Şarj sürem normal mi ?(one x)

qpehlivan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar soru açık acaba bu şarj süresi normal mi ? Özellikle one x kullanıcıları yardımcı olursa çok sevinirim:-) gençler foto ekliyecektim olmadı pc ye geçinceellerim yine ama şöyle özetleyeyim ortalama bir kullanım la sadece 8 saat gidiyor :-(

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Evet soru çok açıkmış hakkaten :D Kaç saatte şarj oluyor söylememişsin ki :)

qpehlivan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet soru çok açıkmış hakkaten :D Kaç saatte şarj oluyor söylememişsin ki :)
Abicim foto eklemeye çalışıyordum ama olmadı ondan birde kaç saatte şarj olduğu değil kaç saat gittiği sorum 4 saatte şarj okuyor 8 saat gidiyor :-(

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
8 saat gitmesi normal değil, ben normal kullanımda 36 saati görüyorum hatta zorlarsam iki gün bile gidiyor (ama telefonun bi çok özelliği kapalı oluyor) yoğun kullanımda ise 15 saat gidiyor.(1 saat telefon görüşmesi,2-3 saat radyo,müzik,35 ila 50 mesaj,2-3 saat internet,mail senkranizasyonu açık ve bazen akşam yatmadan önce 1 saat oyun bu arada 3g hep açık)

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ağır kullanımda : İnternet oyun vs normal. Ama bekleme süresi çoksa hiç değil. Full oyun oynayıp internete giriyorsanız normal.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Ben note 2 kullanıyorum [MENTION=115926]aagkn[/MENTION] kadar gitmiyor sarjim. Rica etsek yoğun kullanimin pil durumunun capsini atar misiniz ?

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Yalnız güç tasarruf modu hep açık

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Internet,oyun vs. şarj biterene kadar oynuyorsaniz gayet normal ancak telefonu fazla kurcalamiyorsaniz hiçte normal değil.

İrResistible-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
One X Güç Tasarrufu Açık Işık Seviyesi (Orta) Wifi Veya Veri Ağı(3g) Açık Bulundugum yere göre evde wifi dısarıda 3g OrtaYogunlukta Kullanımda (1 Saat Oyun 1 Saat Browsing 30 Dakika Telefon Görüşmesi Ortalama 200 Defa Mesajlasma 30 Dakika Ekranın Açık Kalması 2 Saat müzik Senkronızayson Açık Facebook iletiler Geliyor E poslarım Geliyor. % 40 Veya %50 Lere Geliyor Sarj ı Bence yeterli.

Bence Gayet Yeterli Bir Seviye Sana Tavsiyelerim

Güç Tasarrufu Modunu Aç.
Bulundugun Yere Wifi Veya Veri Hattı (3g) Yi Kapat.
Ekranın Işıgını Yarıya Getir (Güneş Işıgı Altında Bile Yeterli Oluyor)
Açık Uygulama Bırakma Uygulamalar Arka Planda Çalısmasın.

qpehlivan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar şöyle anlatayım full mesajlasma ve 2 saat felan internet bütün gün 2g veya WiFi açık güç tasarrufu açık anlamadım gitti

Arkadaşlar şöyle anlatayım full mesajlasma ve 2 saat felan internet bütün gün 2g veya WiFi açık güç tasarrufu açık anlamadım gitti

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
full mesajlaşma varsa ekran da full açık demektir en çok harcayan da zaten ekrandır

İrResistible-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
full mesajlaşma varsa ekran da full açık demektir en çok harcayan da zaten ekrandır

kadiköyrap gereken herseyi söylemiş bir telefonda en cok sarj harcayan sey ekrandır full mesajlasma 2 saat ekranın acık oldugu anlamına gelır vede mesaj gonderıp alma falan 8 saat one x ıcın normal.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Evet arkadaşlar soru açık acaba bu şarj süresi normal mi ? Özellikle one x kullanıcıları yardımcı olursa çok sevinirim:-) gençler foto ekliyecektim olmadı pc ye geçinceellerim yine ama şöyle özetleyeyim ortalama bir kullanım la sadece 8 saat gidiyor :-(

telefonun Rootlu ise Max CPU ayarını düşürebilirsin.

qpehlivan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İçime su serpti bu yorumlar Saolun bende sıkıntı taş sanmıştım zaten yurtdışı cihaz :-( ama yinede bu kullanımda da aynı şey değil mi ? '15 saat gidiyor.(1 saat telefon görüşmesi,2-3 saat radyo,müzik,35 ila 50 mesaj,2-3 saat internet,mail senkranizasyonu açık ve bazen akşam yatmadan önce 1 saat oyun bu arada 3g hep açık)'

telefonun Rootlu ise Max CPU ayarını düşürebilirsin.

Değil ama root yapacağım yaptıktan sonra bu işlemi nasıl yapabilirim?

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Habire nette takilip, muzik dinliyorsaniz. Ekran parlakligi ust seviyede, 3G acik. Diger baglanti turleri aktifse normal bir sure. (8 saatin kac saatini ekran acik ve aktif kullaniyorsunuz?)

qpehlivan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Habire nette takilip, muzik dinliyorsaniz. Ekran parlakligi ust seviyede, 3G acik. Diger baglanti turleri aktifse normal bir sure. (8 saatin kac saatini ekran acik ve aktif kullaniyorsunuz?)

Değil abicim ışte bakın bütün kullanımım şundan ibaret mesajlasma 2 saat felan internet güç tasarrufu açık yani parlaklık otomatik de 3g hiç açık değil %70 WiFi den %30 2g den

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
normal bir sure degil.. Sarj %100 olunca hemen cikarmayin bir sure daha sarj olsun.. Tam bitmeden de sarja takin. Ben %100 olunca cikardigimla sabaha kadar sarja koyup kullanmada bayagi bir fark goruyorum. (Nokia 701)

üzgünüm HTC hakkında bir bilgim yok :) ben Sony kullanıyorum.

Kurdugunuz Rom'a gore ayarlarda veya direk menude bir program olusur. Oradan yapabilirsiniz ayarlarinizi.. Rc3mix veya daemon controller gibi bi programdi galiba.. Tabi roma gore degisir..

qpehlivan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
normal bir sure degil.. Sarj %100 olunca hemen cikarmayin bir sure daha sarj olsun.. Tam bitmeden de sarja takin. Ben %100 olunca cikardigimla sabaha kadar sarja koyup kullanmada bayagi bir fark goruyorum. (Nokia 701)

Kurdugunuz Rom'a gore ayarlarda veya direk menude bir program olusur. Oradan yapabilirsiniz ayarlarinizi.. Rc3mix veya daemon controller gibi bi programdi galiba.. Tabi roma gore degisir..

Stock rom kullaniyorum

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
8 saat ne yapıldığına bağlı?
14 saat de görüyorum, 26 saat de.