiler güncellemeye muhtaç. bu bilgileri bir arkadaşımız şayet mümkünse yeniden derleyip güncelleyerek bir mod arkadaşa havale edebilirse çok güzel olacak.

Tabi sormakta haklısınız.Nedeni daha çok yazılım,program v.s ile ilgilendiğim için bu bölümlere pek fazla zaman ayıramıyordum.Bir bakayım dedim katıldım :)

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşlar.

Devamlı değindiğim gibi bir asırı aşan bir çınarın dallarıyız.
Evet, diğer iki çınarı da biliyoruz.
Lakin, o dönemin son kurulan kulübü olmaktan mı, yoksa Anadolu yakasını ikisine karşı
temsil ettiğimizden midir bilemem ama, başarı olarak ikisine de baskın
çıktığımızı görüyor ve yaşıyorsunuz.
Hal böyle olunca, diğer ikisi dört, beş dalda bizle aşık atarken, bizim dokuz dalda
mücadelemizi, hem de şartlar ne olursa olsun dim dik ayakta kalarak ve her şeye rağmen
hala kupalarla, şampiyonluklarla sürdürmemiz, haliyle dalları göklere uzanan ulu çınara
yetişmekte bocalayanların çaresizlik içinde izlemelerine ve ister istemez hayıflanmalarına
neden olmaktadır.
Onların taraftarı olduğunuzu şöyle bir düşünün, sabah gazetenizi açıyorsunuz Fenerbahçe.
Erkekler Voleybol Şampiyonu.
2 gün sonra, aa! Fenerbahçeli bayan basketbolcular Türkiye Şampiyonu.
Aradan 3 gün geçiyor, haydaaa! Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı Avrupa Şampiyonlar Ligi
Şampiyonu.
Bir kaç gün sonra, hoppa! Fenerbahçeli Masa Tenisi takımı Avrupa Şampiyonu.
Hafta sonu, vay bee! Fenerbahçeli Atletler bilmem ne şampiyonu, derken psikolojinizi bir
düşünün.
Sadece futbolda ekmek olduğunu sanan zavallı medyamızın, spor haberlerinin üçüncü
veya dördüncü sayfalarına lütfen yazdığı spor dalları başlıkları bunaltıcı bir şekilde
Fenerbahçenin başarıları ile dolu.
Ve bunları izlemek zorundasınız.
Diğer iki takım taraftarı olan siz ne yapardınız?
İşte diğerleri aynı durumda.
Koskoca çınara bir balta çalsam, bir parça çentik kopartsam acaba yıkabilir miyim?
düşüncesindeler.
Onlara yanıt vermek sizce gerekli olabilir ama bence zamanınızı bu gibi işlerle harcamayın.
Kendi kendilerine yazıp, dursunlar.
Karşılarında muhatap bulamamaları, onları daha da çileden çıkartacaktır.
Ben bu yöntemi uyguluyorum, sizlere de öneriyorum.
Fenerbahçe hakkında açılan haberlere yanıt yazın, ama hiç bir kişiye yanıt yazmayın,
sadece fikrinizi söyleyin ve çıkın.