Schalke'den Daha İyiyiz

CardinaLe

Doçent
Katılım
16 Şubat 2009
Mesajlar
574
Reaksiyon puanı
18
Puanları
18
emrecolakhaber3_VJPRE.jpg


[h=2]Galatasaraylı Emre Çolak, ligin ikinci yarısında puan farkını artırarak şampiyon olmak istediklerini söyledi. Kampın çok yararlığı geçtiğini belirten genç oyuncu, Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri Schalke'yi eleyeceklerini iddia etti. [/h]
Galatasaray'ın 21 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu Emre Çolak, Galatasaray Televizyonu'na açıklamalarda bulundu.
Şampiyonluk şanslarını değerlendiren genç yıldız, “Takım olarak her şeyin farkındayız. Şampiyon olacak gücümüz var, bunu herkese kanıtladık. Puan farkını artırarak şampiyon olmak istiyoruz” diye konuştu.
Kampta herkesin Schalke maçını sabırsızlıkla beklediğini belirten Emre, "Schalke çok iyi bir takım; ama bizim onlardan daha iyiyiz. Bunu da o maç geldiği zaman herkese göstereceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın” diyerek iddiasını ortaya koydu.
Alanya kampının kendisi için çok faydalı geçtiğini belirten Emre, Alanyaspor maçında oyuna sonradan girmesine rağmen iki asist yaparak skora katkıda bulunduğu için mutlu olduğunu söyledi.
Taraftarlardan desteklerini sürdürmelerini isteyen 21 yaşındaki oyuncu, "Biz onları mutlu etmek adına en iyisini yapacağız" dedi.

KAYNAK

 
Üst