Satanizm ve New Age

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
sayfada yazıların neredeyse birkaç tanesinde bir ancak bir yorum varken izleyici sayısı 4657393 yerseniz demek istiyor galiba :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
sayfada yazıların neredeyse birkaç tanesinde bir ancak bir yorum varken izleyici sayısı 4657393 yerseniz demek istiyor galiba :)

Michael'in mi sayfasında yorum yok? Bazı yorumlar yazılardan uzun. Yorum olmayan yazılar da yoruma kapalı.

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
İlluminatinin saçmalığını ispatlayacağım size...

Ben 90 ların çocuğuyum ve o zamanlar çizgi filşmlerde bolca illuminati kullanılırdı.

Şimdi ben etkilenmiş olsam sapık olurdum ama olmadım :D Ya da beynimi ele geçirmiş olurlardı..

Fasa fiso bunlar. İnsan beynini küçümsemeyin bu kadar!

Rauros

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İlluminatinin saçmalığını ispatlayacağım size...

Ben 90 ların çocuğuyum ve o zamanlar çizgi filşmlerde bolca illuminati kullanılırdı.

Şimdi ben etkilenmiş olsam sapık olurdum ama olmadım :D Ya da beynimi ele geçirmiş olurlardı..

Fasa fiso bunlar. İnsan beynini küçümsemeyin bu kadar!
Nasıl ikna oldum bir bilseniz :D bu sözlerinizle Eminem son albümünü resmen saçmalık olduğunu ortaya çıkardınız 30 second the mars grubu da boşuna vücüdunun her yerine illuminati dövmesi yaptırmışlar neyse onlarda sildirir artık dövmeleri :D

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179

Yorumların neredeyse hepsi silindi hak veren de vardı saçmalamakta sınır tanımayanda. Sanırım site sahibi her gün girmiyordu o yüzden kontrol etme amaçlı yaptı diye düşünüyorum.

1 konuda 40'dan fazla yorumu bile görmüştüm...

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Nasıl ikna oldum bir bilseniz :D bu sözlerinizle Eminem son albümünü resmen saçmalık olduğunu ortaya çıkardınız 30 second the mars grubu da boşuna vücüdunun her yerine illuminati dövmesi yaptırmışlar neyse onlarda sildirir artık dövmeleri :D

Ben de bir şey yok valla :D Temel reisin piposunu, red kitt in sigarasını , bugs bunny ve şirinlerin cinsel şeylerini göstermişler ve ben kendimi etki altında alınmış hissetmiyorum :)

TheInvasion

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu arada pentagram yada bes koseli yildizi illuiminati yada seytanin sembolu olarak gorenler.
tuhaf bi ayrintiyi gozden kaciriyosunuz .
turk bayragi ve osmanlinin da sembolu olan bayraga bi goz atin bakalim ne goruceksiniz .
...

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Çok çabalıyorlar bir gerçek ancak milyarları kontrol etmek güçtür. Burada tüm dünya hedefinden bahsediyorlar. Yalnız adamlar iyi çalışıyor. Örneğin tvler ; teknoloji , iyi güzel, bak eğlence hadi sen de al evine bir tane, sonra ikinci aşama; yayınları amacımıza uygun hale getirelim. Büyük ajanslar , tvler bizim olsun. Dönen klipler , programlar genel amaca hizmet etsin. v.s. v.s. tabi bu işin sadece bir yönü. Öte yandan bilim ayağına türlü türlü silahlar icat edelim. TNT patlayıcısının mucidi Nobel var ya hani, o bile onu bulduğu için pişman oldu. Bunu kendi ifade ediyor. Özetle şunu demek istiyorum. Herşeyi az ya da çok yönlendirmeye çalışıyorlar. Bilim , sanat , sosyal hayat bu kötü örnekler değildir arkadaşlar. Gerçek çoğu zaman görünenden farklıdır. Bilinçli , dikkatli ve inançlı yaşayalım.

------------------------------------

Benden önceki mesaja açık ve net bir yorum eklemek istedim. Oha ki be oha!!!

Rauros

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çok çabalıyorlar bir gerçek ancak milyarları kontrol etmek güçtür. Burada tüm dünya hedefinden bahsediyorlar. Yalnız adamlar iyi çalışıyor. Örneğin tvler ; teknoloji , iyi güzel, bak eğlence hadi sen de al evine bir tane, sonra ikinci aşama; yayınları amacımıza uygun hale getirelim. Büyük ajanslar , tvler bizim olsun. Dönen klipler , programlar genel amaca hizmet etsin. v.s. v.s. tabi bu işin sadece bir yönü. Öte yandan bilim ayağına türlü türlü silahlar icat edelim. TNT patlayıcısının mucidi Nobel var ya hani, o bile onu bulduğu için pişman oldu. Bunu kendi ifade ediyor. Özetle şunu demek istiyorum. Herşeyi az ya da çok yönlendirmeye çalışıyorlar. Bilim , sanat , sosyal hayat bu kötü örnekler değildir arkadaşlar. Gerçek çoğu zaman görünenden farklıdır. Bilinçli , dikkatli ve inançlı yaşayalım.

------------------------------------

Benden önceki mesaja açık ve net bir yorum eklemek istedim. Oha ki be oha!!!

Maykıl abimiz demişti şu anda ele geçiremedikleri tek mekan internet diye

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Zion hattı tamam iyibilgi özel

50423.jpg
60 sene önce gömülenler, bugün tekrar toprak üzerine çıkmaya başladı.

"Aşırıların" tekrar doğuşuna tanıklık ediyoruz.

Avrupa'nın finansal yumuşak karnı Yunanistan ve ona en çok borç vermiş olan Fransa'daAltın Şafak aynı gün içersinde tesadüfen sökmedi.

Kutuplar değişirken, merkez de paramparça oluyor. Ne kadar büyük bir dalganın geldiğini anlamak için 'Zion'a bakmak yeterli: İran'da izdüşümleri olan Mesih beklentili başbakan ve savunma bakanı, İsrail tarihinin en güçlü hükümet koalisyonunu boşuna kurmadı.

Oyunda son perdeye gelmek üzereyiz.

ABD'de Obama'nın rakibi, tıpkı İsrail'dekiler gibi 'mesih' bağlantılı. “İsa Mesih'in Son Zaman Azizler Kilisesi"nin üyesi Mitt Romney'ni seçilirse, ABD anayasası mı yoksa kendi kilisesinin inançlarını mı önde tutacağına dair tartışmaları çok çok önemli... Mormon Kilisenin başı Salt Lake’de. Kilisenin başının tanrıdan ve Hz. İsa’dan direk talimatlar alan peygamber olduğuna inanılıyor; onun da tıpkı Hz. İsa’nın olduğu gibi 12 havarisi var. Ve belirli bir seviyenin üstündeki cemaat üyeleri, inisiye olduktan sonra emirleri dolaysız olarak "tapınaktan" almaya başlıyor. ABD'nin çıkarları ile tapınağın çıkarları çatışırsa, Romney'nin hangi taraftan yana seçim yapacağı çoktan belli.

Yeter ki seçilsin.

Anketlere göre sabık başkan Barack Obama ile aralarında büyük bir uçurum olsa da, önemli kozlar seçime az bir süre kala oynanacak. Hiçbir şey imkansız değil. Romney'i başa getirmek isteyenler, İran hamlesini yaparsa, bütün dengeler allak bullak olur. Brzezinski, boşu boşuna ABD seçimleri ile ilgili İsrail'e dikkat çekmedi...
"Benim korkum, seçimlerden iki veya üç hafta önce bir şey olacak. Bir ekim süprizi..."
Fark edeceksiniz ki, olan biteni anlamak için klasik, dünyevi analizler pek işe yaramıyor.

Resme, farklı bir "boyuttan" bakma vakti geldi.

Tapınak kartı açılmak üzere.

kaynak

Daha derine inmek isteyenler "Armageddon Savaşı " nedir araştırsınlar.

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Konuyu hortlatalım biraz.

Armageddon savaşı inanışlarına göre bugünkü Ortadoğu coğrafyasında olacak...

Bu inanışları tanıyalım...

İran Şii inanışında Hüccetiyeciler:Özetle: bir kaos ortamında Kayıp 12. imamın / mesihin geleceğini düşünüyorlar. Bozulan dünya düzenini yeniden sağlayacağına inanıyorlar.

Siyonistler; Kıyamet savaşı, var oluş yok oluş savaşı ve bir takım olayların ve de canavarın gelişi ( Deccalın ta kendisidir) ARMAGEDDON savaşının olması gerektiğine inanıyorlar.

Mormonlar, Evangelistler; Mesih'in gelmesi için Armageddon büyük savaşının olması gerektiğine inanıyorlar. Bu yüzden siyonistlere omuz veriyorlar. "Mesih kıyamete yakın gelecek" inancında oldukları için Armageddon'un da bir kıyamet savaşı olacağı için bu mantığı anlamak zor değil.

Ortak noktalar:

Kötülüklerin, şiddetin, kaosun artması: böylelikle akıllarınca "kıyametin öne çekilmesi" yukarıda sayılan grupların inançlarındaki olaylar gerçekleşecek beklentisi (kıyametin böylelikle yaklaşması, mesihin kıyametten önce geleceği inanışı)

Bin yıllık bir barış, düzen beklentisi için olmalı düşünceleri... ( istisnasız yukarıda adı geçen tüm gruplar bin yıl üzerinde hemfikir)

Sözün özü: Ben kıt bilgimle, dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım ne kadar açıklayıcı olur bilemem ancak şurası kesin ki , bu gruplar her ne kadar düşman ya da birbirinden ayrı gibi görünse de el birliğiyle tüm dünyayı kötü bir sona hazırlıyorlar. 1000 YIL VURGULARINA DİKKAT!

Uyanık olalım...

İlgili bağlantılar ve küçük alıntılar :

1) 2 mesaj öncesi benim paylaşımım...

2) "Bu inanistan dolayi Evangelistler, seçilmis insanlar olduklarina inandiklari Yahudilerin, Tanri'nin istegi geregince ve bir kiyamet kosulu olarak desteklenmesi gerektigine inanmaktadirlar. Yani evangelistlerin israil sevgisinin kaynagi eski ahittir. Evangelistlere göre israil, Hz. isa'nin dogdugu, vaaz ettigi, çarmiha gerildigi ve yeniden canlanacagi topraklardir. Bu sebeple her yil on binlerce Amerikali Hiristiyan, Hz. isa'nin Ayak izlerinde yürümek için israile gider." kaynak

3) Şii hüccetiyeciler

4)Armageddon

5) Zeytindağı

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Biri UFO mu demişti?

Daha önce gerçek mühimmatlarla gerçekçi ancak sahte UFO saldırısı ihtimali üzerinde durmuştuk.Amaç: dünyayı kaosa ve korkuya sürükleyip , yönetimleri ve güçleri tel elde toplamak/ oldu bittiye getirmek

Hatta sapkınlar UFO dini bile kurmuşlar. Birçok da mensubu vardır.

Aşağıda videosunu verdiğim araç gerçektir. Amerikan Hava Kuvvetleri için üretilmiştir. 1950lerde üretilmiş. O gün bugün ne kadar gelişebileceğini tahmin edin. Yani tamamen DÜNYA MALI. Bağlantı

Dünya dışı varlık denen şey uydurmadır. Boyutlar arası varlıklar ise olabilir. Boyutlar arasını kurcalamalarının sebebi ise nihai amacın bir parçasıdır. Nihai amaç tüm insanlığın doğru yoldan sapmasıdır. Kanaat şu şekildedir; boyutlar arası geçiş ancak diğer bir boyuttaki varlığın çağırılması/ kapının bulunulan boyuttan aralanması gibi mecaz yöntemlerle olabilmektedir. Ruh çağırma buna bir örnek teşkil edebilir. Tabi bunlar (büyü,fal,ruh çağırma,çaput bağlama v.s.) ALLAH'a inanan bir müslüman için yasak olan şeylerdendir.

"Şeytan, Hz Âdem’e secde etmeyince huzurdan kovuldu ve lanetlendi O zaman şeytan, Allah’tan şu istekte bulundu:
“‘Ya Rabbi, insanların diriltilecekleri güne kadar bana mühlet ver’
Allah dedi: ‘Belli vakte kadar mühlet verilenlerdensin’
Şeytan dedi: ‘Beni saptırmana yemin ederim ki, onlara yeryüzünde fenalıkları süsleyeceğim Halis kıldığın kulların dışında hepsini saptıracağım’” (Hicr Suresi, 36-40)"

- Şeytan insanlara sadece vesvese verir, kötülüklere sevk eder, ama zorla bir şey yaptıramaz Eğer böyle bir gücü olsaydı, insanların kötülükler sebebiyle sorumlu olmaması gerekirdi

[video=youtube;cmPiZv4q4Ms]http://www.youtube.com/watch?v=cmPiZv4q4Ms[/video]​

Bu da GELENLER (The Arrivals) serisinin UFO başlıklı videosu. Sahte Ufo saldırısını konu ediniyor.

[video=youtube;E9a2UEu6yxM]http://www.youtube.com/watch?v=E9a2UEu6yxM[/video]​