Sdn.com.tr e-posta adresi ister miydiniz?

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Yandex olacaksa olsun yoksa olmasın bence. Herkesin bi şekilde ya hotmail yada gmail hesabı var. Yandex renklilik katar. Hatta shiftdelete için yandex ten gelir bile elde edilebilir, tanıtımı yapılıyor diye.

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Kaç ay geçmiş üzerinden hala yapılamadı mı bu? İstiyoruz hadi yapın artık

slaves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
herkes o kadar istemişki 1 ay girip sonra bir daha açmazlar gibime geliyor kendimi bildim bileli bir hotmail hesabım var tabiki gmail yandex mail vs vs açtım ama hiç girmiyorum bütün işlemlerin hotmail üzerinde simdi skype ve microsoft hesabı ile birleşti zaten facebook twitter vs gibi sosyal ağlar bankacılık işlemleri paypal ıvır zıvır bir milyon terabayt alan verseler geçemem hiç bir yere hepsi bu hotmail hesabına bağlı

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Mantıklı Fikir Mesala Bu Mail Adresini Alanlar VIP Üye Olsun.Yada Üye Girişlerinde Bu Mail Adreslerini Kullansın.

Murat Uz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu e-postaya sahip olan kişilere bazı ayrıcalıklar tanımak gerekir değil mi? aklınıza neler geliyor mesela. Alışveriş sitelerinde indirim, haberlere herkesten önce ulaşmak, özel etkinliklere katılmak gibi şeyler geliyor benim aklıma.
bu ayrıcalıklar süper, heleki özel etkinliklere katılma kısmı :) belli teknoloji ürünleri satan firmalar ile anlaşma sağlanıp satın alınacak ürünlerde SDN üyelerine ekstra bir tölerans sağlanabilir buda ayrı bir öneri. Kendi fikrim her açıdan bu yararlı olur biz teknoloji tutkunları için sonucu merakla bekliyoruz...