SDN Fenerbahçe Kulübü

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
iyiyiz çok şükür [MENTION=158637]angel75[/MENTION], sen nasılsın? kayıplara karışmıştın :)
[MENTION=263242]oxelara[/MENTION] da yok gene oda kayıplarda :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
iyiyiz çok şükür @angel75, sen nasılsın? kayıplara karışmıştın :)
@oxelara da yok gene oda kayıplarda :)

biraz bilgisayardan uzaklasayim dedim ancak 1 gun surdu :):) super 1 hafta sonu gecirdim yani anlayacagin cooook iyiyim :) [MENTION=263242]oxelara[/MENTION]'dan haberim yok... tatile cikacakmis yaa hazirlaniyordur :):)

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
biraz bilgisayardan uzaklasayim dedim ancak 1 gun surdu :):) super 1 hafta sonu gecirdim yani anlayacagin cooook iyiyim :) @oxelara'dan haberim yok... tatile cikacakmis yaa hazirlaniyordur :):)

çok iyi o zaman sevindim. pc başından uzaklaşmak gerçekten iyi bişey bi kaç günde ben uzaklaşmak istiyorum. :)
[MENTION=263242]oxelara[/MENTION] yıda etiketleyelimde gelince görsün :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
canim FENERBAHCEmin canim taraftari, nasilsiniz bakalim?
Angel nerelerdesin yav?:)
Yorgan döşek hasta yatıyoruz da bir renkdaşımız geçmiş olsun demedi ha.(SEYYAH Abim Hariç):crying::)

--- Mesaj Güncellendi ---

çok iyi o zaman sevindim. pc başından uzaklaşmak gerçekten iyi bişey bi kaç günde ben uzaklaşmak istiyorum. :)
@oxelara yıda etiketleyelimde gelince görsün :)
Kardeş bu etiketlemeyi en kolay nasıl yapıyorsunuz bi deyiverinde bizde öğrenmiş olalım yahu.:)

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Yorgan döşek hasta yatıyoruz da bir renkdaşımız geçmiş olsun demedi ha.(SEYYAH Abim Hariç):crying::)

Geçmiş olsun renktaş ya, su basma olayını okudumda sınavlara çalışıyorum malüm bazen telden bazen pc den giriyorum, pc den girince yazıyım dedim unuttum :(

Tekrar geçmiş olsun. Nasıl oldun..?

Etiketleme olayıda şöyle oluyor

başa "@" koyuyorrsun devamınada ismini yazıyorsun o kadar.

Misal [MENTION=47324]mustang[/MENTION]

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18

Kardeş bu etiketlemeyi en kolay nasıl yapıyorsunuz bi deyiverinde bizde öğrenmiş olalım yahu.:)

ben bilmiyordum hasta oldugunuzu... cook ama coook gecmis olsun... neyiniz var?
nickin basina @ isareti koydugunuzda etiketlemis olursunuz bu arada...

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Geçmiş olsun renktaş ya, su basma olayını okudumda sınavlara çalışıyorum malüm bazen telden bazen pc den giriyorum, pc den girince yazıyım dedim unuttum :(

Tekrar geçmiş olsun. Nasıl oldun..?

Etiketleme olayıda şöyle oluyor

başa "@" koyuyorrsun devamınada ismini yazıyorsun o kadar.

Misal @mustang
Eyvallah.Teşekkürler @cobra11.
12 saat su içerisinde kalınca haliyle bayağı bir üşüttüm.
Birde malum sel suyu pis,bayağı hırpladı beni.
Şükür bugün düne göre daha iyiyim.Kardeşim.
Sizede Rabbim Kolaylıklar versin.

ben bilmiyordum hasta oldugunuzu... cook ama coook gecmis olsun... neyiniz var?
nickin basina @ isareti koydugunuzda etiketlemis olursunuz bu arada...
Teşekkürler @angel75.
Cuma günü işyerimizde Sel felaketi yaşadık,epey bir suda kaldık.:(
Haliyle üşütmüşüm.İyiyi bugün çok şükür.:rolleyes:
Kafam sepet gibi biraz ama olsun yinede iyiyim.:)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
ooo [MENTION=47324]mustang[/MENTION] gercekten gecmis olsun... ben bile 10 dakika suyun altinda kaldim diye bayagi etkilendim sizi dusunemiyorum... bugunde iyice dinlenirseniz birseyiniz kalmaz bence...

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Eyvallah.Teşekkürler @cobra11.
12 saat su içerisinde kalınca haliyle bayağı bir üşüttüm.
Birde malum sel suyu pis,bayağı hırpladı beni.
Şükür bugün düne göre daha iyiyim.Kardeşim.
Sizede Rabbim Kolaylıklar versin.

Tekrardan geçmiş olsun. Bir an önce iyileşirsin inşallahta işinin başında olursun.

Fenerbahçe, Hasan Ali için Kayseri'yle anlaştı

Fenerbahçe, Kayserispor’un sol beki Hasan Ali Kaldırım’ın transferi için, sarı kırmızı kulüple anlaşmaya vardı.

hasan600_JQHY1.jpg

Fenerbahçe, Kayserispor’un gurbetçi oyunucusu Hasan Ali Kaldırım’ın transferi için, sarı kırmızılı ekiple anlaşmaya vardı.

2010 yılında Kayserispor’a Almanya’dan transfer edilen Hasan Ali, profosyonel futbol yaşantısına 2006-2007 sezonunda Tus Koblenz forması giyerek başladı.

Hızlı başladık. Devamıda gelecek inş..

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34

Tekrardan geçmiş olsun. Bir an önce iyileşirsin inşallahta işinin başında olursun.
Eyvallah Kardeşim.
Teşekkür Ederim.İnşaallah [MENTION=71554]cobra11[/MENTION]

Eyvallah Kardeşim.
Teşekkür Ederim.İnşaallah @cobra11
[MENTION=71554]cobra11[/MENTION] Bu çok iyi bir haber.
Doğrudur İnşaallah iyi bir futbolcu Hasan Ali.
Link var mı Kardeşim.

bsg18

Doçent
Reaksiyon puanı
0

Geçmiş olsun abicim.

Reaksiyon puanı
10,315
sevgili @mustang geçmiş olsun abim, Mevlamdan acil şifalar dilerim.

gençlerbirliğinden sonerde alındı galiba, iyi gidiyoruz.
yalnız galatasaray nuri, hamit gibi oyuncular için çaba sarfediyor, ben nuri'nin bize gelmesini çok isterdim.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
günaydın 12 Numara....
gününüz hatta haftanız mükemmel geçsin....

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Fenerbahçe Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda yönetim kurulu faaliyetleri, Profesyonel Futbol A.Ş ve Denetleme Kurulu ibra edildi. Ayrıca 2012-2013 sezonu bütçesi de açıklandı.

fenerbahce_logo_564.jpg

Fenerbahçe Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda, Aziz Yıldırım başkanlığındaki yönetim kurulu ibra edildi.
Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Arena'da gerçekleştirilen genel kurulun ilk gününde, raporlar ve mali konular üzerinde görüşmeler yapılırken, yönetim kurulu, faaliyetleri nedeniyle oy birliğiyle ibra edildi.

Yönetimin ibrasının ardından, tüzüğün 19. maddesi gereğince profesyonel futbol şubesinin hesapları ile denetim kurulu çalışmaları oy birliği ile ibra edildi.

Denetim Kurulu Üyesi Doğan Yeşin, bütçe tasarısıyla ilgili bilgiler verdikten sonra yapılan oylamada, 2012 yılı için hazırlanan 144 milyon 500 bin liralık bütçe kabul edildi.

Gündemde yer alan, Türkiye Futbol Federasyonu delegeleri ile özerk federasyonların delegelerinin seçimi ve sair konularda, amatör spor kulüpleri birliği kurulması halinde birliğe üye olunması hususunda ve kulüp için gerekli görülen her türlü gayrimenkul yatırımlarının yapılması, şirket ve gayrimenkul yatırım ortaklıklarının kurulması amacıyla gayrimenkul satın alınması, satın alma için her türlü kredinin temini, işlemlerin ifası, ipotek, intifa, irtifak hakkı ve yasalarda belirlenmiş her türlü ayni hak tesisi konularında yeni oluşacak yönetim kuruluna oy birliği ile yetki verildi.

YÜZDE 15 HALKA ARZ İÇİN YETKİ ALINDI

Fenerbahçe Sportif AŞ'nin daha önce halka arz edilen yüzde 15 hissesinden ayrı olarak, yüzde 15'e kadar hissesinin halka arzı konusunda yönetim kuruluna oy birliği ile yetki verildi.
Bu konunun oylamaya sunulmasından önce kürsüye gelen kulüp asbaşkanı Murat Özaydınlı, bilgiler verdi.

Özaydınlı, yüzde 15 hisse satışından elde edilecek gelirin, faiz yükü getiren, banka borçlarının ödenmesinde kullanmak istediklerini ifade etti.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün yüzde 15'inin halka arz edildiğini hatırlatan Özaydınlı, bütün yaşadıklarına rağmen camianın büyüklüğü ve Aziz Yıldırım'ın geçmişten gelen kurumsallaşma çalışmalarıyla kulübün mali yapısının çok sağlam olduğunu kaydetti.
Özaydınlı, geçen hafta İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda oluşan değerlere göre Galatasaray'ın 445 milyon, Beşiktaş'ın 190 milyon, Trabzonspor'un 266 milyon ve Fenerbahçe'nin borsadaki değerinin 1 milyar 300 milyon lira olduğunu bildirdi.

Özaydınlı'nın yaptığı açıklamaların ardından yapılan oylamada, yönetim kuruluna yüzde 15'e kadar halka arz için yetki verildi.
Tüzüğün 66/A maddesi kapsamında geçici ihraç cezası alan Mustafa Onbaşılı ve Aziz Yılmaz'ın, ihraç kararının bir kere daha disiplin kurulu tarafından görüşülmesine dair talepleri, oy çokluğuyla reddedildi.

Genel kurulun ilk günü, yarın yapılacak seçimde görev alacak sandık kurullarının başkanları ve üyelerinin seçiminin ardından sona erdi.

AZİZ YILMAZ'IN DURUMU

Kongrede daha sonra kulüpten ihraç edilen Aziz Yılmaz'ın durumu yeniden değerlendirilsin' talebi reddedildi ve Aziz Yılmaz'ın 3 yıllık cezasının devamına karar verildi.

Kaynak

oxelara

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@oxelara yıda etiketleyelimde gelince görsün :)

hellooo : )
valla girip baktım okudum ama bişi yazmadım çünkü ben de [MENTION=158637]angel75[/MENTION] gibi güzeeeel bi haftasonu geçirdim vaktim olmadı pek : )

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24

Fenerbahçe, Hasan Ali için Kayseri'yle anlaştı

Fenerbahçe, Kayserispor’un sol beki Hasan Ali Kaldırım’ın transferi için, sarı kırmızı kulüple anlaşmaya vardı.

hasan600_JQHY1.jpg

Fenerbahçe, Kayserispor’un gurbetçi oyunucusu Hasan Ali Kaldırım’ın transferi için, sarı kırmızılı ekiple anlaşmaya vardı.

2010 yılında Kayserispor’a Almanya’dan transfer edilen Hasan Ali, profosyonel futbol yaşantısına 2006-2007 sezonunda Tus Koblenz forması giyerek başladı.

Hızlı başladık. Devamıda gelecek inş..

İnşallah gerçekleşir. Yurtiçinde en çok takımımızda görmek istediğim isim.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Herkeze günaydın..

Güzel geçen haftasonlarınızın tüm haftaya dağılması dileğiyle...

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
19mayisl.jpg

Tarih 19 Mayıs 2012 // iki mağaza arasında ki fark !

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
cuma akşamı koptum bu sahnede :):)

[video=youtube;3K9Q7qi0PLI]http://www.youtube.com/watch?v=3K9Q7qi0PLI[/video]