Şarj cihazi bozuldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NOOB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NOOB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar tabletin şarj cihazı bozuldu. Bilgisayardan çok yavaş şarj oluyor. Bu şarz cihazını değiştirecek miyiz yoksa yenisini mi alacağım?(tabletin garantisi var)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
evet bozuköus servise gonder ama kullanıcı hatası diyorlar. ankara da isen gel yardımcı olalım kızılay avm vodafone da aksesuar satıyorum toptan perakenda

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Sarj cihazi garanti kapsaminda degistirilmiyor. Orijinal bir saej cihazi almanizi tavsiye ederim. Her gun kalitesiz ve uyumsuz sarj cihazlarindan oturu cihazlar yaniyor ve patliyor. Aman dikkat

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Şarz değil şarj. Aksesuarlar garanti kapsamına girmiyor diye biliyorum, eğer sizden kaynaklı bir sorun yoksa değişim yaparlar (belki.)

Reaksiyon puanı
16,128
yok yok servise versin kibarlık için değiştiriyorlar.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Marka nedir ? Ben note 4 un kulaklığıni servisten ücretsiz değişim yaptırmıştım.

Reaksiyon puanı
16,128
servis akortek ise çamura yatıyor yeni şarj al diyor ama samsung,lg ve sony yeni şarj verme eğilimi var.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Bilgisayardan yavas sarj oluyor derken bu zaten normal bir sey bilgisayardan düşük akım aldiği için gec sarj olur hem telefonlar tabletler bu süre tabletlerde daha uzun sürer tabletlerin normalde de sarj olma süresi uzun oldugu için, eğer eski kullanımınıza göre daha yavas sarj oluyorsa sarj kablosunda sıkıntı vardır kablonun orjinalini uygun fiyata bulabilirsiniz aynısı olması gerekmiyor baska bir markanın orjinal olmak sartıyla sarj kablosuda ola bilir ala bilirsiniz sarj cihazında onemli olan baslıgıdır akımı dönüştüren cihazınıza hazır uygun hale getiren odur cunki baslıkta sıkıntı yoksa sarj cihazınızı değiştirmenize gerek yok.(Bu dediklerim Apple ürünleri için gecerli değil apple ürünü kullananlar malesef bütün malzemelerini orjinal almak zorundalar yoksa sıkıntı cıkıyor zamanla oksitlenme bozulma bataryanın erken bozulması gibi sıkıntılarla karşilaştim cok fazla onun için apple ürünleri kullanırken kesinlikle orjinal aksesuar kullanmanızı oneririm )

NOOB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hepiniz sağ olun teşekkür ediyorum tabletimle birlikte servise gittik ve 1 haftada garantiden geldi. Ama yine bozuldu ucu içinde kaldı zor çıkarttım :biggrin: (ucu yuvarlak olanlarından şarj cihazı) Tabletimin markası PROBOOK PRBT931 bu sefer dışarıdan almayı düşünüyorum şarj cihazını.