Sayfa içerisinde sayfa oluşturma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uma350
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Merhaba dostlar ,

bir internet sayfasının içinde ayrı bir sayfa nasıl oluşturabiliyoruz.Aslında şunun gibi bişeyi soruyorum ben

gor.png

bunu nasıl yapabiliyoruz ? Bi söyleyiverin kardeşinize :)
iyi forumlar herkese..:flowers:

Reaksiyon puanı
189
iframe kullanarak yapılabilir ama pek güvenli değil açıkçası. div kullanarak da yapabilirsin. div'in css özelliklerinden overflow özelliğine isteğe göre scroll bar eklersin olur biter :)

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
iframe kullanarak yapılabilir ama pek güvenli değil açıkçası. div kullanarak da yapabilirsin. div'in css özelliklerinden overflow özelliğine isteğe göre scroll bar eklersin olur biter :)

güvenli olup olmaması önemli değil ortağım ya eyvallah , teşekkür ettim , sağolasın..:thumbup1:

temppp

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşım bu olayın asdı "AJAX". bu web programlama dilini en iyi facebook kullanır. bununla ilgili bilgi internet az. daha doğrusu yabancı sitelerde çoğunlukla bilgi var. eğer öğrenmek istersen başarılar dilerim. :D bende ilgilendim ama olmadı :( çok pratik yapman lazım :)

Reaksiyon puanı
189
arkadaşım bu olayın asdı "AJAX". bu web programlama dilini en iyi facebook kullanır. bununla ilgili bilgi internet az. daha doğrusu yabancı sitelerde çoğunlukla bilgi var. eğer öğrenmek istersen başarılar dilerim. :D bende ilgilendim ama olmadı :( çok pratik yapman lazım :)

bu olayın adı ajax değil tasarımdır :) ajax çok daha ayrı bir şey :)

temppp

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Benim demek istediğim sayfa içinde sayfa yapma olayı. iframe olayı bence çok basit. eğer o konuda istediğin birşey olursa sana her türlü yardımcı olurum. :)

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Arkadaşlar ben halletim işimi ya , sağolun varolun :)

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
ben div ile hallettim , adı ne artık bilmiyorum :D

Sağolsun cgrszone yardımcı oldu. :)

magnet

Asistan
Reaksiyon puanı
5

Güvenli olmayan tarafı nedir?

Reaksiyon puanı
189
Güvenli olmayan tarafı nedir?

remote içerik çağırabildiği için çeşitli güvenlik açıkları mevcut. ayrıca sunucuya bulaşabilecek bir virüs yüzünden içerisindeki sayfa yönlendirilip içerik zombi'ye çevrilebilir. ayrıca bazı kodlamalarda load eventini tetiklediği için kodda sorun yaratabiliyor. o yüzden en güzeli içeriği div içine çağırmak :)