ahmetnazim
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 0
Eski telefonumun pasaport kaydı aldığım yer tarafından düzgün yapılmadığı için kapanmıştı. Tanıdık yurtdışından gelince yaptırdım o nedenle değer kaybetmeden satmak istiyorum. Daha sert zemine çıplak değmedi hep kılıfla kullanıldı. Herhangi bir yerinde sorun olmadığı için sadece kasa açıklığı olup olmadığını göstermek adına tepeden ve aşağıdan fotoğraf koyuyorum. Herhangi bir donanımında sorunu yoktur. Uzun süre kullanmayı düşündüğüm için bataryaya da özenli davrandım hiç tak çıkar vb yapmadım iki günde bir düzenli sarj edildi. Arkadaşlarıma sorsanız eminim benden daha titiz telefon kullanan yoktur der. Bataryayı sarja yeni taktığımda bi işim çıkıp dışarı gitmem gerekse telefonu almam siz düşünün bu konuda biraz hastayım
Telefon Turkcell'den alınma - 23 aylık garantisi devam etmekte - Sorunsuz, çiziksiz ki zaten kullanımımı ben biliyorum
Kutusu, faturası, yanında gelen her şey ve kılıf verilecektir. Kulaklık daha açılmamıştır direk alan kişi kullanacak.
Takassız
Sadece İstanbul içinde satış ve elden teslim
FİYAT : 1750 TL
Diğer One'larda olabilecek sorunlar - Ekran tepeden yerine oturmamış olabilir - Kasada tırnak girecek kadar açıklıklar olabilir - Kamerada focus problemi olabilir - Ölü pikseller olabilir ekranda
Bunların hiçbiri cihazda mevcut değildir fotoğraflarda da görüldüğü gibi.
Fotoğraflar için
https://www.dropbox.com/sh/ncb54swu4dw0ns8/MwiealWXvP

Telefon Turkcell'den alınma - 23 aylık garantisi devam etmekte - Sorunsuz, çiziksiz ki zaten kullanımımı ben biliyorum
Kutusu, faturası, yanında gelen her şey ve kılıf verilecektir. Kulaklık daha açılmamıştır direk alan kişi kullanacak.
Takassız
Sadece İstanbul içinde satış ve elden teslim
FİYAT : 1750 TL
Diğer One'larda olabilecek sorunlar - Ekran tepeden yerine oturmamış olabilir - Kasada tırnak girecek kadar açıklıklar olabilir - Kamerada focus problemi olabilir - Ölü pikseller olabilir ekranda
Bunların hiçbiri cihazda mevcut değildir fotoğraflarda da görüldüğü gibi.
Fotoğraflar için
https://www.dropbox.com/sh/ncb54swu4dw0ns8/MwiealWXvP