Helal Olsun.Çok sağlam konuşmuş
[video=youtube;uwhEJOtBo2I]http://www.youtube.com/watch?v=uwhEJOtBo2I&sns=fb[/video]
biraz bilgisayardan uzaklasayim dedim ancak 1 gun surdusuper 1 hafta sonu gecirdim yani anlayacagin cooook iyiyim
@oxelara'dan haberim yok... tatile cikacakmis yaa hazirlaniyordur
![]()
Angel nerelerdesin yav?canim FENERBAHCEmin canim taraftari, nasilsiniz bakalim?
Kardeş bu etiketlemeyi en kolay nasıl yapıyorsunuz bi deyiverinde bizde öğrenmiş olalım yahu.çok iyi o zaman sevindim. pc başından uzaklaşmak gerçekten iyi bişey bi kaç günde ben uzaklaşmak istiyorum.![]()
@oxelara yıda etiketleyelimde gelince görsün![]()
Angel nerelerdesin yav?
Yorgan döşek hasta yatıyoruz da bir renkdaşımız geçmiş olsun demedi ha.(SEYYAH Abim Hariç):crying:![]()
Angel nerelerdesin yav?
Yorgan döşek hasta yatıyoruz da bir renkdaşımız geçmiş olsun demedi ha.(SEYYAH Abim Hariç):crying:
--- Mesaj Güncellendi ---
Kardeş bu etiketlemeyi en kolay nasıl yapıyorsunuz bi deyiverinde bizde öğrenmiş olalım yahu.![]()
Eyvallah.Teşekkürler @cobra11.Geçmiş olsun renktaş ya, su basma olayını okudumda sınavlara çalışıyorum malüm bazen telden bazen pc den giriyorum, pc den girince yazıyım dedim unuttum![]()
Tekrar geçmiş olsun. Nasıl oldun..?
Etiketleme olayıda şöyle oluyor
başa "@" koyuyorrsun devamınada ismini yazıyorsun o kadar.
Misal @mustang
Teşekkürler @angel75.ben bilmiyordum hasta oldugunuzu... cook ama coook gecmis olsun... neyiniz var?
nickin basina @ isareti koydugunuzda etiketlemis olursunuz bu arada...
Teşekkürler Kardeşim Sağolun.ooo @mustang gercekten gecmis olsun... ben bile 10 dakika suyun altinda kaldim diye bayagi etkilendim sizi dusunemiyorum... bugunde iyice dinlenirseniz birseyiniz kalmaz bence...
Allah Razı olsun.Teşekkürler [MENTION=74929]korpe[/MENTION].Kardeşim.gecmiş olsun kardesim![]()
Eyvallah.Teşekkürler @cobra11.
12 saat su içerisinde kalınca haliyle bayağı bir üşüttüm.
Birde malum sel suyu pis,bayağı hırpladı beni.
Şükür bugün düne göre daha iyiyim.Kardeşim.
Sizede Rabbim Kolaylıklar versin.
Eyvallah Kardeşim.
Tekrardan geçmiş olsun. Bir an önce iyileşirsin inşallahta işinin başında olursun.
[MENTION=71554]cobra11[/MENTION] Bu çok iyi bir haber.Eyvallah Kardeşim.
Teşekkür Ederim.İnşaallah @cobra11
Çok iyi oldu bu transfer.@mustang
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/65194/fenerbahce-hasan-ali-icin-kayseriyle-anlasti
Ali Koç: "Takım elbise ile maçlara gidiyordum, şimdi formam ile gideceğim."
Angel nerelerdesin yav?
Yorgan döşek hasta yatıyoruz da bir renkdaşımız geçmiş olsun demedi ha.(SEYYAH Abim Hariç):crying:
Kardeş bu etiketlemeyi en kolay nasıl yapıyorsunuz bi deyiverinde bizde öğrenmiş olalım yahu.![]()
[MENTION=251480]bsg18[/MENTION] Teşekkürler Batuhan Kardeşim.Geçmiş olsun abicim.
[MENTION=70615]erjan[/MENTION] Sağol Canım Kardeşim.
Angel nerelerdesin yav?
çok iyi o zaman sevindim. pc başından uzaklaşmak gerçekten iyi bişey bi kaç günde ben uzaklaşmak istiyorum.![]()
@oxelara yıda etiketleyelimde gelince görsün![]()
Fenerbahçe, Hasan Ali için Kayseri'yle anlaştı
Fenerbahçe, Kayserisporun sol beki Hasan Ali Kaldırımın transferi için, sarı kırmızı kulüple anlaşmaya vardı.
![]()
Fenerbahçe, Kayserisporun gurbetçi oyunucusu Hasan Ali Kaldırımın transferi için, sarı kırmızılı ekiple anlaşmaya vardı.
2010 yılında Kayserispora Almanyadan transfer edilen Hasan Ali, profosyonel futbol yaşantısına 2006-2007 sezonunda Tus Koblenz forması giyerek başladı.
Hızlı başladık. Devamıda gelecek inş..
![]()
Tarih 19 Mayıs 2012 // iki mağaza arasında ki fark !