Öneri Sata Sdd Önerisi

Mert D

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Max 1200 tl bütçem var bu bütçeye uygun sata ssd arıyorum 1 Tb olursa daha iyi olur

Mert D

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba.
Anakartınız M2 SSD destekliyor mu?
Garip bir anakartım var ve sanırım m.2 ssd girişi bulunuyor ama ben fiyat bakımından sata ssd tercih edicem.
anakart: link bırakmadığım için ssni attım

Ekli dosyalar

• IMG_20220713_130144.jpg
    IMG_20220713_130144.jpg
    115.1 KB · Görüntüleme: 53

Jubei

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
479

Mert D

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Özel tasarım bir anakart, HP, DELL gibi firmalar kendi kasalar için kullanırlar.

SSD önerisi olarak, şun önerebilirim.
öneride bulundugunuz ürünlere de baktım peki bu sata ssd de anakartıma uyumlumudur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca sanırım piyasadaki sata ssdler anakartıma uyumlu özel olarak bi model bakmama gerek yok anladığım kadarıyla

Jubei

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
479
öneride bulundugunuz ürünlere de baktım peki bu sata ssd de anakartıma uyumlumudur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca sanırım piyasadaki sata ssdler anakartıma uyumlu özel olarak bi model bakmama gerek yok anladığım kadarıyla
Bu 480Gb ama, siz 1Tb önerisi istediniz?

Mert D

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bu 480Gb ama, siz 1Tb önerisi istediniz?
Benim bütçeme göre alabilecegim 1 tb ssdilerin hepsi amazonda satılıyor. Amazondan gelen ürünü uzun süre beklemek istemiyorum ayrıca çok fazla uygulama ve oyun kullanmıyorum. Belli başlı bir kaç program indireceğim ssdiye.500 gb sata ssdiler daha Uygun göründü. Merak ettiğim konu garip bi ana karta sahibim fakat buna rağmen piyasadaki sata ssdiler anakartımla uyumlumu yoksa özel olarak bi model mi seçmem gerekir.

Jubei

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
479
Benim bütçeme göre alabilecegim 1 tb ssdilerin hepsi amazonda satılıyor. Amazondan gelen ürünü uzun süre beklemek istemiyorum ayrıca çok fazla uygulama ve oyun kullanmıyorum. Belli başlı bir kaç program indireceğim ssdiye.500 gb sata ssdiler daha Uygun göründü. Merak ettiğim konu garip bi ana karta sahibim fakat buna rağmen piyasadaki sata ssdiler anakartımla uyumlumu yoksa özel olarak bi model mi seçmem gerekir.
Anakartınızda hangi SSD,yi alırsanız alın normal olarak takıp çalıştırabilirsiniz, özel bir model aramanıza gerek yok.

Mert D

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Teşekkürler hocam.