Şarj Cihazı Sorunu

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bugün bir siteden şarj cihazı satın aldım. Gelir gelmez kardeşimin telefonunda denedim (s5) çalışıyor diye jiletinlerini söktüm. Sonra kendi telefonuma i8150 ye taktım çalışmadı. Wonder a S5 in adaptörünü taktım kablo yeni geleni taktım çalıştı. Yani adaptör çalışmasa s5 i şarj etmez. Kablo aynı kablo. Adaptör uyumsuzluğu diye birşey var mı üniversal diye geçiyor? iki adaptörde 5v 2.0 A

şarj aleti bu:

umitkaragoz1988

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kablo adaptor uyumsuzluğu olabilir veya içindeki malzemeleri yakmisda olabilirsin. Ama garantiye vermeyi deneme telefonla beraber istiyorlar.

Benim buna benzer sorunum oldu. Vodafone smart 6 telefon aldim. 2 hafta kullandım şarj cihazi normalde 2 saat de şarjı dolduruyordu ama bu süre 8 saate çıktı. Sorunun benden kaynaklandığını zannetmiyorum.
Vodofone gittim şarj cihazını garantiye vermek icin. telefonu da vermek gerekiyormus ve 20 gun sure sonra alabilicekmisim. Boyle bir saçmalık yok. 50 tl lık şarj cihazını garantiye vermek için 20 gün telefonsuz kalmak akil işi degil. Ve 20 gun sonra kullanıcı hatasıdır diyip gönderirler buyuk ihtimal.