Şarkılara albüm kapağı nasıl eklenir?

ugurcan90

Asistan
Reaksiyon puanı
0
elimizde bi şarkı var ve bunun üzerinde albüm kapağı var yani win media p ile açtığımızda resim çıkıyor telefonda falan açınca... Bu albüm kapağını başka şarkılara da nasıl uygulayabiliriz?

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Albüm resmini indirin, Media Player'ın kitaplık moduna geçin, indirdiğiniz resmi albüm kapağı ikonunun üzerine sürükleyin. Bu kadar! Tabi Windows 7'deki Media Player'ı kullandığınızı varsayıyorum.

Başka bir alternatifte Aimp (Winamp Alternatifi bir Program). Sağ tıklama menüsüne eklenen Aimp bçlümünden yada direkt olarak yanında gelen etiketleme programıyla id bilgilerini ve kapak resmini değiştirebilir veya sıfırdan ekleyebilirsin. windows media player 12 yi denemedim ama 11 de memnun kalmamıştım albüm resmi ekleme özelliğinden. gizli bir resim dosyası şeklinde mp3 ün bulunduğu klasöre atıyor va bazen başka şarkılardada görülebiliyordu. Aimp kesinlikle güzel ve ücretsiz tavsiye ederim.

AyazWeb123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Itunes Yardımıyla bunu kolayca yapabilirsin.. öncelikle itunes programını indir daha sonra herhangi bir şarkıyı itunesta aç şarkıya sağ tıkla bilgi ver de çıkan menüden en sonda resim bölümüne gel resmi ekle tamam de. Bu kadar :)

XuSeR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
kapak dosya isimini folder.jpg yapıp klasöre atınca bildiğim kadarı ile albüm kapağı kısmında resim görünür ;)

2r6fq5e.jpg

Reaksiyon puanı
10,315
belki alakasız ama, ben de bişey sormak istiyordum.

mesela youtube, yahut başka bir videodaki müziği zil sesi yapmak mümkün olabiliyor mu acaba?

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
elimizde bi şarkı var ve bunun üzerinde albüm kapağı var yani win media p ile açtığımızda resim çıkıyor telefonda falan açınca... Bu albüm kapağını başka şarkılara da nasıl uygulayabiliriz?

Tagscanner isimli programı tavsiye ederim. Küçük boyutlu, bilgisayara yük bindirmeyen ve sadece bu iş için tasarlanmış bir programdır.

ugurcan90

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tagscanner güzel bişeye benziyor ama biraz karışık windows media player'la denedim bi tane oldu galiba :) teşekkürler sonuçları yazarım buraya

PEKİ:bi şarkıdaki albüm kapağı resmini nasıl çıkartabiliriz? başka bir şarkıya koymak için? kopyalasakta olur...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Nasıl yağılcağını anlatıyım Program:Mp3Tag v2.56 Müzikleri bir klasörde topluyoruz sonra programda klasör ekle seçeğine tıklıyoruz sonra gelen şarkılardan birine tıklayıp Ctrl+A yapıyoruz sonra her şarkı seçildikten sonra Kağıt üstünde kalem şeklindeki simgeye tıklayın Bu işarete tıklayınca karşınıza menü gelecek orada kapak yazısının altında bir boş olduğunu belirtmek için bir resim var oraya istediğimiz resmi tutup sürükleyip bırakıyoruz Denendi: Note 2 S 3

TheGhost58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok kolay yolu var androidde tabi google playde cover art yaz çıkar onu indir çok basit