Sata 2 görmuyor

samet246

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benim 2 tane anakartım var biri intel d945gtp digeri ise asus p5vd2-vm se asus anakartındaki harddiskleri intele takmıstım simdi ise tekrar asus a takıyorum hard diskler bios dahil gorunmuyor garip olan intel hala okuyor hard disklerr seagate sata 2 hard disk sizce sorun ne olabilir not:asusta hard diskler cıktıktan sonra bir kere bios update yaptım

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
benim 2 tane anakartım var biri intel d945gtp digeri ise asus p5vd2-vm se asus anakartındaki harddiskleri intele takmıstım simdi ise tekrar asus a takıyorum hard diskler bios dahil gorunmuyor garip olan intel hala okuyor hard disklerr seagate sata 2 hard disk sizce sorun ne olabilir not:asusta hard diskler cıktıktan sonra bir kere bios update yaptım

Anakartınızın driverini güncelleyin, daha sonra biosa girip integrated peripherals kısmından onchip ide device yi sata olarak ayarlayın..

Bazı anakartlar da bu şekilde görünür. Böyle görünürse, 2p+2s ahci modunu seçin..

2p+2s ide
2p+2s raid
2p+2s ahci

MSI_790GX-G65_BIOS_Integrated_Peripherals.jpg

samet246

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çok tesekkurler zaten guncelleme yaptıktan sonra bu hale geldi simdi guncelleme yapmadan dediklerinizi yaptım sorun kalmadı [MENTION=84487]basbeLası[/MENTION]