şarj kablosunu başka bir telefonda denedinizmi şarj kablosu gitmiş gibi gözüküyorSamsung J6+ bir telefonum var şarja taktıgım zaman gidip geliyor sürekli bunun nedeni nedir soylermisiniz ?
denedim evet ve çalıştışarj kablosunu başka bir telefonda denedinizmi şarj kablosu gitmiş gibi gözüküyor
telefon joketin oksitlenmiş olabilir bu aralar telefonun suyun icine veya nemli bir ortama girdimi?denedim evet ve çalıştı
evttelefon joketin oksitlenmiş olabilir bu aralar telefonun suyun icine veya nemli bir ortama girdimi?
gecmiş olsun hocam joket oksitlenmiş ozman
kaça yaparlar tahminengecmiş olsun hocam joket oksitlenmiş ozman
ben türkiye piyasasını bilmiyorum. @BehzatAmirim sana o rakamı daha dogru verecektir behzat hocama kısaca anlatıyım olayı telefona giden şarj akımı kesiliyor kablodan degil başka bir telefonda denendi nemli veya slu ortamda bulundugu icşn şarj joketinin oksitlendigini düşünüyorum tahminen ne kadar tutar bu işlem?kaça yaparlar tahminen
İlla ki oksitlenmemiştir.Şarj soketi değişebilir.Eğilmiş olabilir.Sadece soketse 100-150 geçmez.Entegre bozuksa işler değişir.kaça yaparlar tahminen
sıvıdan temas etmiş olabilir amaİlla ki oksitlenmemiştir.Şarj soketi değişebilir.Eğilmiş olabilir.Sadece soketse 100-150 geçmez.Entegre bozuksa işler değişir.
İlla ki olacak diye birşey yok.Oradan sıvı alsa cihaz çöp olur zaten.Entegre yanar.sıvıdan temas etmiş olabilir ama