Save Dosyalarım

X Far Ganymede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Selam Arkadaşlar, sizlere pes 2015 save dosyalarımı paylaşacağım hem menajer modunda hemde oyuncu kariyer modunda adamlarım vardır :D bide kendi yaptığım/tasarladığım oyuncu kadrom vardır. Menajer modunda Real Madrid'i hala yönetmekteyim. yıl 2021 millet futbolu bırakıyor :D bende yeni yetenekler yaratıyorum :D 11 civarı oyuncu modelledim. hepsi Real Madrid'in özelliklerini %100 yaptı :D sağlam takım oldu :D ama ben yettiğini düşünmüyorum :D paraya gelince çok sağlam hortumlama yaptım :D :D :D :D şuanda toplam bütçe 6.926.265.000 Euro'dur :D yolsuzluk falan yaptık işte mafya işlettik derken böyle oldu :D

Kendi tasarladığım oyuncular.

İsimleriyle beraber bana aittir, :D fena salladığım ortada işte :D

Nax
Zeus
Willmann
Rad
Rehanen
Dimar
Paynar
Rin Sao
İsek
Zim
Deo Nova

Hepsinin yetenekleri %100 :D Abandım gitti işte kısaca :D

Vericeğim klasörü Belgelerim'in içine atın. yeterlidir :D

Link: http://www.solidfiles.com/d/0ee2ffae14/KONAMI.rar

Herkese iyi oyunlar.

X Far Ganymede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Save kayıtlarım, ve ayarlar güncellenmiştir ve yeni oyuncularda ekledim :D

Link
Save dosyası + Kontrol ayarları (Güncellendi): http://www.solidfiles.com/d/3dcfcb3d2d/KONAMI.rar

Kontroller W A S D iledir V tuşu oyunu durdurur B tuşu neydi unuttum :D genelde oyuncu kariyer modunda karaktere ve topun olduğu
yere bakmaya yarıyordu :D Save dosyaları düzenlendi yeni oyuncular eklendi, Menajer modunda Real Madrid takımını yönetiyoruz.
para falan b*k :D afedersiniz :D :D :D oyuncular % 100 kendim tasarladım :D

Tuşlar

W - Ara pası
S - normal pas
D - Orta açar
A - Şut Çeker

Ok tuşlarıda yön verir işte :D ileri, geri, sağ, sol :D

Tasarladığım yeni oyuncular: Vogel Bartha, Felix, Adam wolf, Puma Xanon

Transfer aşamasındaki oyuncularım, Adam Wolf, Puma Xanon ( Ara sıra kontrol edin ben talimatı verdim transfer sezonunda gelicekler :D)
Vogel Bartha ve Felix takıma geldiler.

Diğer oyunularım:

Nax
Zeus
Willmann
Rad
Rehanen
Dimar
Paynar
Rin Sao
İsek
Zim
Deo Nova

X Far Ganymede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Galatasaray'da menajerliğe geçtim, yakın zamanda güzel bir save paylaşacağım :) Real Madrid ile biraz daha ilerledim. onunla beraber Galatasaray'ında yeni save'i gelicek.