Satılık LG G2 16 GB Siyah 28 01 2014 TE Aveadan Peşin Alındı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cihaz 28 01 2014 De Aveadan Nakit 1600 TL ye Alındı

Kutu Fatura Aksesuarları Durmaktadır

Nokta Çiziksiz Olup Kozmetik OLARAK 10 ÜZERİNDEN 10 DUR.

BUFF MARKA EKRAN FİLMİ VE SPİGEN CASE İLEKULLANILDI

Pazarlıksız 1,250 TL DİR

Pazarlık Ve Takas Teklifleri Kaale Alınmayacaktır.

Bursa İçi Elden Teslimat Önceliliklidir..

İrtibat 0 553 464 1903

Orda Burda Fiyatı Şu Kadar Diyenler Bi Zahmet Rica Ediyorum
Gidip Oradan Alın Laf Kalabalığı Ve Ölücülük İstemiyorum.:wink:

Resimler Gün İçerisinde Eklenecektir

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sahibinden.Com
İlan Numarası (#153414996) İlan Linki İçin Tıklayın
İlan Ortalama 2 3 Saat İçerisinde Yayınlanacaktır.

Scarface28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cihazı satma nedeniniz telefonla alakalı bir sorun mu yoksa sadece hoşunuza mı gitmedi?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Noldu neden satıyorsun? =)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
sebebinide solersen daha rahat alici bulabilirim

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=322625]DumDumaq[/MENTION] [MENTION=138114]Scarface[/MENTION]29
@Blother
arkadaşlar kısa dönem olarak askere gideceğim :)
gitmeden öncede az bi mevlada olsa cihazı alıp kullanmak istemiştim.
şimdi askere gidip geldiğim de 6 ay sonra bu paralara bu cihazı satamam şimdi satıp parasını kenara koyarım geldiğimde ise G3 alır yoluma devam ederim düşüncesindeyim:)

cihazın yazılımsal donanımsal arızası bulunmamakta spigen case i de iade edicem bugun :) n11.com dan almıştım
herşey planlanarak gelişti diyebilirim.

zaten cihazı ilk aldığım da yazdığım yorumlara bakarsanız KISA SÜRELİĞİNE de olsa g2 ile sizlerleyim demiştim :)
[MENTION=389557]zenep85[/MENTION] zoraki satış yapmıyorum dilediğin yerden gidip alabilrsin ilanın en alt kısmındaki dip notta sizin için geçerli olsa gerek

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Fiyat çok güzel bu telefona da hayranımda SP yi geçen ağustos ta aldım yeni almam doğru olmaz ama gözüm kaldı şimdi :((

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Anladım dostum ben de askere gideceğim bakalım belki maaşlı 12 ay yapabilirim o yüzden telefonu elde tutuyorum. ben satmayacağım ama. bizim evde telefon satma yok. Elden ele geziyor telefonlar. =))

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Fiyat çok güzel bu telefona da hayranımda SP yi geçen ağustos ta aldım yeni almam doğru olmaz ama gözüm kaldı şimdi :((
hayırlısı arkadaşım
zaten para kazanmak veya nakit sıkışıklığım olmuş olsaydı bu fiyata bu cihazı satmazdım.
ne veriyorsanız verin alın gidin derdim :)

Anladım dostum ben de askere gideceğim bakalım belki maaşlı 12 ay yapabilirim o yüzden telefonu elde tutuyorum. ben satmayacağım ama. bizim evde telefon satma yok. Elden ele geziyor telefonlar. =))
sizin evdeki olay güzelmiş :)
benim ailem o konularda biraz pasifler ilgilenmedikleri için kullanmıyorlar :)
Nokia ya devam onlar için (:

benim düşüncem sadece ileriye yönelik sonuçta teknoloji hızla gelişiyor vede 6 7 ay sonra bu fiyata satabilmem imkansız onun için 3 üne 5 ine bakmadan satmayı hedefliyorum :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
hayırlısı arkadaşım
zaten para kazanmak veya nakit sıkışıklığım olmuş olsaydı bu fiyata bu cihazı satmazdım.
ne veriyorsanız verin alın gidin derdim :)

sizin evdeki olay güzelmiş :)
benim ailem o konularda biraz pasifler ilgilenmedikleri için kullanmıyorlar :)
Nokia ya devam onlar için (:

benim düşüncem sadece ileriye yönelik sonuçta teknoloji hızla gelişiyor vede 6 7 ay sonra bu fiyata satabilmem imkansız onun için 3 üne 5 ine bakmadan satmayı hedefliyorum :)

Kaptan satmaniz icin birazcik daha inmeniz gerekir sanirim 32 gb olsa kurtarirdi belki ama siz de pahaliya almissiniz teli :/

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] su birgerçek yakınlarda iphone 5s imide satmıştım konuya vakıfsındır.

suan su g2 min satılacağına inan olsun üzülüyorum

en baştada belirtmiştim stabilite konusunda ios a yakın hele ki arayüz geçişler uygulama açma kapama tarayıcısı heleki ekstra özellikleri helal olsun demiştim.

ön yargım taki elime alıp kullanana kadarmış.

resmen büyük ekranlı apple kullanıyorum ama işletim sistemi değişik diyordum :D

bu arada sahibindende mesaj yoğunluğu akıllara zarar takas pazarlık yok dedikce salak saçma absürt teklifler geliyor insan oğluna anlam veremiyorum şu cihazı kendilerinden almaya kalksam acaba bana bu fiyata satarlar mı ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kaptan satmaniz icin birazcik daha inmeniz gerekir sanirim 32 gb olsa kurtarirdi belki ama siz de pahaliya almissiniz teli :/
valla kardeşim şuan için net 1.200 veren var bursa içi elden teslimatlı hemde :)
vermek istesem veririm mevzu cihazı satmak değil ki .

su cihazı almak için yanıp tutuşan nice hevesi olan insan var onlara gitsin bu cihaz 14 gunluk bebek gibi nokta çiziksiz dahası mı var.

o vatandaş gelsin 1200 versin veririm amaç onun hayır duasını almak :)

sahibinden.com dan bir mesaj
Abi artık kılıf telefon için arabanın istetmesi gibi olmuş telefona takılan kılıf alınır mı elvicdan eğer uygunsa salı gününe kadar müsaade edersen 1200₺ ye alabilirim
.

mevzuda kılıfsız 1250
kılıfla 1300 demiştim :)
kılıfıda gün içinde iade edip 60 lirayı kartıma iade edecekler cihazı da 1250 ye verdımmı olay kapanır :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] su birgerçek yakınlarda iphone 5s imide satmıştım konuya vakıfsındır.

suan su g2 min satılacağına inan olsun üzülüyorum

en baştada belirtmiştim stabilite konusunda ios a yakın hele ki arayüz geçişler uygulama açma kapama tarayıcısı heleki ekstra özellikleri helal olsun demiştim.

ön yargım taki elime alıp kullanana kadarmış.

resmen büyük ekranlı apple kullanıyorum ama işletim sistemi değişik diyordum :D

bu arada sahibindende mesaj yoğunluğu akıllara zarar takas pazarlık yok dedikce salak saçma absürt teklifler geliyor insan oğluna anlam veremiyorum şu cihazı kendilerinden almaya kalksam acaba bana bu fiyata satarlar mı ?

valla kardeşim şuan için net 1.200 veren var bursa içi elden teslimatlı hemde :)
vermek istesem veririm mevzu cihazı satmak değil ki .

su cihazı almak için yanıp tutuşan nice hevesi olan insan var onlara gitsin bu cihaz 14 gunluk bebek gibi nokta çiziksiz dahası mı var.

o vatandaş gelsin 1200 versin veririm amaç onun hayır duasını almak :)

Evet biliyorum dostum G2 klubünde bahsetmiştin. Gerçekten harika bir cihaz kim ne derse desin. Sattığın fiyat da gayet iyi. Yani nakite sıkışmamış birisi olarak normal bi fiyat.

O teklif edenler de olsa aynısını yaparlardı.

Şuan ben cihazımı satacak olsam 1800'e satarım. 1800'den aşağı da 1 kuruş inmem. Çünkü cihaz 32GB ve kaskolu, 1+2 yıl garantisi var. Teknosa ürünü ve 3 aydır kullanıyorum ufacık kılcal çizik dahi yok. Hiçbir sorunu da yok. Cihaz hala sıfır gibi. Ben kullandığım cihazlara çok özen gösteririm. =)

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
cihaz satılmıştır cuma günü elden teslimat yapılacaktır.
o zamana kadar elden teslimli alıcı cıkmazsa
teşekkürler arkadaşlar.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
[MENTION=36351]mr_rain[/MENTION] hocam konuyu kapatabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...