Sayfam farklı acılıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uma350
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Arkadaslar merhaba,
Arkadaslar ucretsız bır hostıng ve domaın aldım.Sorunumu kısaca anlatayım.Sıte php ile kodlandı.Siteyi hosta upload etmeden önce yani localhostta çalışırken Web sayfaları normal açılıyordu .Ancak hosta upload ettikten sonra firefox ta yazılar ve resimler normalden büyük gözüküyor , ancak internet explorerda bir sorun yok.Bir de Admin paneline giriş yapabiliyorum ama admin panelimdeki site ayarları , uye ayarları vs. sayfalarıma ulaşamıyorum , bunun nedeni ne olabilir acaba.Localhostta herşey düzgün çalışıyor ama hosta upload ettikten sonra bu dediğim sorunlar oluşuyor.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.Değerli bilgilerinizi esirgemeyin lütfen.iyi forumlar:flowers:

mckenzie

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Hostun Özellikleri Scriptin özelliklerini Desteklemiyor Olabilir.. Yazılar Büyük Küçük Çıkmasıda Css ile akalı yani her tarayıcı uyumlu olarak css dökmüşseniz sorun olmaz.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Valla bu işte yeniyim , daha yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum , diğer tarayıcılarla uyumlu hale getirebilcek css dosyalarını edinebileceğim bir yer var mıdır ? Yoksa kendim mi kodlamalıyım.