Laptop umu sarjdan çıkarınca ekran kalitesi düşüyor.Renkler falan kötü görünüyor. Sarja takınca ekran daha farklı görünüyor.Bunun bir çözümü var mı ben bulamadım. Windows 10 kullanıyorum. Bilgisayar Acer marka.
Yok tasarruf modu değil.Üstelik pil ayarlarından yüksek performansa aldımŞarjdan çıkarınca tasarruf moduna geçiyor olabilir.
Pil/Güç ayarlarınızı kontrol edin.
Kontrol ettim. Maalesef prizde ki gibi olmuyorSelamlar BenjaminF,
Öncelikle bu sorunu ilk Windows 10 kullandığımda yaşamıştım ama hemen çözülebilecek bir problem, öncelikle klavyenden Windows Tuşuna basarak arama kısmına "Ayarlar" yazarak o pencereyi aç. Daha sonra ise, Sol üstten "Sistem" seçeneğine tıkla ve karşına gelen liste "The Judge Moderatörümüzün Dediği Gibi" menüsünden sol aşağıda yer alan "Pil" kısmına tıkla ve Pil tasarrufu kısmından gerekli ayarlamaları yapabilirsin.
Eğer bu seçenek işe yaramadıysa Monitör kısmından karşında yer alan parlaklık ayarları, Gece Işığı ayarları gibi ayarları kontrol etmen dahilinde çözebileceğini düşünüyorum. Windows 10 işletim sistemi yer alan dizüstü bilgisayarlarda bu durum sık sık görülüyor, şarjdan çıkardıktan sonra oluşan ekran ışığı düşüşü ve gece ışığı ayarları bu konuda önemli yer alıyor.
Teşekkürler, İyi Forumlar
Kullanmış olduğun laptobun batarya performansı nasıl?Kontrol ettim. Maalesef prizde ki gibi olmuyor
Daha 4 gün oldu alalı bir sorun olduğunu zannetmiyorum performansı da gayet iyiKullanmış olduğun laptobun batarya performansı nasıl?
Orijinal bir batarya mı kullanıyorsun?