11 Ağustos 2008 #1 tugbagaleri Profesör Katılım 13 Mayıs 2006 Mesajlar 2,224 Reaksiyon puanı 47 Puanları 228 Erwin Schrödinger kuramı hakkında bilgisi olan varmı :surprised: Eğer biri kutuyu açarsa kediyi ya ölü ya canlı bulacaktır.
Erwin Schrödinger kuramı hakkında bilgisi olan varmı :surprised: Eğer biri kutuyu açarsa kediyi ya ölü ya canlı bulacaktır.
11 Ağustos 2008 #2 F-rekans Profesör Katılım 11 Aralık 2007 Mesajlar 1,762 Reaksiyon puanı 1 Puanları 0 Schrödinger' in Kedisi ilk defa okudum tam bitirmedim ama yarın devam ederim kuantum fiziği... Anladığım kadarıyla Kutu açıldığında kedi ya ölüdür ya diri ozaman kedinin yaçam biçimi ya 1 yada 0... Adam kuantum mekaniği ile bilgisayarın temelini atmış... :razz::whistling:
Schrödinger' in Kedisi ilk defa okudum tam bitirmedim ama yarın devam ederim kuantum fiziği... Anladığım kadarıyla Kutu açıldığında kedi ya ölüdür ya diri ozaman kedinin yaçam biçimi ya 1 yada 0... Adam kuantum mekaniği ile bilgisayarın temelini atmış... :razz::whistling: