16 GB lkk bir SD kartım var. Ve son çıkan 6 GB ram düşündürdü. 4 GB den 6 GB rame çıkmanın bir yolu varmıdır? GM 9 Pro kullanmaktayım.
Bende root ile denedim ama pek faydasını göremedim dediğim gibi etkisini gören söylerse sevinirimRoot atıp SD ile birtakım uygulamalarla yapıldığı söyleniyor ama yine de doğru olduğunu düşünmüyorum.
16 GB lkk bir SD kartım var. Ve son çıkan 6 GB ram düşündürdü. 4 GB den 6 GB rame çıkmanın bir yolu varmıdır? GM 9 Pro kullanmaktayım.
Yinede nasıl yapıldığını söylerseniz denerim...Root atıp SD ile birtakım uygulamalarla yapıldığı söyleniyor ama yine de doğru olduğunu düşünmüyorum.
bunu denedim ama önerdiği uygulamada böyle seçenekler yok.
Zaten bu tarz alternatif yollarla kolayca yapılsa adamlar RAM'i yüksek olan modeller üretmez. O yüzden uğraşmaya değmez.Bende root ile denedim ama pek faydasını göremedim dediğim gibi etkisini gören söylerse sevinirimbelki ben hata yapmışımdır
Daha önce hiç denemedim. Maalesef.Yinede nasıl yapıldığını söylerseniz denerim...
Değil, daha önce denedimRoot atıp SD ile birtakım uygulamalarla yapıldığı söyleniyor ama yine de doğru olduğunu düşünmüyorum.
canınız sağolsun...Zaten bu tarz alternatif yollarla kolayca yapılsa adamlar RAM'i yüksek olan modeller üretmez. O yüzden uğraşmaya değmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha önce hiç denemedim. Maalesef.
yoo saçma değil bilgisayarda programların hızlı açılması için Ram'i depolama gibi kullanıyorlarSD kart ile RAM yapmak,RAM ile hafızayı arttırmak kadar saçma bence.
Evet o program ile yapablirsiniz. Hafıza kartının modeli ve özellikleri bu konuda çok önemli. Hafıza kartının yazma hızı en az 90mb/s olmalı ki rahat çalışsın, aksi takdirde sd kartı rame destek çıkarmak telefonu hızlandırmak yerine yavaşlatırDün bende denedim ramexpander ile bir fark göremedim kernel filan vardı ayarlanması gereken bi de sd kartın okuma yazma değerleri iyi olması lazım galiba ama bende 4 gb yapmama rağmen 10 fps bile anca fark olmuştur.