- Reaksiyon puanı
- 747
araba alıcam 280 beygir 2 motor 177bin tl fiyatı var sizce nasıl
Rüzgar direnci çok güzel ayarlanmış bir araca "hayvan" gibi spoiler takmalarından dolayı. Ayrıca farzetkici tayfa..O ne fiyat!320d,ikinci el 525d benzeri araçlar alınır o fiyata.Ayrıca toplumda genel olarak sebebini bilmediğim bir şekilde arabaya apaçi Arabası vs deniyor.
o tayfaları bende pek sevmem ama hangi apaçi Bmw 525 in adını kirletebilir kiRüzgar direnci çok güzel ayarlanmış bir araca "hayvan" gibi spoiler takmalarından dolayı. Ayrıca farzetkici tayfa..
Maalesef bu tayfalar 7 serisine kadar yayginlasmaya basladi [emoji29]o tayfaları bende pek sevmem ama hangi apaçi Bmw 525 in adını kirletebilir kionlar E30 cu genelde
![]()
pek takmam 7 serisi derken Bildiğimiz E38 den mi kastediyosun ? sanmıyorum Hadi E36 E46 neysede 730 serisi en baba arabadırMaalesef bu tayfalar 7 serisine kadar yayginlasmaya basladi [emoji29]
E38 de var ama maalesef E65'te ele geçirmiş kendisi. Malum kişinin instagram hesabından görebilirsiniz. Üzücü bir haber daha : F10'un içinde de fotoğraf paylaşmış.pek takmam 7 serisi derken Bildiğimiz E38 den mi kastediyosun ? sanmıyorum Hadi E36 E46 neysede 730 serisi en baba arabadır
Konu sapmasında harbiden modifiye diye arabaları kirletiyolar bide etrafta sözde şov yapıp milleti tehlikeye atıyolar bunların geneli Ya tofaş kullanıyor yada honda (marka köülemiyorum gerçek bu )E38 de var ama maalesef E65'te ele geçirmiş kendisi. Malum kişinin instagram hesabından görebilirsiniz. Üzücü bir haber daha : F10'un içinde de fotoğraf paylaşmış.