Şarkı yapma programları

BardanAdam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Sayın sdn :)

Benim sorum müzik yapmak için bildiğiniz prof. program varmı? Veya başlangıçta önerebilceğiniz ..

Teşekkürler :)

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bildiğim en iyi program virtual dj 'dir :)

BardanAdam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Fakat o Dj programı Ben 0dan sarkı yapmak istiyorum.Zaman harcayacağım :)

Reaksiyon puanı
189
Ses sentezleyici istiyorsan Reason'u tavsiye ederim. Elindeki looplar ile birşeyler yapmak istersen ACID Music işini görecektir...

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Fruity Loops süper bu iş için, yıllarca kullandım, hala da kullanırım... müzik yarışmalarına bile katılmıştım ordan yaptığım mixlerle..

CAMBAZ

Asistan
Reaksiyon puanı
7
fl'yi öğrenmeden reason'a dalma ciğerim ;)

beat yapımını fl de öğren bayağı .kendini geliştir sonra reason'a geçersin...kayıt alacaksanda adobe audition 1.5'i öneririm... =)

Rena

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Müzik yapmak için fL studio ve Reason kullanabilirsiniz, ama şarkı yapmaktan bahsetmiş arkadaşlar farkettiniz mi? :)

Şarkı yapmak için önerebileceğim 2 tane program var, CUBASE SX3 ve ADOBE AUDİTİON 3 programları gördüğüm en profesyonel şarkı kayıt programları. Fakat miksaj öğrenim aşaması çok fazla sürebiliyor, bu yüzden fazla vakit ayırman gerekiyor. Soundforge gibi programlarda var, ama en kullanışlısı bunlar.

Vocal miksaj için ise; Sonnox Plugins,Autotune(t-pain efekti) öneririm.

BardanAdam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İlginize Tesekkür ederim FL Studio denemeye başlayacağım :) Başka alternatifleriniz varsa söylerseniz sevinirim :)

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
steinberg ve propellerhead bu işlerin üstadı olan yazılım şirketleri cubase, vawelab, reason

tam bir sanal studyo sahibi olmanı sağlayan programlar dünyanın en iyi studyoları bu programları kullanır FL studyoyu da ekleyelim 1.0 sürümünden beri takip ederim :D

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
magic music maker var... hem müzik yaparsın hem de klip hazırlarsın.... içinde hazır bir çok ses de var... elektro gitar sesinde türlü türlü baslara zillere kadar... ve bu küçük sesleri çok rahat kesip biçebiliyorsun yani küçük bir sesten yeni küçük sesler dahi üretebilirsin... arayüzü de o kadar karışık değil...

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Rave E-Jay, Dance E-Jay gibi programlar da var, sadece hazır simple' ları diziyosun, diğerlerine göre daha basit..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende arıyomda çalışıyom şarkılarıma inş ileride arsız bela gibi ünlü olurum....MisS YüréKsiZz.:closedeyes::hammer::biggrin::turned:

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Fl studıo - raeson - cubase bunlar profesyonel müzik yapma programlarıdır sample hazırlar yaparsın herşeyi 0 dan mix yapabilirsin piyasa bunları kullanır rapciler hatta popcu arenjeleri popcuların bazıları.. önerim cubase.

sabrisaruhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence cubase ile başla biraz kasarsın öğrenirsin öyle başka programlara bakıp zaman kaybetmezsin, programda değiştirmezsin , başarılar.