script satış sistemi

scripttr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba öncelikle bütün web masterlerin sorunu olan script satış işleminden bahsetmek istiyorum. yazdığınız bir scripti veya yeni yazılan scriptleri takip edeceğiniz güzel bir site.

www.scripttr.com

kendinize ait scriptlerinize veya editlediğiniz scriptleri tanıtıp demo linkleri ile satabileceginiz bir site.

Arkadaşlar yorumlarınızı ve fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.

NOT: sistemi geliştirecek ekip arkadaşı aranıyor veya php den anlayan yardımsever arkadaşlar aranmaktadır.

javascript:??

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar merhaba öncelikle bütün web masterlerin sorunu olan script satış işleminden bahsetmek istiyorum. yazdığınız bir scripti veya yeni yazılan scriptleri takip edeceğiniz güzel bir site.

www.scripttr.com

kendinize ait scriptlerinize veya editlediğiniz scriptleri tanıtıp demo linkleri ile satabileceginiz bir site.

Arkadaşlar yorumlarınızı ve fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.

NOT: sistemi geliştirecek ekip arkadaşı aranıyor veya php den anlayan yardımsever arkadaşlar aranmaktadır.

ben yarrdımcı olabilirim arakdaşım

Reaksiyon puanı
189
javascript:?? kardeşim sen daha önce mysqlden nasıl data çekerim diyer arkadaş değil misin? bence biraz daha yontulmaya ihtiyacın var acele etme...

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
site sahibi olarak siz nereden para kazanacaksınız
sizede mi para ödeyeceğiz?

+ ben ücretsiz script bulduğumda nasıl seviniyorsam aynı şekilde bende ücretsiz hazırlayı dağıtıyorum, bu işi ücretsiz yapan çok büyük rakiplerinizi de göz önünde bulundurursanız biraz fazla uğraşmanız gereken bir iş sanırım.

Bir hata: Sitenizin banner'ındaki linkin başına "http://" eklemezseniz çalışmaz, şu anda da hata veriyor.