Sarj sorunu 6 plus

Egosiesta

Doçent
Reaksiyon puanı
70
Son sarjdan bu yana 3.7 saat gecmis onceden daha cok gidiyor gibi geliyordu kullanım bu normal mi ?

Egosiesta

Doçent
Reaksiyon puanı
70
image.png image.png
Pil bölümüne girip oranın fotoğrafını atarmısın komple eksiksiz olarak.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Sen tam dolum yap, pilin bitince %4-5 gibi ekran görüntüsü al ekran görüntüsünü aldıktan sonra şarja tak, bakalım tek bir tam şarj ile kaç saat kullanim alacaksın.

Egosiesta

Doçent
Reaksiyon puanı
70
Sen tam dolum yap, pilin bitince %4-5 gibi ekran görüntüsü al ekran görüntüsünü aldıktan sonra şarja tak, bakalım tek bir tam şarj ile kaç saat kullanim alacaksın.
Tamam ustam şuan yüzde 38 de resmi attığım zaman dan beri çok az artmış artışıda çok yavaş

Egosiesta

Doçent
Reaksiyon puanı
70
Tamam skype da baya şarj götürüyo endişelenmene gerek yok skype hem şarj düşmanı hemde hücresel veri düşmanı :D
İyi o zaman şimdi yinede ben %100 den bir kullanım yapayım normal :D önceden 1 günü rahat cikartiyordu fazla bile kalıyordu şuan saat 6 gibi bitiyor şarja takıyorum...

Egosiesta

Doçent
Reaksiyon puanı
70
Cihazını Nasıl şarj ediyorsun mesela geçmiş bir hafta içinde Nasıl şarj ettin, tak çıkar yaptın mı filan.
Bu son haftalarda baya tak çıkar yapıyorum ama normalde pek yapmıyordum ondan önce ne yapmalıyım çözülmesi için ?