monodrax
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 124
arkadaşlar, ben şarkının sözü ile fon müziğini ayırabilecek program var mı?
Mümkün Ama Gende az birşey kalıyor Acoustica Diye bir program var onu öneriririmarkadaşlar, ben şarkının sözü ile fon müziğini ayırabilecek program var mı?
linkide bu https://acondigital.com/products/acoustica-audio-editor/arkadaşlar, ben şarkının sözü ile fon müziğini ayırabilecek program var mı?
bakayım oluyor mu?Mümkün Ama Gende az birşey kalıyor Acoustica Diye bir program var onu öneriririm
Mesaj otomatik birleştirildi:
linkide bu Acoustica | Digital Audio Editor
En iyisi arayacağın şarkının instrumental müziğin ara Youtube üzerinden. Fazlaca bulursun Karaoke müzikbakayım oluyor mu?
sessiz ol ama,Ancak yapay zekası güçlü bir program gerekir ki çok pahalıdır...
Bazı şeylerin korsanını bile bulamazsın küçük kardeşim...sessiz ol ama,
korsan diye birşey var
dipnot:korsanı desteklemiyorum,şaka içindir.
64 bit'tir kabul etmiyorMümkün Ama Gende az birşey kalıyor Acoustica Diye bir program var onu öneriririm
linkide bu Acoustica | Digital Audio Editor
hangi şarkıyı ayıracaksın ben ayırıp sana youtube linkini atabilirim64 bit'tir kabul etmiyor
bunun amacı ne
hazır indirmişken sana da yapayımeğer işe yarıyorsa bu müziğin sözsüzünü de yapabilir misin?
bu müziği Half-Mind diye bir Half-Life modunda duymuştum ve sözleri yoktuda.
bende bunu diyecektim.ban lazımdır abey
şarkının ismi neydi bu arada program indi yapayımbende bunu diyecektim.
bende indirdim. ne yapıyorsunda fon müzik oluyor?şarkının ismi neydi bu arada program indi yapayım
uygulama çalışıyormubende indirdim. ne yapıyorsunda fon müzik oluyor?
evet.uygulama çalışıyormu
free trial de ve uygulamaya giriş yap şarkıyı uygulamaya sürükle sonra tools>remix deyip ardından birşey indirmek isticek indirmesine izin vercen indirdikten sonra vocalsin tikini kaldır şarkıyı bi dinle remix kutusunun sağ alttaki tuşudan
resim ile de anlatabilirim
tools>remix yoktur.free trial de ve uygulamaya giriş yap şarkıyı uygulamaya sürükle sonra tools>remix deyip ardından birşey indirmek isticek indirmesine izin vercen indirdikten sonra vocalsin tikini kaldır şarkıyı bi dinle remix kutusunun sağ alttaki tuşudan
resim ile de anlatabilirim
tools>remix yoktur.