SDN Aktif ve pc hakkında bilgili olanlar bir baksın

-Emirhan Türk-

Profesör
Reaksiyon puanı
376
Arkadaşlar zaten modlar bakıyor,ama zaten aktif olanlar bir elin parmağını geçmiyor.Yani aktiflik var ama genelde soru sormak için.Bence toplanıp bazı rehberler yapalım.Mesela pc toplama,ekipman önerisi gibi.Ne dersiniz?Forumda bayağı pc toplama konusu var.Beraber tartışarak ortaya güzel şeyler çıkarabiliriz.

Reaksiyon puanı
5,171
Aynısını dedim gık çıkmadı.
Yav kardeşim bu durum dilemekle olmuyor. Zaten aktif olarak bir avuç kişiyiz şurada ondada böyle boş boş foruma bakıyoruz. Bir çoğumuz birbirimizi yakından tanıyoruz. Açıkçası benim pek çok kişi ile iletişimim forum sınırlarından daha geniş. Bizim birlik olmamız gerek birlikte bir şeyler yapmamız gerek. Mesela bir hafta oturup tüm forumcak her bütçede bilgisayar toplayabiliriz. Gerektiğinde tartışırız ederiz ama hem güzel vakit geçiririz hemde elimizde rehber bir konu olur. Sonra bu konudan çıkan sonucu modlar derler 2018 yılı pc toplama rehberi olarak sunar. Böylece 5000 tl ye pc toplayacağım konularına bu link çerçevesinde yardımcı oluruz.

Yada bir sonraki hafta telefon önerileri konusu yazarız. Mesela daha sonra foruma birlikte logo tasarlarız. Sonuçta forumun logosu taş devrinden kalma.

Açıkçası ben insanlar gruplaşsın grup halinde bir şey yapmaya çalışsın diye Her Sdn Üyesi Bir Teknoloji Alanında Uzmanlaşsın konusu açtım ama düzenleme yapamadığımdan konu çöp oldu. Ben kıskanç biri değilimdir ve şimdi süper modlardan bir iyilik istiyorum. Benim bu konumu kapatsınlar ve kendileri yeniden açsınlar. Bu konuyu güncellesinler etsinler bizim yetkimiz olmadığından düznleme süreci sıkıntılı geçiyor eğer ki sdn deki dostlarıma yardımcı olabilirsem ne mutlu bana

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Siz yaptınız sıra bizde diyorsunuz yani? Harika. :D