Selam arkadaşlar satılık samsung galaxy s 3 orjinal teknosa 2 yıl garantili 5 aylık cihaz cihazda kırılma çizik ve ya ezik hiçbir parça yada kısım bulunmamaktadır. Zaten özelliklerini biliyorsunuz içerisinde sandisk SDXC ultra 64 Gb sd kart bulunmaktadır(orjinal 150tl değerinde) 10 class s3 tam uyumlu fifa2012 nova 3 real racing 3 full yüklüdür ve diğer çeşitli uygulamalar. en son sürüm 4.1.2 jelly bean yüklüdür. Biliyorum çoğu insan 2 el yada bazı piyasada kaçak yada sahte ürünlerden dolayı çekimser. Emin olun cihazım orjşnal her türlü garanti veririm. Zaten iletişime geçen arkadaşlara gerekli konuşmayı yapacağım. Fiyatı 1100 tl arkadaşlar, çok bulan olabilir ama teknosada hala 1500 tl civarlarında içerisinde ek olarak bahsettiğim sd kartı da vereceğim Cam özel koruyucu kaplı kılıfıyla ve orjinal kutusuyla vereceğim. İrtibata geçmek isteyenler e-mail adresim:x-ares-x@hotmail.com. Burdan yazışır telefonlaşırız. Saygılar....
Not. Lütfen gereksiz yorum yapmayın, zorla satmıyorum. Ciddi alıcılar irtibata geçsin...
Not. Lütfen gereksiz yorum yapmayın, zorla satmıyorum. Ciddi alıcılar irtibata geçsin...