SD Yönetimine Açık Mektup "Konularımın Silinmesi HK."

Bu deveyi gütmeli mi bu diyardan gitmeli mi?

• Ben gamlı hazan sense bahar, dinle de vazgeç. Sen kendine kendin gibi başka bir forum seç.

Kullanılan: 3 60.0%
  • Bu diyarda kalmalı/ Güzel dostlar bulmalı/Dost sözünü sevmeli/Her şeye küsmemeli (ünsüz şair Pro.C)

Kullanılan: 2 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

ProblemCozucu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Merhabalar sevgili arkadaşlarım.

Halkanıza dahil olmak, kıymetsiz tecrübelerimi sizlerle paylaşıp siz değerli güzel yürekli insanlarla hasbihal etmek niyetiyle aranıza dün katıldım. Maksadım SD hanesinin duvarlarına bir tuğlada olsa koyabilmek. Nitekim üyeliğim yeni olsa da SD ailesini çok eskilerden beri takip eden ve bu mecrayı muteber bulan biriyim.

Pek çok forumda idarecilik yapmış biri olarak forum moderasyonu konusunda da mürekkep yalamış bir arkadaşınızım.

SD mecrasının kalitesini, seçkinliğini gören bilen biri olarak ileti gövdesine kopyala yapıştır cümleler koymaktan imtina ediyorum. Paylaşacağım bilgi veya öneriyi kendi fikriyatımca yorumladıktan sonra zenginleşmesi maksadıyla anket ve sair eklemeyi ihmal etmiyor, kaynağıyla birlikte konumu açmış bulunuyorum.

Fakat her ne hikmet ise dakikalar sonra açtığım konu "reklam" gerekçesiyle siliniyor. Bildiğiniz üzere telif mevzuatı ve ülkemizde yüyürlükte olan ve "herkesi bağlayan" 5846 sayılı Fikir ve Sanat eserlerini koruma kanununa göre kaynak belirtmeksizin iktibas etmek suçtur. SD yönetiminin sorumluluk reddinde beyan ettiği üzere iletilerden yazarları sorumlu olduğu için iktibas ettiğim konu veya düşüncelerin minik de olsa kaynağını belirtmek durumundayım.

Bunun sürekli olarak "reklam" denilerek silinmesi emeğimize yapılan hürmetsizliğin ötesinde SD'ye insalık namına gönül vermiş/kendini adama niyetinde olan arkadaşlarımıza mühim bir mani niteliğindedir. Bir SD yazarı olsa idim elbette SD'ye özel içerikler üretebilirdim, fakat ben bir forum "katılımcısıyım". Yapabileceğim sadece SD'yi zeginleştirmek adına diğer kaynaklardan bilgi derlemek olacaktır.

Ev sahibinin illa misafir ağırlamak gibi bir zarureti yoktur. Netekim imkanı olmayabilir, yeri olmayabilir yahut tahammülü kalmamış olabilir.

Dün "merhaba" demiştim amma bu gün tekrar ediyorum. Duvarınıza bir tuğla da olsa ben koymak, katkıda bulunmak niyetindeyim.

Misafir etmek mi yoksa uğurlamak niyetinde misiniz?

Saygı ve sevgi ile...

Son düzenleyen moderatör:

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Maaleef forum kurallarımızda forumun reklam amaçlı kullanılmaması na dair bir kuralımız var sen ise büyük bir ihtimal ile kendi sitenin hitini artırmak için reklam amaçlı konular açıyorsun uyarıma rağmen bu yüzden konuların silinmesi ve düzenlenmesi gayet normal heleki foruma üye olup ilk 10 konun sadece video içerikli farklı siteye yönlendirmeli konu oluyorsa

ProblemCozucu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Maaleef forum kurallarımızda forumun reklam amaçlı kullanılmaması na dair bir kuralımız var sen ise büyük bir ihtimal ile kendi sitenin hitini artırmak için reklam amaçlı konular açıyorsun uyarıma rağmen bu yüzden konuların silinmesi ve düzenlenmesi gayet normal heleki foruma üye olup ilk 10 konun sadece video içerikli farklı siteye yönlendirmeli konu oluyorsa

Merhaba.

Öncelikle sen değil "siz". İkincisi "büyük bir ihtimalle" ne demek affınıza sığınarak soruyorum? Niyet okuyarak ihtimal hesabı yapılarak mı moderasyon sağlanıyor?

Üçüncüsü SD bir video hosting servisi değil sanırsam. Haliyle videoyu Youtube vb. mecralara yükleyip konuya embed edebiliriz ancak. Üçüncü bir ihtimal var mı?

Dördüncüsü "clickbait" ne demek bilir misiniz? "Bu linke tıklamalısın" "Bu linke tıkla zengin ol" "!! devamı bu linkte" gibi sansasyonel ifadelerde tıklatmayı teşvik eden fiiller elbette reklam amaçlı girişimlerdir ve bende asla tasvip etmem. Fakat konu altına yerleştiren puntosu küçük bir kaynak linki bu amaçla konulmaz ve yasal bir zorunluluktur.

Beşincisi çalışkanlığınızı, özverinizi takdir ediyorum. Sanıyorum ki epeyce işiniz vardır. Benim konularımın değerlendirmesinin başka bir idarecinin yapması mümkün olabilir mi? Siz zahmet etmeseniz.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Bu konudaki tavır ve davranışlarınız zaten gösteriyor uyarımda dediğim gibi başka siteye link vermek yerine sitemizde konunuzun tamamını yayınlar ve daha sonra kaynak olarak kendi sitenizi verir iseniz sıkıntı yaşıyacağınızı sanmıyorum.Açmış olduğunuz ve düzenlemiş olduğum konudan bir örnek vereyim arkadaşlara
Screenshot-2017-10-29 Tesisatçı Oyunu’nda Göreviniz Çiçeği Susuz Bırakmamak .png

Bu mudur konu clik paid dediğin merak edenler için ? sonrada gelip niyet okumadan bahsediyorsun

ProblemCozucu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Bu konudaki tavır ve davranışlarınız zaten gösteriyor uyarımda dediğim gibi başka siteye link vermek yerine sitemizde konunuzun tamamını yayınlar ve daha sonra kaynak olarak kendi sitenizi verir iseniz sıkıntı yaşıyacağınızı sanmıyorum.Açmış olduğunuz ve düzenlemiş olduğum konudan bir örnek vereyim arkadaşlaraEkli dosyayı görüntüle 29159

Bu mudur konu clik paid dediğin merak edenler için ? sonrada gelip niyet okumadan bahsediyorsun

Click paid değil Clickbait. Yani konu açarken "HEMEN TIKLAYIN! MUTLAKA TIKLAYIN" gibi yönlendirici ifadeler yok. Konunun asli unsuru video burada. Ve insanlar SD'den ayrılmadan videoyu izleyebilmekte. Alta minicik sıkıştırılmış inceleme linkini 100 kişiden ancak 2'si tıklar. Bahsettiğiniz üzere gayem reklam yapmak olsa koca koca puntolarla link verirdim.

"Hata ettim, yanılmışım" demek sizi küçültmez bilakis kişisel gelişim adına önemli bir unsurdur "öz eleştiri".

Sevgi ile...

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Zaten bende birşey demiyorumki konunuzu açın yazınızı tam olarak yazın videonuzu koyun kaynak olarak da kendi sitenizi belirtin yukarıdaki mesaj lar gibi olmasın diyorum direk yazı yazmadan video koyup siteye link verdimi reklam gibi oluyor çünki .

atik posta

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Konuyu okurken "ne len bu?" diye bir iticilik hissi uyanıyor, ne zaman bitecek şu itici edebiyat faslı diye zor okudum. Mrtaltg forum benim olsa arka kapıdan sessiz sedasız hakka uğurlarım bunu :)

Son düzenleyen moderatör:

ProblemCozucu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Konuyu okurken "ne len bu?" diye bir iticilik hissi uyanıyor, ne zaman bitecek şu itici edebiyat faslı diye zor okudum. Mrtaltg forum benim olsa arka kapıdan sessiz sedasız hakka uğurlarım bunu :)

Moderatör her ne kadar mesajınızı düzenlese de mail kutuma düşen sinkaflı küfürünüzü doğruca savcılığa intikal ettirip adliyedeki melül mahzun halinizi görmek isterdim ama ham üslubunuza bakılırsa ilkokul veya lise öğrencisisiniz. Derslerinize odaklanın, faydalı bir birey olmayı hedefleyin. Adli sicil satırınız dolmasın şimdiden.

atik posta

Asistan
Reaksiyon puanı
54
ProblemCozucu modun görevi düzenlemek. Slikpoint mi ne yazdım. Küfür vs. dediğimi sanmıyorum. Ne yazdıysam paylaş, herkes görsün. Klavye hatası da olabilir. Bence hiç durma. Direkt şikayet et. Etmeyen adam değil. Her kelimeyi nerenizden okuyup nasıl anlıyorsunuz? Merak ettim ne yazmışım, bir paylaş rica ederim. Bu arada yaşım profilimde yazıyor. 1 yaş fazla yazmışım.

ProblemCozucu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
S ile başlayan hoş olmayan bir ifade yazmışsınız. "Hakka uğurlarım" da alenen ölüm tehdididir. Yazdığımız her kelimeden yasal olarak ve de "vicdanen" sorumluyuz.

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    30.6 KB · Görüntüleme: 352

atik posta

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Hmmm. Klavye hatası olmuş. İngilizcede c harfini okurken s-k diye söylüyoruz bazı kelimelerde. O da var. Harbi yanlış anlam çıkmış :) Neyse. Yalnız mod bu hatayı zaten gidermiş. Senin amacın nedir? Ölüm tehdidi ne oluyor bir açıklar mısın? Nerenden laf uyduruyorsun? Psikolojik sıkıntıların varsa doktora gözük. Buradan çatacak adam mı arıyorsun? Yok yere laf ve tartışma çıkardığın için, sana başka yazma gereği duymuyorum.

Son düzenleme:

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Noluyoz layn :)))??

Arkadaslar simdi burasi sosyal platform mu?evet.

herkese acik mi?o da evet.

kafamiza gore baslik acip,onu bunu yazabiliyor muyuz?o da evet.

Hatta ve hatta burayi kullanarak reklam yapma durumu var mi?o da evet(demis zaten mod arkadas ustu kapali olarak)ee daha ne olsun:))?

“Tamam sen yine reklamini yapta,usturubuna bi uyduruver” denmis yani.iceriginizi dolu dolu verin,yazin cizin komple daha sonra kaynak olarak verin istediginizi seklinde bir anlam cikardim ben okuduklarimdan.cok makul bence.

Simdi:

1-yapmak istediginiz herneyse,buradan ufak tefek kurallara ayak uydurup sonuca gidebilirsiniz.

2- sdn gibi bir olusum kurup direk sonuca gidebilirsiniz.

Hangisi isinize gelirse artik...

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Click paid değil Clickbait.
O kadar takılmayın, adam mobilden yazıyor. Biraz karşı tarafın yerine koymak lazım kendimizi birine laf söylemeden önce :)
Açık konuşacağım. Sürekli insanlara yardım etmekten, iyi niyetten bahsediyorsun ama böyle sizli bizli konuşarak, edebiyat yaparak ne kibar olunuyor, ne yardımcı olunuyor.
Öncelikle sen değil "siz".
Ego tatmıin etme yeri değil burası, yardımlaşma yeri.
Pek çok forumda idarecilik yapmış biri olarak forum moderasyonu konusunda da mürekkep yalamış bir arkadaşınızım.
Hangi forumda yaptığını bilmiyorum ama sanırım şu an boştasın ? :)
Moderatör her ne kadar mesajınızı düzenlese de mail kutuma düşen sinkaflı küfürünüzü doğruca savcılığa intikal ettirip adliyedeki melül mahzun halinizi görmek isterdim ama ham üslubunuza bakılırsa ilkokul veya lise öğrencisisiniz. Derslerinize odaklanın, faydalı bir birey olmayı hedefleyin. Adli sicil satırınız dolmasın şimdiden.
Moderatör arkadaşım sana herhangi bir kötü söz etmediği halde küfür etmediğin kaldı ve şimdi sadece burada seni eleştirdi diye birini tehdit mi ediyorsun ? Tanımadığın kişinin yaşını da var mı sayıyorsun affına sığınarak soruyorum ? :)
İkincisi "büyük bir ihtimalle" ne demek affınıza sığınarak soruyorum? Niyet okuyarak ihtimal hesabı yapılarak mı moderasyon sağlanıyor?
İyi niyetine inanmıyorum kusura bakma ama.

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Baslik sahibi arkadasa acik mektup:)))

Arkadasim daha once yazilan,cizilen,konusulan,soylenen ne varsa,su andan itibaren olmamis varsay.herseye sifirdan basla.yani fabrika ayarlarina geri don:))

Diger arkadaslarda bence oyle yapsin.cunku insanlari kaybetmek cok kolay.tek bir lafla sonsuza kadar silip atmak isten bile degil.ama kazanmak zor.

Arada kendimizi resetlemek gerekiyor.alinganlik yapmak normal,uzatmak anormal...

ProblemCozucu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
O kadar takılmayın, adam mobilden yazıyor. Biraz karşı tarafın yerine koymak lazım kendimizi birine laf söylemeden önce :)
Açık konuşacağım. Sürekli insanlara yardım etmekten, iyi niyetten bahsediyorsun ama böyle sizli bizli konuşarak, edebiyat yaparak ne kibar olunuyor, ne yardımcı olunuyor.

Ego tatmıin etme yeri değil burası, yardımlaşma yeri.

Hangi forumda yaptığını bilmiyorum ama sanırım şu an boştasın ? :)

Moderatör arkadaşım sana herhangi bir kötü söz etmediği halde küfür etmediğin kaldı ve şimdi sadece burada seni eleştirdi diye birini tehdit mi ediyorsun ? Tanımadığın kişinin yaşını da var mı sayıyorsun affına sığınarak soruyorum ? :)

İyi niyetine inanmıyorum kusura bakma ama.

Sanırım yanlış anlamışsınız. Moderatör mesajı düzenlemiş ama mesajın aslı mail kutuma düştü diyorum muhatabıma. Moderatöre bir eleştirimiz yok yani.

Elbette kimse beni sevmek, olumlamak, benimsemek zorunda değil. Fakat azıcık da olsa saygıyı hak ediyorumdur diye düşünüyorum. Sadece kendim için değil, bir başkası size veya diğer bir üyeye s...'li kötü bir kelime dese yine durumdan kendime vazife çıkarır yasal hatırlatmaları yaparım. Ben hukukun üstünlüğe inanan biriyim. Haliyle muasır toplumlarda yasal yolları hatırlatmak "tehdit" değildir etmeyin eylemeyin.

Bu arada size naçizane tavsiyem edebiyatı sevin. Edebiyat "edep"ten gelir, hepimizin ihtiyacı var.

Hususi iletime zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. İyi forumlar.

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Baslik sahibi arkadasa acik mektup:)))

Arkadasim daha once yazilan,cizilen,konusulan,soylenen ne varsa,su andan itibaren olmamis varsay.herseye sifirdan basla.yani fabrika ayarlarina geri don:))

Diger arkadaslarda bence oyle yapsin.cunku insanlari kaybetmek cok kolay.tek bir lafla sonsuza kadar silip atmak isten bile degil.ama kazanmak zor.

Arada kendimizi resetlemek gerekiyor.alinganlik yapmak normal,uzatmak anormal...
Şu konuda tek mantıklı adam sen çıktın, helal olsun :D

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Merhaba,

Öncelikle aramızda olmanız bizi memnun eder. Sadece sizi değil, hiç bir üyeyi kaybetmek amacında değiliz. SDN Forum, günlük 100 binden fazla ziyaretçisi olan ve bu rakam gün geçtikçe artan bir mecra. Forumumuzda bilgisini, tecrübesini, deneyimlerini, sorunlarını paylaşan insanlar olduğu kadar burada reklam yaparak forum kullanıcılarını kendi Youtube veya kendi İnternet sitelerine çekerek gelir elde etmek amacındalar.

Bu sadece SDN Forum'da değil, belirli bir ziyaretçi profili olan her mecrada yasaktır. Örneğin ekşi sözlük; başka birinin kanalını tanıtmanıza reklam gözüyle bakılmaz ancak kendi kanalınızı tanıtırsanız oranın jargonuyla uçurulursunuz.

Bizim reklam konusunda prensibimiz işe şudur, bizim daimi üyelerimizden biriyse, yani eğer foruma bir şeyler katıyorsa, bizimle sohbet ediyor, aramızda bulunuyorsa biz arkadaşları, dostları olarak ona elbette destek veririz. Ancak, mesaj sayısı azsa veya forumda ağırlıklı olarak reklam olarak görünebilecek içerikler paylaşıyorsa öncelikle uyarıyor, sonra konusunu siliyor, sonrasında ise forumdan yasaklıyoruz.

Biz, aramıza tamamen tanıtım yapmak için katılan üyelerimize bile, 15 mesaj yazdıktan sonra tanıtım yapabileceklerini, isterlerse üyeliklerini açabileceğimizi belirtiyoruz.

Eğer bir süre açtığınız konuların reklam olarak algılanıp algılanmayacağına dikkat eder, içerik girerken dikkatli olursanız sonrasında herhangi bir sıkıntı kalmayacağına size söz veriyorum.

Güzel günler.
--- Gönderi Güncellendi ---
Bu arada size naçizane tavsiyem edebiyatı sevin. Edebiyat "edep"ten gelir, hepimizin ihtiyacı var.

Kültür sanat, edebiyat kategorimize katılımlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. :)

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Ben hukukun üstünlüğe inanan biriyim. Haliyle muasır toplumlarda yasal yolları hatırlatmak "tehdit" değildir etmeyin eylemeyin.
İşte bu yüzden yazdıklarına çok dikkat etmesi lazım bireyin ki yazdığının bir bilgilendirme değil, göz dağı verme anlamın taşıdığını farkedebilsin yazan kişi :)
Sanırım yanlış anlamışsınız. Moderatör mesajı düzenlemiş ama mesajın aslı mail kutuma düştü diyorum muhatabıma. Moderatöre bir eleştirimiz yok yani.
Beşincisi çalışkanlığınızı, özverinizi takdir ediyorum. Sanıyorum ki epeyce işiniz vardır. Benim konularımın değerlendirmesinin başka bir idarecinin yapması mümkün olabilir mi? Siz zahmet etmeseniz.
Misal bu da şununla aynı anlama getirilebilirdi :)
Sadece kendim için değil, bir başkası size veya diğer bir üyeye s...'li kötü bir kelime dese yine durumdan kendime vazife çıkarır yasal hatırlatmaları yaparım.
Elbette kimse beni sevmek, olumlamak, benimsemek zorunda değil. Fakat azıcık da olsa saygıyı hak ediyorumdur diye düşünüyorum.
Elbette, her insan saygıyı hak ediyor :) Bu yüzden yazmadan önce kendimizi karşıdakinin yerine koymak zorundayız.
Hususi iletime zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. İyi forumlar.
Rica ederim, sorunuz olursa buradayız :)

Son düzenleme:

NorthWonder

Asistan
Reaksiyon puanı
132
Konu hakkında yorum yapmayacağım , sadece şu ilgiliyi başka forumlarda bulamayacağınızı belirtmek istedim.Bazı forumlarda yazım hatasından konuları silinen hatta ve hatta hesapları uzun süre engellenen insanlar var.Burdaki her Moderatör ve Yönetici elinden geldiğince her kullanıcıya ulaşmaya ve yardım etmeye çalışıyor.Bunu bu konuşmalardan birkez daha anlamış olduk.Umarım en kısa sürede sorunlar çözülür ve aramıza katılırsınız.İyi forumlar..

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Konu hakkında yorum yapmayacağım , sadece şu ilgiliyi başka forumlarda bulamayacağınızı belirtmek istedim.Bazı forumlarda yazım hatasından konuları silinen hatta ve hatta hesapları uzun süre engellenen insanlar var.Burdaki her Moderatör ve Yönetici elinden geldiğince her kullanıcıya ulaşmaya ve yardım etmeye çalışıyor.Bunu bu konuşmalardan birkez daha anlamış olduk.Umarım en kısa sürede sorunlar çözülür ve aramıza katılırsınız.İyi forumlar..
Teşekkürler, seviliyorsak ne güzel :D

ProblemCozucu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Merhaba,

Öncelikle aramızda olmanız bizi memnun eder. Sadece sizi değil, hiç bir üyeyi kaybetmek amacında değiliz. SDN Forum, günlük 100 binden fazla ziyaretçisi olan ve bu rakam gün geçtikçe artan bir mecra. Forumumuzda bilgisini, tecrübesini, deneyimlerini, sorunlarını paylaşan insanlar olduğu kadar burada reklam yaparak forum kullanıcılarını kendi Youtube veya kendi İnternet sitelerine çekerek gelir elde etmek amacındalar.

Bu sadece SDN Forum'da değil, belirli bir ziyaretçi profili olan her mecrada yasaktır. Örneğin ekşi sözlük; başka birinin kanalını tanıtmanıza reklam gözüyle bakılmaz ancak kendi kanalınızı tanıtırsanız oranın jargonuyla uçurulursunuz.

Bizim reklam konusunda prensibimiz işe şudur, bizim daimi üyelerimizden biriyse, yani eğer foruma bir şeyler katıyorsa, bizimle sohbet ediyor, aramızda bulunuyorsa biz arkadaşları, dostları olarak ona elbette destek veririz. Ancak, mesaj sayısı azsa veya forumda ağırlıklı olarak reklam olarak görünebilecek içerikler paylaşıyorsa öncelikle uyarıyor, sonra konusunu siliyor, sonrasında ise forumdan yasaklıyoruz.

Biz, aramıza tamamen tanıtım yapmak için katılan üyelerimize bile, 15 mesaj yazdıktan sonra tanıtım yapabileceklerini, isterlerse üyeliklerini açabileceğimizi belirtiyoruz.

Eğer bir süre açtığınız konuların reklam olarak algılanıp algılanmayacağına dikkat eder, içerik girerken dikkatli olursanız sonrasında herhangi bir sıkıntı kalmayacağına size söz veriyorum.

Güzel günler.
--- Gönderi Güncellendi ---

Kültür sanat, edebiyat kategorimize katılımlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. :)

Efendim öncelikle nazikane satırlarınız için çok teşekkür ederim, çok duygulandım. Sizi temin ederim ki reklam yapmak gibi bir gayem yok. Maksadım kubbede hoş bir sada bırakmak, güzel insanların kalbini kazanmak. Naçizane kanaatimce esas olan açılan her konuda temel hususun konu içinde bulunması ve ziyaretçinin SD dışına çıkmadan bir takım bilgileri edinebilmesi. Buna aykırı bir davranış reklam yapmanın çirkin versiyonu olur ki bende bunu asla tasvip etmem. Fakat şu da var ki kullanıcıyı %100 SD'de tutmak mümkün değil. Öyle ki bir uygulama incelemesi yaptıktan sonra illa ki bir Google Play linki eklemek durumundayız. APK'yı çekip SD'ye yüklemek gibi bir lüksümüz yok gibi. SD'nin teknik muteberliğini korumak adına dışarıya olan her linke otomatik "nofollow" etiketi eklenebilir ki, belki de öyledir; inceleme fırsatım olmadı.

SD nizamını bozacak, münakaşaya sebebiyet verecek her türlü halden imtina edeceğim konusunda mutmain olmanızı dilerim. Biricik kızım (Daelim Roadwin 250R) da 23 plakalı ve nedendir bilmem Elazığlıları çok severim. İçtenliğiniz beni çok duygulandırdı.

Ben cahil cüheyla bir insanım kültür ve sanat bahsinde söz diyecek bir entelektüel kimliğim yok ama elimden geldiğince katkı sağlamaya çalışacağım.

Gününüz güzel olsun, yüzünüz hep mütebessim kalsın. Sevgi ile.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Efendim öncelikle nazikane satırlarınız için çok teşekkür ederim, çok duygulandım. Sizi temin ederim ki reklam yapmak gibi bir gayem yok. Maksadım kubbede hoş bir sada bırakmak, güzel insanların kalbini kazanmak. Naçizane kanaatimce esas olan açılan her konuda temel hususun konu içinde bulunması ve ziyaretçinin SD dışına çıkmadan bir takım bilgileri edinebilmesi. Buna aykırı bir davranış reklam yapmanın çirkin versiyonu olur ki bende bunu asla tasvip etmem. Fakat şu da var ki kullanıcıyı %100 SD'de tutmak mümkün değil. Öyle ki bir uygulama incelemesi yaptıktan sonra illa ki bir Google Play linki eklemek durumundayız. APK'yı çekip SD'ye yüklemek gibi bir lüksümüz yok gibi. SD'nin teknik muteberliğini korumak adına dışarıya olan her linke otomatik "nofollow" etiketi eklenebilir ki, belki de öyledir; inceleme fırsatım olmadı.

SD nizamını bozacak, münakaşaya sebebiyet verecek her türlü halden imtina edeceğim konusunda mutmain olmanızı dilerim. Biricik kızım (Daelim Roadwin 250R) da 23 plakalı ve nedendir bilmem Elazığlıları çok severim. İçtenliğiniz beni çok duygulandırdı.

Ben cahil cüheyla bir insanım kültür ve sanat bahsinde söz diyecek bir entelektüel kimliğim yok ama elimden geldiğince katkı sağlamaya çalışacağım.

Gününüz güzel olsun, yüzünüz hep mütebessim kalsın. Sevgi ile.

Problemi çözmüş olmamıza ve aramızda kalacak olmanıza çok sevindim. Yönetim olarak da konularınızı takipte olacağız. :)

Güzel günler dilerim.