[SATILIK] - Apple AirPort Express - Çok Az Kullanımış

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aerop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aerop

Asistan
Reaksiyon puanı
0
b44357.jpg

Merhaba arkadaşlar,

Ürün yaklaşık 1 ay önce hediye geldi. Faturası elimde yok malesef, Apple Online Store'dan alınmış. Yaklaşık 23 Ay garantisi var. İsterseniz seri numarasından kontrol edebilirsiniz. İlk 3-4 gün kullandım fakat modemim yeterince güçlü olduğundan pek işime yaramadı. Ürün gerçekten çok güzel fakat ihtiyacım olmadığı için satıyorum. Ürünün sıfır fiyatı 249 TL. Söylediğim gibi 3-4 gün kullandığım için 200 TL den satıyorum.

Ürünün özelliklerinden kısaca bahsedecek olursak;
Ürünü fişe taktıktan sonra Ethernet kablosu ile modeminize bağlıyorsunuz. Mac ve Windows için de kurulum programı var ve gayet basit. İnternette araştırıp bulabilirsiniz.
Kurulumu yaparken kendinize bir Ağ Adı ve şifre belirliyorsunuz modemlerde olduğu gibi. İsterseniz bundan bağımsız olarak bir de Misafir ağı açarak komşularınızın veya evinize gelen misafirlerin sizin cihazlarınızla bağlantısı olmadan internete erişmesini sağlayabilirsiniz.
USB Portundan çalışan bir yazıcınız varsa, bunu arka tarafındaki USB portuna bağlayarak kablosuz bir yazıcı haline getirebilir, kabloya bağlı olmadan evinizin her köşesinden çıktı alabilirsiniz.
Ayrıca kablolu bir hoparlörünüzü arkasındaki ses çıkışına bağlayarak kablosuz bir hoparlöre dönüştürüp tüm cihazlarınızdan kablosuz olarak müzik çalabilirsiniz.
Daha detaylı bilgi için Apple Online Store'u ziyaret ederek AirPort Express sayfasına göz atabilirsiniz.

Fiyat: 200TL