Schuster gider, Scolari gelir

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Başkan Yıldırım Demirören, Alman hocayı göndermeyi düşünmediğini söylese de camia içindeki dedikodu kazanları çoktan kaynamaya başladı. Schuster'in yerine en büyük aday olarak da Scolari ismi ortaya atıldı.

Peki neden Scolari? 1: Yıldızları sevmesi. 2: Brezilyalı görünümlü Portekizli olması!

Sadece saha sonuçlarıyla değil, tavır ve konuşmalarıyla da Beşiktaş’tan kovulmak için adeta elinden geleni yapan Schuster’in, Başkan Yıldırım Demirören’i ne zaman pes ettireceği merakla beklenirken, camia içinde bunun çok uzun sürmeyeceği konuşuluyor. Hatta Schuster’in yerine geçecek isim bile şimdiden kulislerde dolaşıyor. İddialara göre Siyah-Beyazlı yönetimi en fazla düşündüren konu şu: Bu kadar yıldız oyuncu aldık. Hepsinin gelişinde Schuster’in payı var. Hocayı göndermek kolay ama yerine gelecek isim bu oyunculara sıcak yaklaşmalı.

İşte olaya bu açıdan bakıldığında Portekizli hoca fikri ağır basıyor. Belki Scolari Brezilyalı ama biraz da Portekizli sayılıyor. 2003-2008 arasında Portekiz Milli Takımı’nı çalıştıran tecrübeli teknik adam Kartal’ın kadrosunda yer alan isimlere çok yakın. Hatta zamanında Quaresma’yı Chelsea’ye aldıran da o. Siyah-Beyazlı taraftarların, kariyerinde Dünya Şampiyonluğu bulunan bir hocaya tam destek vereceği de kesin. Şu anda Brezilya’da Palmeiras’ı çalıştıran Scolari’nin Chelsea’de yaşadığı facianın ardından Avrupa’da kendisini yeniden kanıtlamak istemesi ise ayrı bir avantaj. Özbekistan ekibi Bunyodkor’da senede 13 milyon Euro’yla dünyanın en fazla kazanan hocası unvanını eline geçiren Scolari için artık öncelik para değil prestij.

Scolari kimdir?
Tam Adı: Luiz Felipe Scolari
Doğum Tarihi: 09.12.1948
Doğum Yeri: Passo Fundo
Ülkesi: Brezilya
Yaşı: 62
Kulübü: Palmeiras

Çalıştırdığı Takımlar: CSA, Juventude, Brazil de Pelotas, Al Shabab, Gremio, Golas, Al Quadisya, Kuveyt, Criciuma, Al-Ahli, Jubilo Iwata, Cruzeiro, Brezilya, Portekiz, Chelsea, Bunyodkor

http://fanatik.ekolay.net/Schuster-gider,-Scolari-gelir_3_Detail_33_214921.htm

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Fanatik Scolari'yi getirir, Fotomaç Benitez'le röportaj yapıp Quaresma'yı gönderir; Lippi'ye Beşiktaş adına teklif yapar. :D

Böyle haberleri daha çok duyarız gibime geliyor.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Şuster 1 sene daha Beşiktaş'ta beyler. Haberlere itibar etmeyin, sıkmayın canınızı.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Arkadaşlar ceza vermek istemiyorum lütfen sakin olun :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Blackout Mesajını editlediğin için teşekkürler. İnternetim çok yavaş ancak silebildim. :)

Adalete gösterdiğiniz saygıdan ötürü teşekkür ederim

---------- Post added at 18:07 ---------- Previous post was at 18:06 ----------

Beyler bu son ikazım bilesiniz. Devam ederseniz tartışmaya iki tarafa da ceza eklemek zorunda kalacağım :(

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Sustum susmak böylelerine en iyi cevap olsa gerek

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
İnansak mı balon gibi duruyor...

napak-inanakmi-kanka.jpg

:D :D

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Silinen yazıların içeriğini bilemiyorum, göremedim ama konu başlığını okuyunca, bu konuda nasıl oldu da bir tartışma çıktı? çok merak ediyorum doğrusu.

Sakin olun lütfen her konuda onlarca silinmiş mesaj hiç hoş olmuyor.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Silinen yazıların içeriğini bilemiyorum, göremedim ama konu başlığını okuyunca, bu konuda nasıl oldu da bir tartışma çıktı? çok merak ediyorum doğrusu.

Sakin olun lütfen her konuda onlarca silinmiş mesaj hiç hoş olmuyor.

Aydınlatayım hocam.
Arkadaş alakasız yere kime koyduysak gitti gibisinden kahve ağızlı bir şey yazmış...
Ben de cevaben bir şeyler yazdım... Ceza gerekiyorsa da razıyım.
Arkadaş özel mesajla hakarete, küfüre götürdü işi, ben de adres verdim, gel o halde hesaplaşalım dedim forumu rahatsız etmeden...
Ne hesaplaşacam çoluk cocuk bilmem ne (!) diyerekten tekrar hakaret etti.

28 yaşındayım. Ben o küfürleri sindiremem. Konuyu ilgili Super Moderatör'e ilettim. Mesajları da olduğu gibi kopyaladım. Tekrar hatırlatayım; Gel dedim aramızda halledelim, çocuk dediğin adamla bir yüzleş, yapmadı. O lafların altında kalmamak için mecburen şikayet ettim. Kim neyi hak ediyorsa alacak bu saatten sonra.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Ben aydınlatayım sizleri bir kere koymak lafını kullanmadım kime vurursak diye bi söz kullandım.Arkadaş lafı yanlış anladı asla küfürde etmedim etmemde ama kahve ağızlı lafı ne demek yahu sen kimsin sen 28 yaşındasın ben 39 yaşındayım.Gidip oraya buraya davet ediyor efendi beni(çokta korktum zaten ya)Hakikaten bu laftan adam ne anladı hayret bir insanı akşam akaşam geriyorlar yani ,sonuçta maç muhabbeti ama olayı burala ra vardıran kendisidir

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Aydınlatayım hocam.
Arkadaş alakasız yere kime koyduysak gitti gibisinden kahve ağızlı bir şey yazmış...
Ben de cevaben bir şeyler yazdım... Ceza gerekiyorsa da razıyım.
Arkadaş özel mesajla hakarete, küfüre götürdü işi, ben de adres verdim, gel o halde hesaplaşalım dedim forumu rahatsız etmeden...
Ne hesaplaşacam çoluk cocuk bilmem ne (!) diyerekten tekrar hakaret etti.

28 yaşındayım. Ben o küfürleri sindiremem. Konuyu ilgili Super Moderatör'e ilettim. Mesajları da olduğu gibi kopyaladım. Tekrar hatırlatayım; Gel dedim aramızda halledelim, çocuk dediğin adamla bir yüzleş, yapmadı. O lafların altında kalmamak için mecburen şikayet ettim. Kim neyi hak ediyorsa alacak bu saatten sonra.

Amacım tartışmayı sürdürmek değil, haklısınızdır yada değilsinizdir bilemem. Yazdığınız şu yazıda da karşı tarafa cevap hakkı doğuyor. Bu da tartışmanın devam etmesi anlamına gelir.

Ben ikinizden de tartışmayı sonlandırmanızı rica ediyorum sadece...

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Ben aydınlatayım sizleri bir kere koymak lafını kullanmadım kime vurursak diye bi söz kullandım.Arkadaş lafı yanlış anladı asla küfürde etmedim etmemde ama kahve ağızlı lafı ne demek yahu sen kimsin sen 28 yaşındasın ben 39 yaşındayım.Gidip oraya buraya davet ediyor efendi beni(çokta korktum zaten ya)Hakikaten bu laftan adam ne anladı hayret bir insanı akşam akaşam geriyorlar yani ,sonuçta maç muhabbeti ama olayı burala ra vardıran kendisidir

Vurmakla koymak çok farklı söylemler değildir. Özel mesajla hakaret boyutuna taşımasaydın işi, konu buralara varmazdı.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Vurmakla koymak çok farklı söylemler değildir. Özel mesajla hakaret boyutuna taşımasaydın işi, konu buralara varmazdı.
Kesinlikle küfür eden bir insan değilim .Burada vurmak kelimesin yenmek manasında kullandım.Ama sen bana kahve ağızlı diye hitap ediyorsun ayıptır bende kendimi tutamadım.İş buralara geldiyse sorumlusu senmisin benmi

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Tamam arkadaşlar, belli ki yanlış anlaşılmalar olmuş her iki taraf içinde. Lütfen konuyu hoşgörülü bir şekilde, daha fazla uzatmadan kapatalım :) asıl konumuza dönelim

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Biz Müslüman insanlarız. Kavga etmek, bize yakışmaz. Kalp kırmamalıyız basit bir konu için. Keşke bu konuyu açmasaydım :( :(
inanın bana tartışma çıkmayacağını düşünmüştüm. Benim yüzümden olay nereye geldi